נקמה

מפ33יצה

New member
נקמה ../images/Emo63.gif

פתחתי את הדלת.. נועלת אותה מאחורי, בוחנת את המקום אם נראה כפי שציויתי שיהייה.. הוילונות מוגפים, נרות רחניים קטנים פזורים בחדר.. ורעש של זרם מים מהחדר הקטן שבצד. הורדתי את התיק, מוציאה משם את האביזרים שהבאתי איתי.. מסדרת בצד.. ופושטת את המעיל מעלי, מתחילה להתרגל לחשיכה. הוא יצא מהמקלחת, גבוה חטוב כשרק המגבת מכסה את פלח גופו התחתון.. הוא התקרב אלי לא מרפה את מבטו מעיני, מביט ומחייך , מתקרב אוחז בי ונצמד בפראות לגופי, השפתיים מתאחדות הלשון חוקרת חודרת לפי מחפשת את שלי..מתמזגת איתה.. דוחף אותי מעט לאחור.. עד הקיר.. נצמד אלי עם איברו והחל לנוע עלי.. לאט, מרטיב אותי נותן לי להרגיש אותו.... .... הכרנו על רחבת במסיבה החוף, התנדבנו לעלות על הבמה, בתחרות של האנשים הנועזים...מי מעז לעשות משהו נועז ... ואני תמיד קופצת בלי לחשוב..אומנם מעט מבוכה בהתחלה, אך עליתי לבמה כמובן לאחר התערבות עם חברה.. הבטתי על הקהל , עליו.. הוא התקדם אלי ונצמד לגופי, החלנו לרקוד,, היד שלו נשלחה אל מתחת לחצאית שלי..נכנסת מתחת לחוטיני, מלטפת את ישבני.. הוא נצמד אלי, וכולם מביטים בנו, ענטזתי מעט עליו.. רוקדת במבוכה.. לרגע הבטתי הצידה והתחרטתי על שעליתי לבמה..רציתי ללכת, הוא אחז אותי, העמיד אותי עם הגב לכולם, החל מנשק את הצוואר שלי.. מקרב אותי אליו.. הוא כיסה את עיניי, לא ראיתי ולא שמעתי כלום- הלמות הלב שלי התגברו על המוזיקה שבחוץ ועל הקהל הרב.. ... הורדתי מעליו את המגבת.. דחפתי אותו קדימה, מביאה אותו למיטה.. לקחתי את החבלים ששמתי בצד וקשרתי את ידיו מאחורי הגב.. לקחתי מטפחת שבאתי וקשרתי את עיניו, מכוונת אותו למרכז המיטה שישב על ברכיו העברתי חבל נוסף בקשר שעל ידיו, את הקצה הימני קשרתי לרגל ימין ואת השמאלי קשרתי לרגל שמאל.. מהדקת חזק, בודקת שלא יוכל לברוח.. הוא ישב מפוסק, ראשו מורכן.. לא יכול לזוז... הוצאתי את השוט שלי.. עברתי איתו על גופו.. על הכפתיים, ידיים, כפות רגליים.. הנפתי את השוט והנחתתי אותה בכל כוחי על ישבנו.. ... מלטף אותי בשתי ידיו, עובר בכל הכיוונים, כאילו היה ארבעה אנשים יחד.. נוגע.. מרטיט.. הוא נישק את הבטן שלי, מלטף את הגב, מרים את החולצה שלי כלפי מעלה, משאיר אותי עם בגד הים העליון, וממשיך ללטף את גופי.. מוריד את הבגד ים ומשעין את החזה שלי עליהם, מול כולם, מלקק אותם עם לשונו ונושך הפטמות שלי זקורות והוא יונק אותי.. ביקשתי שיפסיק, נתקפתי במבוכה, הוא התחנן שנמשיך, נכנס לאקסטזה, והמוזיקה החזקה- בקושי שמעו אותי... ממולל את הפטמות שלי ומתחנן.. ניסיתי להתנגד, הוא תפס אותי קצת חזק, הכניס את לשונו לתוך פי , התמכרתי לו, הנשיקה, הלשון, השפתיים שלו הטריפו אותי.. והחזרתי לו בנשיקה לוהטת.. מלטף את גופי ולוחש לי שהוא מוכן שאתעלל בו.. .... אייייייייייייייייייייי צרחה מילאה את החדר הנפתי שוב את השוט והנחתתי אותה במדוייק על אותה נקודה.. שורטת את האדמומיות שהחלה להופיע.. שורטת את גבו.. ומצליפה בו חזק.. לוקחת את הנר שליד ומטפטפת עליו טיפה.. ועוד אחת.. שומעת את הנשימות הקצובות שלו.. רואה