נקמה מכיוון אחר

גולן 441

New member
נקמה מכיוון אחר

שלום לפורום קראתי את התגובות לליאת המקורית חלקם מאוד אינטלגנטיות ובאות משיקול קר ולא מעורב . עכשב יש לי שאלה מכיוון אחר ואודה לדעותכם. רקע קודם: אשתי שמאוד אהבתי ועדיין קצת אוהב ושהשקעתי בה המון ועזרתי לה לפתוח מכון יופי בהשקעה גדולה , נתפסה על ידי בוגדת בי עם אחד הלקוחות שלה שהוא גבר נשוי (והפגיעה היא מאוד קשה וכואבת) ומסתבר שאשתו של אותו לקוח הביאה לאשתי לקוחות רבים כולל את בעלה. עכשב השאלה היא כזאת האם להודיע לאשתו של הלקוח (יש ילדים בוגרים) ולמעשה להרוס לה את הנישואים אבל זה יגרום לאשתו לפגוע בה כלכלית דבר שאני מעונין בו. ומצד שני אם אני לא הודיע לאשתו אז אני כמעט בטוח שהיחסים בינהם (בין אשתי והלקוח) ימשכו. עוד דבר אין לנו ילדים ואין רכוש משותף ואני מרגיש מרומה ומנוצל. אודה לדעתכם. אני כמעת יו

כמו שאמרנו רובנו לליאת במילים אלו

או אחרות, לא רואה טעם בנקמה. נקמה רק מנציחה את הכאב ולא עוזרת לו לחלוף. אין לכם ילדים, אין רכוש, היא בוגדת בך, אז מה בעצם מחזיק אותך שם? עזוב אותך מנקמות, תתגרש ממנה ותבנה לעצמך חיים חדשים. דעתי בלבד....

גולן 441

New member
כבר עזבתי

אני אדם לא נקמן מטבעי אבל משגע אותי שהם ימשיכו במעשהם ולא יענשו ולמעשה ימשיכו לרמות את אשתו של הלקוח שעזרה לאשתי כל כך הרבה .

ב מ ב ו ש

New member
אני בטוחה שהם יענשו איך שהו...

ולא לנו "לתת פסק דין" מהו העונש המתאים
ולך אולי תגיד תודה, שהלכת הלאה. יום ניפלא

galia1962

New member
תחשוב על אישתו-מה היא אשמה?

ובדרך כלל הורגים את השליח היא בטח לא תודה לך על שחייה נהרסו... ומאמינה שמי שרוצה לראות-רואה, כשהיא תהיה מוכנה היא תראה בעצמה למה לקחת אחריות על חיי אחרים הנקמה שלך זה להמשיך החייך, ולמצוא אישה ראויה יותר לאהבתך ולאמונך. ותחשוב, אתה ממנה נפטרת, היא כל חייה תחיה עם האופי הבוגדני שלה... ופעם, גם ללא עזרתך זה יחזור ויכה בה כבומרנג... הנקמה הכי טובה-זה שלך יהיה טוב ושתהיה מאושר ושלם עם עצמך ומצפונך

NOAMI4U

New member
הלוואי ותיבש ידך ואלם ירד על קולך !

לעד, ברגע שתיגע בטלפון כדי לצלצל לאשתו ולבצע את "הנקמה " הפרמיטיבית שלך !! אם אתה אדם גס רוח שעוסק בנקמות והשימחה היחידה בחייך היא שימחה לאידם של אחרים כי אז זה מה שמגיע לך.

אמא פרח

New member
הגלגל הוא עגול פעם אתה למעלה

ופעם למטה אין צורך ומאוד מבינה את הרצון שלך להתנקם תמשיך בחייך למרות שקשה אני חושבת שכל מה שקורה צריך לקרות וכל מחשול בחיים רק מחזק אותנו להיות חזקים יותר ולהמשיך הלאה יבוא יום שהם ישלמו על הכל אני בטוחה וגם אני מחכה ליום שכזה ואני בטוחה שהוא יבוא יש לי סבלנות תמשיך בחייך ושתיהיה מאושר ושהיו לך רק ימים מאושרים וטובים על תשכח שפעם אתה למעלה ופעם למטה אלו הם החיים בהצלחה

נקמה?

