,נקיון במרוץ לראשות המועצה

EREZ TAL1

New member
,נקיון במרוץ לראשות המועצה

הערב הופץ בלוחות המודעות ברושור שמספר על הקומבינות שה"רחוב " חושב שמתקימות בין חבריי יחד בתנופה לגולברי. המהות לא מעניינת ולא נכונה , אבל המודעה מעוצבת כמו מודעת אבל , הקמפיין לראשות המועצה מקבל ציויון של מלחמה בין שונאים והתנהגות הגורמים השונים שלוקחים חלק בקמפיין אינה אחראית ואף מסוכנת. גם אנחנו יודעים ל"הוריד כפפות " במידת הצורך אבל בהחלטה אישית ואנושית החלטנו לנהוג אחרת. מודעה זאת מופנת לסתיו אדם ומיקי אקרמן שלא חוסכים מאיתנו ליכלוכים , השמצות , ושאר טופינים... אני מבקש מכם חידלו , שלא נגיע לימים רעים של השמצות , הסתות וסכנה לבני אדם. טל ארז

Master Stav

New member
טל ....

אין לי מושג על מה אתה מדבר !!! לא יודע מה הופץ עדיין ( מבטיח לבדוק ) ההחלטה של המטה שלנו הייתה ועודנה מערכת בחירות נקייה וללא לכלוכים !!! כך שבדוק בביתך ואל תפיץ דברים שאינם נכונים ...בדוק עם חבר רשימתך מר גיל נושא של לשון הרע ...אם יש לך הוכחות שהפצתי ולו ליכלוך אחד אני מפציר בך להוציא אותן אל האור יתרה מכך אני היתי הראשון שיצא בבקשה למערכת בחירות נקייה ולא אלימה, כאבתי את כאבו של גיל על מעשה הנבלה שנעשה לו ....בדוק עם יוסי לוי ...ראיתי אותו תולה שלטים בצורה שהנה עבירה על חוק הבחירות והערתי לו מתוך שכנות טובה ...שהיר אם היו מרידים את שלטיו היה הדבר לזכותי הלא כן ובכל זאת ..... ,אותו כנ"ל לגבי שלטים של מנדי ושל קולמן ....המטה שלנו לא יתלכלך .. חסוך ממני את איומך ....אני לא מתכוון להוריד כפפות מאחר ואין לי צורך בכך ... ואת מה שהיה לי לומר לצ'וך אמרתי לו היום אישית בנוכחות לא מעט אנשים יתרה מכך שהציע שיחה ב4 עינים ואתה יכול לבדוק איתו התשובה הייתה למה ההיפך אני מעדיף ציבורי כך הדברים יצאו לאור , אין זך יורת מאור השמש לאמת ... בתיקווה שהמסר שלי חזק וברור .... כי בנתיים הליכלוכים של אנשים מסויימים נשמעים מהכיון שלכם ולא שלנו מה לעשות יש עוד כמה אנשים שלא אוהבים את צ'וך ביישוב ....והם לא מתמודדים
יום טוב לך טל וברוך הבא לפורום ש ח שהועלת ולכתוב מי יודע אולי תשיאר ונוכל בחברותא לטפל בדברים שחשובים לכולנו ביישוב המאוחד ..... סתיו אדם

gillb

New member
תבדוק סתיו תבדוק

אין לי מילים. פשוט מגעיל. אבל אני סומך על התושבים שהם הרבה יותר חכמים מהטפש והטפשים שתלו את המודעות. גיל

yonib1231

New member
מודעות על צ'וח

היום בערב ראיתי את המודעות על לוח המודעות במרכז. אכן זה מעוצב כמו מודעת אבל. היה ראוי שמי שעומד מאחורי מודעות אלו יהיה חתום אליהן ולא ישאר אנונימי. לוח המודעות אינו פורום. ולנושא שהמודעות הללו מציגות, גיל, אולי סופסוף יהיה ניתן לקבל את תגובתו של ראש סיעתך לטענות על קשר בינו לבין גולברי, נושא שכבר עלה הרבה יותר מפעם אחת פה?

Master Stav

New member
ככל הידוע לי ...זו לא מודעת בחירות

אלא מודעת שיטנה שאין מקומה ביישוב מתוקן זו מסקנה שאני מסיק על פי הכתוב בפורום , לצערי או לשימחתי עדיין לא ראיתי את המודעה המדוברת .

Master Stav

New member
אני לא ראיתי את המודעה/ות

שהגעתי בערב לרחוב הגפן לא הייתה שם מודעה כלשהיא מהסוג שמתואר פה אם למשהו יש העתק אבקש לראותו, וגיל ...אתה מכיר אותי טוב יותר מזה היתי נותן את ידי למעשה שכזה ?

gillb

New member
לא חשבתי ואינני חושב שזה אתה

אבל עושה רושם שזה בה מכיוון כלשהו, גם אם זה לא מתוך ידיעה או כוונה זה עדיין מטופש ומכוער גיל

Master Stav

New member
זה לא בא מהכיוון של המטה של מיקי נקודה.

וכבר אמרתי אני מוכן לבדוק את זה ברחל ביתך הקטנה . ואכן זה קטן מכוער ופוגע מאד ...

motisisr

New member
אני ראיתי את מודעות לפני כמה דקות

ראיתי רק 2 מודעות תלויות אחת לידי השניה בלוח המודעות של הבית כנסת (ברחוב הדולב) בשאר לוחות המודעות לא ראיתי וכנראה או שלא הוצמדו או שהורידו המודעה אכן מגעילה ומזעזעת מי שכתב את זה כפי שכתב (בצורה של מודעת אבל) הוא איש קטן וסכסכן שבטח לא רואה את טובת הישוב כבר כתבתי בעבר שאנשים שמסבירים כל הזמן למה לא, ובונים את עצמם על "כישלונו" של האחר מבחינתי לא מספיק טובים. אני בכלל מציע לכולם להתעסק במה כן ולא במה לא היה לנו חמש שנים מספיקות מגולברי בהם הסביר לנו כל הזמן למה לא (למעט בשלושה חודשים האחרונים שהוא הפך לאיש עשייה מצטיין) אני מצטרף לארז טל ומציע (אני לא יכול לדרוש ו/או לבצע היות ואני לא חבר פעיל בשום רשימה) לכולם לחדול מפרובוקציות השמצות הסתות כבר אמרקו לפני ב-12 בנובמבר אנחנו נתעורר לבוקר של תקופה חדשה בא נדרש כולנו לאחד כוחות למען איכות החיים של כולנו

למעלה