נקודת שבירה?

נקודת שבירה?

ביום שישי תכננתי לי פרוייקט (מאוד קטן יחסית) לסדר את פינת המחשב. אבל לא היה לי חשק. האמת שלא היה לי חשק לכלום, לא לנקות, לא לבשל ולא לסדר. אומנם הבית כבר לא מבולגן כי אני כל יום מסדרת אותו בסוף היום והסדר בבית נשמר כבר יותר משבוע, אבל פתאום לא היה לי חשק לעשות. והיום הילדים יצאו לחופש של שבוע מה שאומר שיהיה בלאגן (בנתיים עוד אין בלאגן גדול) אז מה? הגעתי לנקודת שירה? תמיכה תתקבל בברכה

SILIVAS

New member
אז אולי

|אולי תסדרי בקטן, בזמן שאת יושבת מול המחשב. רק כמה דברים קטנים כדי שבאמת לא תפסיקי לגמרי אחרי שהתחלת כל כך יפה חוץ מזה עם הסדר בכללי בבית נשמר אז סבבה, את הפינות הקטנות אפשר לעשות בקצב יותר איטי ובלי אטרף ואל תשכחי לצלם לנו, כדי שנמחא לך כף

אני רוצה לעשות

כייף לי שמסודר לי בעניים ולא קופצים לי ערמות של אלוהים יודע מה לעניים. אולי זה בגלל החופש שלהם, שאני יודעת שכל כמה שסדר בסוף זה יתבלגן במילא, נראה לי שאני לוקחת גם חופש של שבוע מפרוייקטים, גם ככה לא יותר מידיי מבולגן פה....

טליW

New member
ומה רע בחופש???

את הרי לא רוצה להגיע למצב של "שברו את הכלים ולא משחקים". השבוע הילדים בבית... השבוע את עם הילדים. אני בטוחה שבסוף השבוע הבית לא יראה כמו שהוא היה בתחילתו של תהליך. גם תפמפמי לילדים קצת על איזה כיף לנו שהבית מסודר. שלא ישכחו להחזיר את הצעצועים לסלון... קחי חופש - ממש מגיע לך!

טוב נו...

אז אני לוקחת חופש רישמי
בכל מיקרה לגביי הילדים, הם כנראה גם עברו איזו מטרמורפזה, הם לא מבלגנים "יותר מידיי" וישר אוספים אחריהם, אז לפחות זה

אוצה

New member
לא נורא

הרי חיית בבלאגן זמן רב, אז עוד יום. עוד שבוע? שטויות. אם את ממש מרגישה שאת רוצה לעשות משהו תתחילי בקטן- תחלטי שאת עוברת רק על ערמה אחת בפינת המחשב. ערמה ביום. מבטיחה לך שעד סוף השבוע- תסיימי. אז אולי לא בבום וגמרנו אבל צעד קטן לאנושות- צעד ענק לפנינה של יופי... בהצלחה <מאוצה שבשבילה הפרויקט בהא הידיעה (המחסן) עוד לא הותקף..., אבל אני מעולה בלתת עצות לאחרים...>

|נצל"ש|

מישהו מכיר טכנאי למייבש מאיזור המרכז שלא גובה אלפי שקלים? אני צריכה שירכיבו לי את הרצועה במייבש

גם לך מגיע חופש - למה לא ?

לא צריך להספיק הכל כל הזמן, כדאי לנוח מדי פעם ולאגור כוחות .

mazy

New member
מותר לפעמים...../images/Emo13.gif

מאד קשה לשמור על "מתח" מסויים לאורך זמן. מבינה אותך ....יש כאלה תקופות שפשוט לא מתחשק. אנחנו למשל בתקופה של טרום מכירת הדירה..וכל יום מסתובבים פה אנשים ומתווכים..וחייבת לדאוג שהכל ייראה מסודר ונקי.. וכל מה שמבלגנים, אני מיד מסדרת..לא קל. ועוד עכשיו כשכולם בבית..(שבוע חופש כבר אמרנו?
). ואם לא די בכך, אז המנקה ביקשה השבוע חופש
מה שאומר שזה רק אני והבלאגן שלי (לא גדול, אבל לגמרי שלי). אז מותר להוריד הילוך
. שבוע נפלא וחג שמח
. מזי.

פנינה אני מרשה לך קצת חופש../images/Emo3.gif

צריך מידי פעם אתנחתא וזה בסדר ונורמלי שלפעמים לא מתחשק לעשות כלום וזה בדרך כלל מגיע אחרי ימים מטורפים שבהם אתה מסדר, רץ, מארגן ולא נח. אז תהני קצת מהשלווה ותנוחי וקצת בלגן עם הילדים לא מזיק אחרת מה יהיה לך לסדר ולהראות לנו?

למעלה