נקודת מפגש

Firzen66

New member
נקודת מפגש

מה קורה שמעלים את נקודת המפגש רמה? זה סתם לעלות את זה רמות כדי לבנות מבנים אחרים?

XXXaviramXXX

New member
בעיקרון כן

יש שני רמות חשובות רמה 15 בשביל שתוכל לבנות צ'יפ/סנטור ורמה 20 בשביל שיהיה לך עוד מקום פנוי לבנות מתישבים/צ'יפים

אתה טועה ומטעה.

בשלבים הראשונים, נקודת המפגש נותנת עוד מבנים שהבליסטראות יכולות להתקיף. בנקודת מפגש רמה 15 ניתן לבנות רחבת טורניר שבה כוחות שנשלחים למרחקים של מעל 30 משבצות מקבלים בונוס של מהירות, ובנקודת מפגש רמה 20 הבליסטראות יכולות לכוון על 2 מבנים.

תומר88

New member
תיקון- רמה 3 לצ'יף.

השבוע אימנתי צ'יף באחד הכפרים ולפני שאימנתי אותו לא הבנתי למה לא מופיעה האפשרות לאמן אותו ואז ראיתי שזה בגלל שהמגורים צריכים להיות בשלב 5 (לסנאטור וצ'יפטן זה דרושה רמה 10. הצורך בנקודת מפגש ברמה גבוהה זה לא רק לדרישות קדם בשביל אימון או שדרוג של מבנים וכוחות אחרים אלא זה נותן יתרון נוסף. כששולחים בליסטראות על כפר כשנקודת המפגש מתחת לרמה 10, לא ניתן לבחור את המטרה אותה רוצים להרוס. משלב 10 עד 14 אפשר לבחור כל מטרה חוץ מהנקיק, הסתת והלוכד, ומשלב 20 אפשר לבחור 2 מטרות. הסבר מלא ניתן לקבל בhttp://help.travian.co.il/index.php?type=faq&gid=16 זה לינק מאוד שימושי. נראה לי שנכנסתי אליו יותר מ200 פעמים כבר בחודשים שאני משחק. כותבים בגוגל travian building overview ומגיעים לזה. כדי להגיע לדף בעברית כדאי לסמן בגוגל שמחפשים דפים בעברית או להוסיף לחיפוש מילה כלשהי בעברית, למשל: "travian building overview נקיק" ואז זה מופיע בתוצאה הראשונה.

לגבי רמה 10 -

ברמה 10 אתה יכול לתקוף את כל המבנים חוץ מסתת לוכד ונקיק. אבל כל רמה שמעלים בנקודת המפגש, ניתן לתקוף עוד מבנים. זה לא נכון לומר שאי אפשר לכוון על מבנים עד שמביאים את נקודת המפגש לרמה 10. מוזר לי שאתה טוען ככה, כי ברגע שבונים בליסטראות מבינים לבד למה מבנים לא מופיעים ברשימת ההתקפה...

תומר88

New member
טוב, טעיתי קצת.

עבר המון זמן מאז שנקודות המפגש שלי היתה ברמה נמוכה ולכן אני לא זוכר... התקפת בליסטראות היא אקראית עד רמה 3. ואם אני זוכר נכון, יש מטרה אחת עד רמה מסויימת ומרמה 20 אפשר לבחור 2 מטרות.

למעלה