נקמת בסית'

lordsath

New member
נקמת בסית'

אהלן לכולם אני בטוח שחפרתם על הסרט הזה המון זמן, אבל למי אכפת זה הפורום לדבר על הנושא. עזבו את הנקודה שזה הסרט הכי טוב שנעשה על ידי לוקאס 0כן יותר טוב גם מהאחרון- שובו של), אלא זה הסרט הראשון שאני אי פעם ראיתי שהרעים מנצחים. הטעם המר שזה משאיר לך, המרירות שהג'ידיי מחוסלים ופלפטין התותח ביסס את שלטונו בהצלחה. אני מודה שאחרי שראיתי אותו התבאסתי, גם אני הצטערתי על הגי'דיי המשובחים שנפלו חללים בצורה כה שפלה, היחידי שמת בקרב ראוי לשמו זה מאסטר וינדו אשף חרב האור. ובסוף הבנתי למה קוראים לראשון (כלומר הרביעי) "תקווה חדשה". וזאת הסיבה שצריך לראות את הסרטים כדקלמן (ואני מוכן להתווכח על זה)- 4, 5, 1 עד 3 ובסוף 6. זה מבטיח את הרצף המנצח והחוויה הטובה ביותר.

Mr wonka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הזהו, שלא. את הסרטים צריך לראות מ 4-5 ואז 1-3 ואגב, אם הכינוי שלך אמור להגיד לורדסית' אז הוא צריך להכתב lordsith ולא עם A אם תראה את זה כמו מה שאתה אמרת.. הדבר היחידי שתבטיח לעצמך זה ג'ורג' לוקאס נוסח קוונטין טרנטינו או לחילופין נוסח קובריק.. ואגב, עם כל הכבוד! ויש כבוד! הסרט השלישי מבויים ומשוחק בצורה הכי מחורבנת שיש!! אני חושב שסטודנטים בחוג לקולנוע באת"א יביימו אותו יותר טוב! הבימוי והמשחק בוא שואפים ל0.000000000000000000000... ואגב, שובו של הג'דאי לא בויים ע"י ג'ורג' לוקאס. היחידי מהטרילוגיה הישנה שבויים ע"י לוקאס היה תקווה חדשה- אחרי זה הוא כבר שכר במאי אחר (ברח לי השם שלו)

the Sithari

New member
אני חושב שאתה טועה.

כן, המשחק של היידן כריסטנסן לוקה בחסר בחצי הראשון, כן, נטלי פורטמן בכלל לא בשיאה פה בלשון המעטה, אבל איאן מקדיארמיד מעולה מאי פעם פה וגם יואן מקרגור מציל את המצב. והבימוי בסדר גמור, אפילו מצוין ביחס לשני הפריקוולים הקודמים ולדעתי אפילו מעפיל על חלק מהטרילוגיה הישנה.

Obi Dan Kenobi

New member
המשחק לא היה גרוע בכלל..

כשאתה אומר שהמשחק גרוע, אתה מדלג על המשחק הטוב: איאן מק'דיארמיד, אחד מכוכבי הסרט, שיחק בצורה מדהימה ; אותו דבר לגבי סמואל ל. ג'קסון, בחצי הראשון של הסרט, שייצג את נפילת מסדר הג'דיי ; וכמובן שיאון מק'רגור, אין מה לדבר.

Mr wonka

New member
כן אבל אל תשכחו שבעולם הקולנוע הכל

יחסי- כריסטנסן מופיע הכי הרבה עם חרא של משחק וכל שאר הטובים מופיעים ברגעים קצרים ומעטים אז בגלל זה המשחק נחשב לגרוע! ואגב, סמואל ל. ג'קסון נתן בסרט הזה את המשחק הכי עלוב שראיתי מצידו!

