נקיפות מצפון...

rrina

New member
נקיפות מצפון...

רציתי לשאול מה דעתכם על הסיטואציה הבאה, שדי מציקה לי מאתמול: אתמול התארחנו לחג אצל דודה שלי מחיפה, ובצהריים הלכנו לגן שעשועים. באיזשהו שלב הגיע לשם ילד בגיל 12-16 עם אמא שלו ואחיו הקטן, והוא טיפס על המגלשה ורצה לקפוץ ממנה או משהו כזה (בשבילו זה לא מסוכן, אבל חס ושלום שהילדים הקטנים לא ילמדו מזה רעיונות שבשבילם הם כן מפחידים!!!), אני נורא נבהלתי מהסיטואציה ולכן ספונטנית בלי לחשוב קראתי לילד מהמגלשה שלא יעשה את זה כי יש פה ילדים קטנים ואסור שהם יקבלו חס ושלום רעיונות כאלו... הבחור ירד מהמגלשה מיד. אחר כך הייתי צריכה ללכת משם, אבל המשיך להציק לי המצפון שאולי הוא או אמא שלו נפגעו (כי דיברתי בסגנון דיבור ישראלי ואולי בגלל שהם עולים חדשים אולי הם רגישים יותר). אח"כ חזרתי לגינה להתנצל והם כבר לא היו שם. מה דעתכם?

..

צדקת בקשר לזה שאמרת לו.. אבל אולי זה אמור היה להיות יותר ברוגע.. הו.. ובכל אופן לכי צתדעי מה היה קורה אם לא היית צועקת ואז הילדים הקטנים גם יתחילו לקפןץ?! אז יכל היה להיות יותר גרוע.. עכשיו הילד למד משהו.. וגם ההורים אל תדאגי בקשר אליהם.. ההודעה שלך רק מראה שאת אדם טוב.. אולי בפעם הבאה כשתיראי אותם [אם..] תתנצלי .. הם יזכרו אותך לטובה.. =) יומטוב.

rrina

New member
תודה על התגובה...

אני פשוט ממש נכנסתי ללחץ מהסיטואציה הזו, ולכן לא דיברתי ברוגע... אין סיכוי גדול שנראה אותם בעתיד הקרוב כי היינו בחג אצל קרובי משפחה בעיר אחרת, ושם זה היה. בכל מקרה אם במקרה הם נכנסים פה בפורום, אז אולי הם יקראו את התנצלותי...

GallaxY

New member
תיראי...

יכול להיות באמת שהם נפגעו, אבל אין כבר מה לעשות נגד זה, מה שנעשה נעשה; להבא, פשוט תלמדי להתייחס יותר בנימוס לכאלו סיטואציות ; גם אם הן מפחידות אותך...

למעלה