נקי 80 יום

dandan97

New member
נקי 80 יום

המצב לא פשוט אבל במידה מסויימת בשליטה.החוסר שליטה זה שאני פשוט לא מסוגל לעשות מעבר להתנקות כמעט שום דבר.מרגיש עייף מדי ולא טוב לי עם זה.

עליזה 63

New member
רק להיום:

אלה שרוצים להחלים "ראינו כיצד התוכנית עובדת עבור כל מכור אשר באמת ובתמים רוצה להפסיק (להשתמש בסמים)." טקסט בסיסי, עמוד 10 איך אנו יודעים שמישהו רוצה, באמת, להפסיק להשתמש בסמים? אנו לא יודעים! אנו לא יכולים לקרוא מחשבות. אנו לא יכולים לדעת את המניעים ואת הרצונות של הזולת. לכן, עלינו פשוט לקוות לטוב. קורה שאנו מדברים עם חבר חדש בפגישה ואנו חושבים שלעולם לא נראה אותו עוד. והנה, אנו רואים אותו כעבור שנים אחדות, והוא מצליח בהחלמה שלו. יכול להיות שנתפתה להתייאש ממישהו שנופל יותר מדי פעמים, או לא מתנקה מיד. אבל אסור לנו לנהוג כך. לא משנה עד כמה החבר החדש מתעקש להמשיך בדרך הישנה, עובדה אחת ברורה לחלוטין - מכור נמצא בפגישה. יכול להיות שלא נדע את התוצאות של צעד שניים-עשר. אנו לא צריכים להיות אלה שמודדים את הנכונות של החבר החדש. הבשורה שאנו נושאים היא חלק מאתנו. אנו נושאים אותה לכל מקום, ומשתפים בה את כל המעוניינים, בחינם. אנו משאירים את התוצאות בידי כוח גדול מאתנו. רק להיום: אשתף מכור בהחלמה שלי - בכל מקום, בכל זמן, בכל נסיבות. אשאיר את התוצאות בידי הכוח העליון שלי.

מזל טוב דנדן ,

יש לנו שתי ברירות: או שנסבול את ייסורי הגמילה,או שנמשיך להשתמש... [מתוך הספר הכחול] זה יעבור ,סבלנות. היום בטח יותר קל מהשבוע הראשון,לא..? תמשיך לבוא אוהבים אותך

בוחרת נעדרת ../images/Emo196.gif

אוהבים אותך מרגישים כאן בחסרונך בתקווה שרק המחשב התקלקל והכל דבש שבת של שלום לכל הקומונה ולקופים שלנו..

עליזה 63

New member
וועדה אזורית בת ים מקיימת מחר מרתון צעדים

וועדה אזורית בת ים מקיימת מחר מרתון צעדים וועדה אזורית בת ים מקיימת מרתון צעדים ביום שבת 6/12/2008 בשעה 10:00 בבוקר בחדר ברחוב העבודה 29 קומה ב' בבת ים מחיר כניסה 25 שח' חברים חדשים בחינם ,כולל אוכל ושתיה. אוהבים

שטול1

New member
בוחרת איפה את

האמנם תעית במרחביו האינסופיים של האינטרנט וויליג' היש צורך בארגון משלחת לחיפוש בהנהגת נעממי5 רשימת מתנדבים נפתחה ואולי זו רק תקלה דיגיטלית וכל שנדרש הוא טכנאי מיומן תשובות בזמן של אלוהים אוהבים שטול

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifהנני../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אכן נעדרתי משום שטעות בבזק גרמה לניתוק של הטלפון והאינטרנט.
אבל הנה אני פה, לא מרשה לעצמי לכעוס או להתנהל על פי דפוסים ישנים, משתדלת לקחת את הכל בסבבה
כאילו זה מה שצריך להיות. מרגישה מצויין ואסירת תודה יותר מתמיד על דרך חיים חדשה, על חברותא וירטואלית וויזואלית, על בן זוג מדהים, מכיל, מקבל ואוהב, על משפחה תומכת ומפרגנת, על זוגיות, על פרנסה, מקום עבודה שאני אוהבת, סדר יום, שבת מנוחה, וכמובן על הניקיון שלא יסולא בפז. רק להיום - שנה ותשעה עשר ימי ניקיון ואהבה
תודה לכל החברים שדרשו בשלומי, בטלפון ובמסרים, אוהבת אתכם, פשוט אוהבת
שבת של אהבה, אומץ, שלווה וקבלה עצמית לכולנו. אוהבים

למעלה