את השאווה עוטפת את גבו וישבנו.. .... האצבע שלו חדרה לתוכי, לאט בסיסובים עדינים, מפסקים את הרטיבות, וכולם צופים בנו, כשהוא מכניס אצבע נוספת.. הרגליים לא מחזיקות אותי.. וכיסא הופיע מאי שם.. הושיב אותי עליו, ולפני כן הוריד את בגד הים התחתון שלי.. והקהל מריע.. אני לא שומעת אותם.. רוצה שימשיך שיגע בי, בידיים המשגעות שלו.. הוא מכניס אצבע נוספת וחודר לאט.. מלקק את הדגדגן שלי מול כולם.. מפסק וחודר.. מחפש ונכנס.. האצבעות שלו מפסקות את איברי ואצבע יד שנייה חודרת כאילו עצמאית חודרת עמוק ויוצאת.. נוגעת ומפסיקה בנקודת האל חזור.. הרגשתי שאני שם לבד איתו, הנחתי רגל ימין על המשענת.. רגל שמאל על השנייה.. והתישבתי על קצה הכיסא.. מרחיבה את עצמי.. מוכנה לקבל אותו.. הוא פיסק את אברי בשתי אצבעותיו.. לעיני כולם.. מכניס אצבע נוספת ומחפש את הנקודה..והלשון מלטפת ומרטיבה יותר.. ... הקרח טפטף על גופו.. העברתי אותן על השריטות, על הגוף הלוהט.. מטפטפת אותם לאט כמו את הנר.. הפטמות שלו הזדקרו ומשכתי אותן.. מעבירה את הקרח על הישבנים שלו ובינהם.. מנסה בלחץ להכניס אותו לתוכו.. .... הלשון שלו המשיכה לטייל על איברי, עולה ויורדת נכנס ויוצא.. מזיין אותי עם הלשון.. לפני כולם ,ולא שמה לב, הזמן עמד, הקהל מעודד אותו .. כולי מוכנה.. מגורה. רציתי לגמור רציתי להתכווץ ולהתענג.. לרגע קט הוא הפסיק.. הניח את הרגל על המשענת של הכיסא.. פיסק את המערה שלי באצבעותיו, והחדיר אלי את אברו לאט לאט.. הראש נכנס בדחק קל, מפסק וגולש פנימה לתוך הרטיבות .. נכנס עמוק באיטיות ונכנס... נכנס ויוצא.. משחק עם האגן שלו כמו רכיבה.. וכולו בתוכי.. נכנס ויוצא ומגביר מעט את הקצב.. אצבעו על הדגדגן. שלי לוחצת ממוללת ... הוא הגביר את הקצב בכל תנועה.. נע עמוק יותק.. עד הסוף כמעט לוחץ חזק עם אצבעותיו.. ומזיין אותי בקצב שלו.. בתנועות שלו, אני לא זזה, וכולם מביטים, מריעים לנו.. מעודדים אותו, אותי... יוצרים מעין מוזיקה נלווית והוא ממשיך, לא מפסיק להכנס ממני ולצאת.. כיווצים ראשוניים לפני שהבנתי מה קורה.. צעקה נפלטה מפי.. הכיווצים המהירים לא הטעו.. והקהל מעודד.. ... מרחתי עליו שמן אגוזים ריחני.. מתחכחת בגופו.. ומצליפה בו חזק עם שוט ארוך, שיפגע.. מצליפה בעדינות בין רגליו, על האשכים.. על איברו.. עומדת מאחוריו, מכוונת את המכה.. מניפה ומנחיתה עליו את השוט.. מאושרת על שהחזרתי לו.. דחפתי אותו על המיטה.. הוא נפל עם הגב לאחור.. חסר אונים. נעמדתי מעליו , מכוונת ומכניסה אותו שוב לתוכי, הוא היה גגדול, מגורה.. נכנס במהירות מהשמן שהיה מרוח איתו.. חודר פנימה ומחליק במהירות... התחלתי לדהור עליו.. לעלות ולרדת.. שולחת יד לאשכים שמאחור.. מתעללת ולא מאשרת לו לגמור... נשכבת לפניו עם עם הגב אליו,, מצמידה את האגן שלי לאברו ומכניסה.. מזיינת אותו, והוא לא יכול לגעת.. לא יכול לזוז... והוא נכנס ונדחק.. מנסה ואני שולטת בו.. מובילה אותו לשיא.. מרגישה אותו מתנפח בתוכי.. מרחיב באברו את הדפנות.. וחודר עמוק בלי לזוז..

gidionline80

New member
ליתר בטחון

כשמגיעה גיחת הפצצה אני קורא בממד וולקאם באק

למעלה