נקמה מתוקה
יש לי מנהל שאני מאוד מעריכה כבן אדם .
לאחרונה הוא התחיל לזלזל בי או לפחות יש לי תחושה כזאת.
רקע קצר:
אני עובדת בתחנת דלק תקופה של 4 שנים כמעט.
לפני שנתיים הגיע אלינו מנהל חדש שלדעתי הכי טוב מכולם מבחינה של יחסי אנוש.
עד היום עבדתי כמתדלקת ונורא הייתי מרוצה מכך , אך הרגשתי שהייתי מעוניינת לעבוד במקביל גם בחנות
כשהמנהל גילה מאחד העובדים שפלט את רצוני לעבוד בחנות הוא צחק.
הוא שאל מה עם כל המשמרות בדלק (לפעמים אפילו יוצא לי לעבוד 7 ימים זאת לעומת בחנות ששם הבנות רבות על המשמרות.
הוא אמר לי שאני הכי טובה מכולם בדלק, ושהוא צריך אותי בדלק להקפיץ שיצטרך שהרבה פעמים
העובדים מבריזים או חולים ותמיד צריך אותי שאני נכס עבורו.
אני זוכרת בבודאות משמרת אחת שאף בחורה בחנות לא הייתה זמינה 2 היו בחופשה ואחת חולה.
לעומת זאת זה לא גרם לו לחשוב עליי כאופציה.
בהמשך אף פניתי אליו בעצמי ושאלתי למה הוא לא סומך עליי , שאולי הוא חושב שאני לא מסוגלת לכךץ
הוא אמר שוב שאני הכי מתאימה בדלק ויהיה בעייתי שאעבוד בחנות שהוא צריך עובד אחד קבוע שם.
הוא גם אמר שיצטרך אישור מיוחד ממנהל שמעליו ושדיבר איתו והוא אמר לו שיחשוב.
אני מבחינתי מבינה שלא סומכים עליי, מה זה הוא יחשוב? הלווו ..אני 4 שנים שם , מה יש לחשוב?
והנה המכה:
לפני כמה ימים שמעתי שיחה בין אחד העובדים לבין המנהל ונדחפתי באמצע לשיחה כשנכנסתי לחר מתדלקים.
המנהל דיבר על כך בהקשר לתחנה אחרת שיש שם מישהו בתפקיד כזה.
המנהל סיפר לעובד שהוא הציע לעובד משלנו הצעה : להיות עוזר מנהל שלו עם קידום במשכורת.
העובד סירב כי הוא רוצה ללמוד ולא רוצה עתיד בתחנת דלק.
אני נורא כעסתי למרות שאינינ מעוניינת להיות מנהל או עוזרת , כמו שהעובד אמר כשהוא הציע לו.
זה סתם כאבי ראש ואחריות.
אבל אם אמר המנהל שאני הכי טובה מכולם? איך הוא מעז לשקר לי ולרצות לקדם מישהו אחר?
הגעתי למסקנה שהמנהל מזלזל בי או לא מעריך אותי מספיק.
מכייון שיש לי קביעות ויש לי "נשק" ביד אולי אעשה בו שימוש אך איניי בטוחה אישתלם לי או יפגע בי בסופו של דבר
בעבודה שלנו למי שיש קביעות לא יפטרו אותו בשום מצב זאת הסיבה של 90 אחוז מהעובדים אחרי 9 חודשים מפטרים אותו שלא ייהיה זכאי לפיצויים בעתיד.
מכייון שהמנהל אמר עובדה נכונה שתמיד שהוא צריך אותו לא משנה באיזה שעה התקשר אני ישר מגיעה לעבוד
אולי כדאי לי להתקם בו? לבוא אליו בטענות למה רצה לקדם את ההוא לא יעשה את העבודה.
לבקש לעבוד שוב בחנות כבר לא בא לי כי נמאס לי לשמוע שאני הכי טובה בדלק בולשיט.
אני מתכננת תוכנית .
אני מחכה לרגע שלמנהל לא יהיה הרבה עובדים ומכיייון שיש מצבים שמפטרים עובד וצריך לשים מישהו במקומו.
