נקיון המועדון

שפרים

New member
נקיון המועדון

פעמים רבות חברותי ואני מגיעות לחוג במועדון בשעות הערב ומגלות שהמועדון שלנו לא נקי בלשון המעטה. רצפה דביקה, לכלוכים, נייר וכו'. זה קורה בעיקר אחרי ארועים כמו יום ראשון האחרון, לאחר פעילות הילדים אחה"צ במועדון. המדריך הגיע והחל לנקות ולפנות לכלוך יחד עם הבנות. בנוסף, לא קרתה פעם אחת שהאור בשרותים ובמקלט לעיתים, היה כבוי. חשוב לי לקבל תשובה מהאחראים לנושא, האם אתם מודעים לכך? איך קורה שאחרי ארוע, נועלים את המועדון ומשאירים אותו מטונף או לא דואגים לכבות אורות?
 

ההיא2

New member
מסכימה עם כל מילה

המועדון מטונף, הרצפה דביקה, הרי ידוע לכולם כי מעבירי החוגים משלמים אחוזים ליישוב, לא ראוי שיקבלו מועדון נקי? ואנו המתעמלות..תושבות הישוב, איננו זכאיות למקום נקי להתעמל בו??
 

anatkr

New member
זלזול בבאי החוגים למועדון

אני שמחה שאת מעלה את הנושא. אני לא יודעת מה קורה בשאר החוגים אבל כשאני מגיעה לחוג האירובי בימי ראשון ושלישי,אני כל פעם נדהמת מחדש בזלזול של בעלי התפקידים העובדים ביישוב. מצד אחד הם גובים כסף מהמדריכים על שימוש במועדון אבל ללא אחריות מצידם,כלומר המועדון מטונף ומסריח תדיר. לא פעם אנו עסוקים בנקיון המועדון לפני החוג וזה בלתי נסבל. כמו כן באחת הפעמים אף פרצו את הארון של המדריך וביצעו שם הרס ובעקבות כך לא היה ניתן לנהל שיעור בצורה נאותה. נראה לי שאם אנו מעוניינים שמדריכי חוגים ירצו לשתף איתנו פעולה בעתיד, כדאי שנשנה את התנהלות היישוב לגבי המועדון ומוטב שעה אחת קודם. עוגמת נפש נגרמת גם לנו המשתתפים בחוגים וגם למדריכים. ענת קרויז
 

nia36

New member
היי

מאוד חשוב לי להגיב על נקיון המועדון המועדון לא יכול להשמר כמו שאנו רוצים אם כל תושב לא יקח אחריות אני יום יום עוברת ליד המועדון והמון פעמים מוצאת שם ילדים ללא השגחה משחקים בתוכו . מצב של מורה לחוג שנימצא שם ובסוף החוג לא נועל מאחר ובטוח שאחריו יש עוד חוג, לא לשכוח ששעות היום בבוקר הבי"ס משתמש במועדון והם לא דואגים לנקות אחריהם אז אחריות של מי הנקיון במועדון?? נכון באחריות הישוב אבל להזכיר אי אפשר לשמור על מקום נקי וכייפי שכל כך הרבה משתמשים בו ללא פיקוח אכן המועדון מקום ציבורי ולכן צריך השגחה צמודה על מנת לשמור עליו ולא רק על הנקיון גם על הציוד והמראה שלו.
 
למעלה