נקיון אופניים

נקיון אופניים

שאלת נקיון? אתמול רכבתי בשטח די מלוכלך אפילו קצת בוץ היה בו, וכשהגעתי הביתה כמובן רציתי לנקות את האופניים, הבנתי מאחד המאמרים שקראתי פה שהדרך הטובה לנקיון האופניים היא פשוט לשטוף אותם במים ואח"כ לנגב בעזרת סמרטוט וייבוש עם פן. אך האם אין סכנה שמים יחדרו למקומות כמו הציר הראשי, צירי הגלגלים וכו'? ואם כן כיצד אני מתגבר על התופעה? תודה צחי

aFish

New member
../images/Emo127.gif

ולגבי השטיפה: כל עוד אינך משתש בלחץ מים או משתמש בלחץ נמוך יחסית ואינך מכוון אותו ישירות לתוך המיסבים (דהיינו משפריץ במקביל לגלגלי השיניים) אין סכנה גדולה. הרי גם בגשם, בשלוליות ובבוץ יש מים...

schwinnie

New member
כנראה כולם מסכימים עם ההמלצה

מציע לך גם לבדוק את הסקירות באתר "הרים". על VDO לא ממליץ לך בגלל שהיה עליו כאן בפורום אשכול שלם של תלונות.

foxy d

New member
לא אמור להיות בעיה !!!!

אני קראתי באיזה מאמר שהאופניים אמורות להיות אטומות באזור של הגלגל האחורי ובציר המרכזי ואם לא עבדו עלייך אז המים לא אמורים להכנס הרי כמו שמישהו פה אמר זה אופני שטח שמיוצרות באירופה בדר"כ ואמורות לעמוד בתנאי בוץ ומים ולפעמים שלג אז לא אמורה להיות בעיה וכמו שמישהו פה אמר זרם ממוך לא לכוון ישר למקום ויהיה בסדר אני מנקה את האופניים עם צינור כמו שצריך פעם בחודש ולא הייתה לי עוד בעיה של חלודה או משהו בסגנון !

למעלה