אני מתכננת לומר למנהל וחשוב לי שידע שאני לא באמת לא יכולה לעבוד אלא בכוונה עושה לו אחרת מה עשיתי בזהץ
אני רוצה להמציא לו שקר ולא אכפת לי שאחד העובדים יגיד לו את האמת שאני עושה לו דווקא.
שהוא יתקע בלי עובד !!! כמו שהוא הכאיב לי ככה אני יחזיר לו יחס של זלזול ומכייון שאני לא מפחדת שיפטר אותי כי יש לי קביעות אז מה אכפת לי לנסות..?
הרי הוא לוקח אותי כמובן מאליו, דחה את בקשתי לעבוד בחנות כי אני "מצטיינת" בדלק.
ואולי אחרי זה אעשה את זה באופן קבוע שיתרגל שאני לא מוכנה לספוג את הדחיות שלו ואולי אף יעריך אותי
מצד שני.. נראה לי אני יפסיד מכל העסק.
שהרי אני בחורה טובה, לא בעייתית ואם אעשה לו את זה ישב לי על המצפון.
הוא יכול באמת להעריך אותי עוד פחות מהעבר ולראות בי סתם עובדת שלא מועילה בכלום.
ואולי זאת הדרך הכי לא נכונה להתקדם.
אבל ניסיתי לבקש לעבוד בחנות והוא חירטט אותי , ניסה לקדם מישהו אחר בדלק אז איך אני אמורה להרגיש?
ולא, אינני מתכוונת להתפטר בקרוב מגיע לי פיצויים . והם לא יפטרו אותי כדי לא לשלם לי פיצויים.
פעם אחת איחרתי כמו בדרך כלל ואחד המנהלים מעל המנהל שליהכריז שזאת הפעם האחרונה שאני מאחרת.
מאז איחרתי כמה פעמים ולא בכוונה ככה יוצא לי.
מה כבר יעשו לי? הרי ידוע לי שבתחנה שלנו לא מפטרים קבועים.
יש לי מנהל שאני מאוד מעריכה כבן אדם .
לאחרונה הוא התחיל לזלזל בי או לפחות יש לי תחושה כזאת.
רקע קצר:
אני עובדת בתחנת דלק תקופה של 4 שנים כמעט.
לפני שנתיים הגיע אלינו מנהל חדש שלדעתי הכי טוב מכולם מבחינה של יחסי אנוש.
עד היום עבדתי כמתדלקת ונורא הייתי מרוצה מכך , אך הרגשתי שהייתי מעוניינת לעבוד במקביל גם בחנות
כשהמנהל גילה מאחד העובדים שפלט את רצוני לעבוד בחנות הוא צחק.
הוא שאל מה עם כל המשמרות בדלק (לפעמים אפילו יוצא לי לעבוד 7 ימים זאת לעומת בחנות ששם הבנות רבות על המשמרות.
הוא אמר לי שאני הכי טובה מכולם בדלק, ושהוא צריך אותי בדלק להקפיץ שיצטרך שהרבה פעמים
העובדים מבריזים או חולים ותמיד צריך אותי שאני נכס עבורו.
אני זוכרת בבודאות משמרת אחת שאף בחורה בחנות לא הייתה זמינה 2 היו בחופשה ואחת חולה.
לעומת זאת זה לא גרם לו לחשוב עליי כאופציה.
בהמשך אף פניתי אליו בעצמי ושאלתי למה הוא לא סומך עליי , שאולי הוא חושב שאני לא מסוגלת לכךץ
הוא אמר שוב שאני הכי מתאימה בדלק ויהיה בעייתי שאעבוד בחנות שהוא צריך עובד אחד קבוע שם.
הוא גם אמר שיצטרך אישור מיוחד ממנהל שמעליו ושדיבר איתו והוא אמר לו שיחשוב.
אני מבחינתי מבינה שלא סומכים עליי, מה זה הוא יחשוב? הלווו ..אני 4 שנים שם , מה יש לחשוב?