בחייאת יש כאן קומנדו הנוקמים? לא טוב היות הנקמה היא מעשה רע. ורע יחזור בגדול כמו בומרנג. סתם אנרגיות שליליות. או שתסלח לאשתך ותמשיך את החיים שלה איתה או..שתגמור עיניין ותמשיך הלאה. למה לספר לניפגעת השנייה.. מה זה יתרום לך? היא לא אשמה בבוגדנות..עזוב אותה בשקט.

קטי30

New member
גולן

כתבת לרובינסית שמשגע אותך שהם ימשיכו במעשהם ולא יענשו... "יש דין יש דיין"|סהדגש| וגם כתבת שאתה לא אדם נקמן מטיבעך אל תשחית את הנפש העדינה שלך החיים הם בומרנג' אני מאמינה שאת ה"עונש" שלהם הם כבר יקבלו אל תהיה זה ש"מוציא לפועל" ובנינו אתה כבר יודע את הטעם של הכאב והפגיעה אז למה לספר לאישתו ולהכאיב גם לה וגם אם בסופו של דבר היא תדע כדי שזה לא יהיה ממך בגלל טיבעם בסופו של דבר הוא יבגוד בה או היא בו עזוב אותך מנקמה תחייה את החיים החדשים שבחרת לך. שולחת לך
ומאחלת לך
שבת שלום לך

t o t a l

New member
האמת... וואלה מבין אותך

אולי זה טפשי אולי זה ילדותי אולי זה רק יסבך אותך עוד בשיט של עצמך אבל אשכרה מבין לליביך.

ערסlight

New member
גולן

שמע. אשתך בגדה בך. זה אומר שמשהו היה חסר לה בזוגיות שלכם. גם לך יש חלק בזה. היא הלכה לחפש משהו שלך לא היה לתת. קח אחריות על שלא ראית, שלא הקשבת, שלא הבנת... שנרדמת בשמירה. מפה אתה יכול להתרומם למעלה או ליפול. אתה יכול להיות מריונטה שלחצו לה על כפתור. להרגיש מסכן וקורבן, להפרע, להרגיש שמחה לאיד לרגע, ובסוף להרגיש קטן ועלוב ובצדק. זו המטרה שלך היום? להיות מסכן, עלוב וצודק? לא בטוח שכדאי לך. ה"נקמה" שבאה בחשבון זה לראות שנס גדול קרה לך ושיאפשר לך להגיע למקומות שלא יכולת קודם. יש לך הזדמנות לבדוק עם עצמך עם אתה מהמנצחים או הלוזרים. הלוזרים ישתכשכו בקיא של עצמם וככה גם נראים החיים שלהם. והמנצחים, יתנערו ויעלו יותר גבוה מצויידים ביותר נסיון וחכמה. אתה יכול להתאבל ולהפרד ממה שחשבת שהיה לך, אבל אל תתן לזה לנהל את חייך ומטרותיך. זה מקום שבו האגו הוא הגרוע שבאויבך. ואשתך? המאהב שלה? אשתו? למי איכפת?

החתולית

New member
לא מאמינה בנקמות

אם אתה ואשתך מתגרשים, אז ענייניה עם גבר אחר, כבר אינם עניינך. מעשים כאלה סופם להתגלות, וכמו שאתה גילית, יש לשער שגם היא תגלה. עזוב אותך מנקמות, יש להן תכונה מגעילה כזו, לחזור במו בומרנג ולעשות רע לכולם.

עזוב אותך מנקמות ושאר דברים מגעילים

מה זה יתן לך בסוף? כמה אנשים יפגעו בדרך .. וילדים למה זה טוב? תמשיך הלאה וזהו.. מה שהיה היה תבנה את חייך בצורה הטובה ביותר עד כמה שניתן וזהו. שבת שלום

למעלה