נקיון בקמפיין

EREZ TAL1

New member
נקיון בקמפיין

מתיבעה של מערכה יש בה כל מיני תגובות וגם כאלה שאינן רעויות, כל מה שאני מבקש זה שכל דובר או כותב או בלוגיסט או חרטטן , יכתוב את שמו בתחתית הכתוב ולא יתחבה מאחורי האפשרות ללכלך בלי כתובת . אנשים שמתחבאים מאחורי כתובים ללא שם הם פחדנים , וכאלה שאינם יכולים להוכיח או לעמוד מעבר למילתם הכתובה . קח אחריות לא רק בסיסמאות והפץ כל יום מחדש מסר זה : אין למילים שאינן מזוהות עם הכותב כל ערך , לא כזה ולא אחר , כמו כן למלל המופץ על ידך ועל ידי אחרים במקרים רבים אין שחר ,תוכן שלא נבדק לא עומת וכמו הרבה שמועות אחרות נהיה סחורה משומשת אחרי יום. נוכל להתמודד עם כל תענה או עניין רק עם יהיה ענייני. קצת אחריות טל ארז

Master Stav

New member
2 דברים

קודם כול מסכים איתך ....אשמח אם הכינויים פה יהיו מזוהיים
מאד אשמח !!! הדבר השני ... אם כוונתך למלל המופץ עלידי אתה ממשיך במה שאתה טוען שהוא לא בסדר ללא בדיקה זרקתי לך כפפה בשעה 20:31 : לא היה לי מושג על הפלייר הזה או על אחרים דומים לו רוצה להעמדי זאת למבחן ? אני אשלם אם אכשל ועל כול מקרה נפרסם את תוצאות המבדק מה דעתך ? מי שמלכלך הוא צ'וך ואני מצטט אותו : הכול אישי , מערכת הבחירות של אקרמן היא מערכת בחירות זולה , אקרמן דואג לישבן שלו ...ועוד פנינים שבמו אוזני שמעתי .... טל לא יודע מי סיפר לך שאני מעורב בזה .... אין מצב דרכי תמיד הייתה ישירה מול מי שיש לי טענות אליו בדוק עם צ'וך ....היה בוס שלי בעבר .... תרצה לדבר אני בטלפון 054-4716703 רק לא בשעות של השכבת הילדים קרי 19:00 עד 21:00 או אחרי 22:30 סופ"A נעים לך ובפחות פרנויות לפחות לגביי מה של מנע ממך לשלוח הודעה נוספת בשעה 21:12 ....מבלי לטרוח ולדבר איתי או להרים את הכפפה ..... אתה יודע טלפון קטן ....שלום סתיו מדבר ארז אני רוצה לומר לך ....אני מוכן להקשיב ..... מה שמוביל אותי למחשבה אחת ....תעמולת בחירות ....אתם מטפסים על העץ הלא נכון .... אבל זה בסדר כנראה שאתם מעדיפים לחפש את השקל שאיבדם לא במקום בו איבדתם אותו אלא מתחת לפנס הרחוב המאיר 3 קרנות רחוב מהמקום בו איבדתם אותו ... יום טוב לך ...

למעלה