והנה המכה:
לפני כמה ימים שמעתי שיחה בין אחד העובדים לבין המנהל ונדחפתי באמצע לשיחה כשנכנסתי לחר מתדלקים.
המנהל דיבר על כך בהקשר לתחנה אחרת שיש שם מישהו בתפקיד כזה.
המנהל סיפר לעובד שהוא הציע לעובד משלנו הצעה : להיות עוזר מנהל שלו עם קידום במשכורת.
העובד סירב כי הוא רוצה ללמוד ולא רוצה עתיד בתחנת דלק.
אני נורא כעסתי למרות שאינינ מעוניינת להיות מנהל או עוזרת , כמו שהעובד אמר כשהוא הציע לו.
זה סתם כאבי ראש ואחריות.
אבל אם אמר המנהל שאני הכי טובה מכולם? איך הוא מעז לשקר לי ולרצות לקדם מישהו אחר?
הגעתי למסקנה שהמנהל מזלזל בי או לא מעריך אותי מספיק.
מכייון שיש לי קביעות ויש לי "נשק" ביד אולי אעשה בו שימוש אך איניי בטוחה אישתלם לי או יפגע בי בסופו של דבר
בעבודה שלנו למי שיש קביעות לא יפטרו אותו בשום מצב זאת הסיבה של 90 אחוז מהעובדים אחרי 9 חודשים מפטרים אותו שלא ייהיה זכאי לפיצויים בעתיד.
מכייון שהמנהל אמר עובדה נכונה שתמיד שהוא צריך אותו לא משנה באיזה שעה התקשר אני ישר מגיעה לעבוד
אולי כדאי לי להתקם בו? לבוא אליו בטענות למה רצה לקדם את ההוא לא יעשה את העבודה.
לבקש לעבוד שוב בחנות כבר לא בא לי כי נמאס לי לשמוע שאני הכי טובה בדלק בולשיט.
אני מתכננת תוכנית .
אני מחכה לרגע שלמנהל לא יהיה הרבה עובדים ומכיייון שיש מצבים שמפטרים עובד וצריך לשים מישהו במקומו.
אני מתכננת לומר למנהל וחשוב לי שידע שאני לא באמת לא יכולה לעבוד אלא בכוונה עושה לו אחרת מה עשיתי בזהץ
אני רוצה להמציא לו שקר ולא אכפת לי שאחד העובדים יגיד לו את האמת שאני עושה לו דווקא.
שהוא יתקע בלי עובד !!! כמו שהוא הכאיב לי ככה אני יחזיר לו יחס של זלזול ומכייון שאני לא מפחדת שיפטר אותי כי יש לי קביעות אז מה אכפת לי לנסות..?
הרי הוא לוקח אותי כמובן מאליו, דחה את בקשתי לעבוד בחנות כי אני "מצטיינת" בדלק.
ואולי אחרי זה אעשה את זה באופן קבוע שיתרגל שאני לא מוכנה לספוג את הדחיות שלו ואולי אף יעריך אותי
מצד שני.. נראה לי אני יפסיד מכל העסק.
שהרי אני בחורה טובה, לא בעייתית ואם אעשה לו את זה ישב לי על המצפון.
הוא יכול באמת להעריך אותי עוד פחות מהעבר ולראות בי סתם עובדת שלא מועילה בכלום.
ואולי זאת הדרך הכי לא נכונה להתקדם.
אבל ניסיתי לבקש לעבוד בחנות והוא חירטט אותי , ניסה לקדם מישהו אחר בדלק אז איך אני אמורה להרגיש?
ולא, אינני מתכוונת להתפטר בקרוב מגיע לי פיצויים . והם לא יפטרו אותי כדי לא לשלם לי פיצויים.
פעם אחת איחרתי כמו בדרך כלל ואחד המנהלים מעל המנהל שליהכריז שזאת הפעם האחרונה שאני מאחרת.
מאז איחרתי כמה פעמים ולא בכוונה ככה יוצא לי.
מה כבר יעשו לי? הרי ידוע לי שבתחנה שלנו לא מפטרים קבועים.