נקמנות וכל זה...

DeAth ScrEaM

New member
נקמנות וכל זה...

לפעמים, או יותר נכון רוב הזמן אחרי שמישו עושה לי משו לא כלכך נחמד, כלכך בא לי להחזיר לו איכשהו! גרררר... אבל אני לא עושה כלום =] ניאמ =] אבל בדרך מיסתורית עדיין איכשהו מגיעות נקמות קטנות לעבר אותו הבנאדם,. ולא, לא ממני =] אלא משם, מלמעלה. ואתם? נקמנים? נוקמים? נהנים כשאחרים סובלים?

GallaxY

New member
בכלל לא ../images/Emo13.gif

עברתי את השלב (או את הגיל, איך שתקראו לזה) של לנטור לאנשים טינה, לשנוא אותם ולכעוס עליהם. כן זה רגשות רגעיים, אבל עם קצת מחשבה, אפשר להבין שרגשות של טינה ונקמנות מזיקים אך ורק לי... צריך לתת לקרמה לעשות את שלה... what comes around, goes around

Janem

New member
כן!

אבל תלוי עד כמה חמור המעשה. מעשים ממש רעים שעושים לי, אני משתדל להתנקם, או לפחות לעשות עין הרע, ולשמוח לעד. אני רק בן אדם, לא התעלות. .)

Mr MAG

New member
הי

what goes around comes around - אני מאמין בזה. אני תומך בשיטת ה "אל תגע בי ולא אגע בך". יש כמה אנשים ש"נגעו" יותר מידי והייתי רוצה להחזיר להם, אבל אני מטבעי לא בנאדם רע (אולי קצת
) לכן גם אם יש לי רעיון איך נדיר שזה יוצא לפועל...

Evil Gremlin

New member
תכלס

לא צריך לרצות לנקום אבל זה טבעי ולא כזה רע לנקום באנשים רק צריך תמיד לחשוב למה הם עשו את זה ואולי הםם לא כ"כ טועים כמו שכשבתם בהתחלה

iris 23

New member
אני שונאת לנקום אבל....

אממ אני שונאת לנקום אבל לפעמים יוצאים לי דברים של נקמה בלי כוונה.... למשל:אממ ילדה בשם רונית יצאה אם בחור,הוא זרק אותה,היא מצאה לעצמה בחור אחר אבל אותו הבחור שזרק אותה לא מצא לעצמו אף אחד עד היום הזה... חחחחח זה נשמע מטורף אבל זאת בעצם נקמה שלא מודעים אלייה.... בעע פסיכולוגיה השפיעה עליי.... איריס~לב~

AeroSlash

New member
את האמת?

אצלי זה בא בהתקפים. לפעמים בא לי לזיין מכל הכיוונים את מי שפגע בי ולפעמים אני מה זה עוברת על זה בשתיקה שאני לא מזהה את עצמי...

Evil Gremlin

New member
כן כן

גם אני קצת בקטע הזה של זיוניםם ופגיעות אחת בשני.....כן תוסיפי גם תלבושות, תאורה ו.. ו... ומצלמה כן כן מצלמה זה טוב

M a r U s k A

New member
האמת היא שאני לא שומרת טינה

ולא מחפשת נקמה... אבל היה מקרה שעשה לי ממש טוב... אחרי שבוריס (האקס שלי) בגד בי עם אלכסנדרה (חברה טובה לשעבר) והתחיל לצאת איתה ישר אחרי שנפרדנו, גיליתי שהיא בוגדת בו עם איזה מישהו 2 שכבות מעלינו... היא חשבה שאף אחד לא יודע על זה, ואנטי ניצלתי את זה , זרקתי לה בפרצוף שהיא זונה, לא רק שהיא בגדה בחברה טובה בשביל בן, היא גם בוגדת בו... וגרמתי לה לרעוד כל פעם כשהייתי בסביבתה משום שידעה שאני יכולה לספר לכולם את האמת, והבחור מי"ב לא ממש מתכוון להכחיש את זה... הייתי בעמדת כוח ונהנתי מזה, למרות שלא ניצלתי אותה, ואני שמחה שלא עשיתי את זה , כי זו לא אני, סתאם הייתי יוצאת ביץ'

SpyKid

New member
קרה שבלהט הרגע הייתי מוכנה

לעשות כל דבר בשביל לנקום במישהו, אבל זה תמיד עבר כל-כך מהר שלא הספקתי [למזלי] לעשות כלום..חחח בכלל כעס עובר לי נורא מהר..

GallaxY

New member
אני המקסימום בלהט הרגע

מתעמתת עם אנשים.... צועקת מתעצבנת... ולא מעניין אותי עם מי ועל מי ומה .. חח

the freaky girl

New member
נמנמ..

הרבה דברים עוברים אצלי בפנים, חושבת מחשבות ורצונות וכו' וכו'... לא יוצא לפועל כי אני מעדיפה שלא... בדרך כלל זה אפילו טוב יותר ככה :) לפעמים לא, לא כיף לסבול מבפנים...:|

למעלה