Mr wonka

New member
אם היית אומר "אמורים" הייתה לי

תשובה בשבילך אבל לא אמרת

Heathen Dawn

New member
ב-3 היה משחק טוב

אז אני ממש לא מסכים איתך בעניין זה. ואני חושב שהטעות היחידה שלוקאס עשה והרגשתי את השפעתה הייתה ג'ר-ג'ר בינקס. אימת הפאנטום הוא הפרק שאני הכי לא אוהב, בגלל הדמות המטופשת הזו, ורק הקרב עם דארת' מול מציל את הפרק. לוקאס עשה טוב שהוא צמצם את התפקיד של בינקס במתקפת המשובטים והעיף אותו מנקמת הסית' (בינקס מופיע בסוף הסרט, בלוויה של פאדמה, אבל לא מדבר).

Obi Dan Kenobi

New member
בעיקרון, הוא אומר שני מילים.

בסצינה שפלפטין נוחת, סנטור אורן-פרי-טא (Orn Free Taa) מתנגש בג'אר ג'אר, אז הוא אומר לו "Watch it", וג'אר ג'אר עונה "Excuse me".

Obi Dan Kenobi

New member
*שתי מילים!

אה! לא, לא טעויות של זכר ונקבה!

lordsath

New member
צודק

ראשון היה עלוב ורק הקרב העצום עם מול וקווי-גאן הציל אותו מכישלון של לוקאס. העלילה נחמדה אבל... אני לא רואה שום טעם להמשיך להיזכר בזה. כהגנה יחידה אני מוכן להודות שלראות אותו בפעם הראשונה היה נחמד (לא יותר) אבל אתה לא תוכל לראות אותו יותר מכמה פעמים (בהפרש/ים ניכרים).

Mr wonka

New member
משחק טוב? חה.. תרשה לי..

היחידי שאיך שהוא נותן משחק טוב שם זה איאן מקדימור (או איך שלא כותבים את זה) שגם כן.. המשחק שלו נמצא על הסף בין טוב לגרוע- וחוץ מזה שג'אר ג'אר הוא כלל לא חסר חשיבות. וזאת עובדה- אחרת לוקאס לא היה משתמש בו.. חשבתם על זה? לג'אר ג'אר יש תפקיד מאוד חשוב בין אם זה לדחוף את הלשון שלו לצלחת תפוחים או לקרן האנרגיה שבין מנועי הפוד. נקודה או ג'אר ג'אר לא חשוב בעיניכם- למה צ'ואי כן?!

Heathen Dawn

New member
וד"א השם של השחקן של פאלפטין...

הוא איין מקדארמיד. הוא סקוטי, כמו זה ששיחק את אובי-וואן בפרקים 1-3. מקדארמיד ייחודי בכך שהוא שיחק דמות צעירה יותר כשהוא עצמו מבוגר יותר (אף כי ראוי לציין שהמראה של סידיוס/פאלפטין לא משתנה מרגע שפרצופו מתעוות בקרב עם וינדו).

Lu Tze

New member
הוא גם הבחור היחיד שהופיע

בכל הסרטים כאותה דמות חוץ מדרואידם וחייזרים.

epitaph

New member
לא בדיוק...

הקיסר לא מופיע בפרק הרביעי, גם בפרק החמישי הוא מופיע רק לאיזו שנייה אבל אם נהיה לארג'ים אז נחשיב את זה. יותר נכון לומר שהוא היחיד ששיחק גם בטרילוגיה הישנה וגם בחדשה.

Lu Tze

New member
לא אמרתי שהוא הופיע בכל הסרטים,

אלא שהוא הופיע בכל הסרטים *כאותה דמות*. מה שגם לא נכון, בעצם, כי ג'קסון, למשל, גם הופיע כאותה דמות בכל הסרטים. בכל מקרה, הוא היחיד שהופיע בשתי הטרילוגיות כאותה דמות.

Youngling

New member
זה לא נכון..

הוא לא היחיד ששיחק בשני הטרילוגיות. אם מחשיב את הגירסא החדשה של הסרט השישי אז גם היידן שיחק בשתי הטרילוגיות. חוץ מזה השחקן היחידי ששיחק בכל הסאגה הוא אנטוני דניאלס (C - 3PO).

למעלה