נקודת מבט אחרת.

Sabre Runner

New member
נקודת מבט אחרת.

מל"ד - אני מתחיל במקום אחר בתקווה מתישהו להשתלב עם שתי הפתילים האחרים ולפי הבנתי, Ayana, וכמובן כל אחד אחר, מוזמנת להצטרף. בת"ד - בינתיים, לא רחוק משם... הדמות הכסופה עברה בצורה חלקה דרך העצים, וחוץ מענפים שהוזזו הצידה ועלים שהופרעו, שום רחש לא נשמע כשהיא עברה. היא עברה עץ אחרון ונכנסה אל תוך קרחת היער. היא הסתכלה אל השמש בשמיים אבל אפילו גוף האור הבוהק לא הצליח לחדור את החשיכה שכיסתה את פניה. היא הלכה עד לאמצע קרחת היער ואז הושיטה את המטה קדימה. מנגינה נעימה נשמעה. קצה המטה היבהב קלות את התווים ואז בער באור כחול בוהק ונחלש. הדמות הטתה את המטה ימינה והאור דעך. שמאלה והאור התגבר עד שמצאה את נקודת השיא שלו. כשהכיוון נקבע, הדמות הורידה את המטה לקרקע והמשיכה באותו כיוון.

BluePrint

New member
מצטער ליפול עליך כך....

הדמות הכסופה יצאה מקרחת היער וצללים החלו נופלים על גלימתה כשלפתע היא עצרה, הסתובבה לאחור והסתכלה ארוכות בחזרה אל חלקת היער העירומה, רק אור שמש וחרקים מעופפים נראו שם והדמות פנתה שוב ללכת. לפתע נשמע קול רעם מחריש אוזנים והבזק אור חזק חדר את צללי היער עד לדמות הכסופה המתרחקת. "חחחחחחחאאאארררררררראאאאאאאאאאאאאאא!!!" נשמעה צעקה מקרחת היער והדמות הכסופה שהסתובבה במהירות הספיקה לראות משהוא שחור נוחת על האדמה הרכה ומשמיע: "אוף!" החבילה השחורה לא זזה במשך כמה שניות ואז התגלגלה מעט כשהיא משמיעה קול לא ברור וקמה על רגליה. היה זה יצור דמוי אדם שהדמות הכסופה העריכה כמעט נמוך יותר ממנה עם דבשת בחלק הגב העליון שנראה היה שלא מפריעה לו לעמוד זקוף. היצור נופף יד אחת מאוגרפת אל השמיים כשהוא צועק: "תחזיר לי את הלבנה שלי יא תחת חלל מעץ!!!" הוא נרגע והסתכל סביבו, תווי פניו נראו אנושיים למדי מלבד עין אחת רחבה ולא סימטרית בגווני אדום כתום. מעט מעל לקצוות החדים של העין צמחו שני מחושים שחורים שנמשכו לאחור ונחו מאחורי אזניו. פדחתו נראתה כמו החלק התחתון של פניו: לא מגולחת. היצור משך מכיסו משהוא שחור ומעט גדול יותר מכף ידו, התיישב על הרצפה, והחל להשמיע ציפצופים מוזרים כשהוא נוגע בחפץ.

Sabre Runner

New member
לא נהוג להפחיד אנשים ככה.

הדמות הכסופה עמדה מול היצור המוזר. היא הסתכלה עליו לרגע קט, מודדת את הסכנה שעלולה לעקוב אחריה אם היא תנסה להתערב. "איזה לבנה אתה מחפש?" שאלה הדמות הכסופה בקול מלודי ורגוע.

LuPiNe

New member
בינתיים צפה במתרחש הגמד...

ממרחק בטוח. הוא צעד קדימה ודרך על ענף מת שהשמיע קול פצפוץ קל. "אין ספק שהתגנבות זה לא אחד מהצדדים החזקים שלי." חשב לעצמו. לא נראה שאף אחת מן הדמויות שמה לב לרעש, הן היו עסוקות מידי בשיחה. "ראסקין," לחש הגמד לעורבו, "עוף מעליהם ונסה לראות אם הם חמושים." הוא רק סיים את המשפט וראסקין כבר חג מעל ראשיהם של הדמויות. "מזל שעורבים הם לא כאלו נדירים ביער הזה, אחרת הוא עוד היה מושך תשומת לב רבה ממה שהייתי רוצה."

BluePrint

New member
אה? מה?

היצור הרים את ראשו מעיסוקיו וראה דמות לבושה בגלימה כסופה עומדת מספר מטרים לפניו בין העצים המקיפים את קרחת היער. הוא לא מצמץ, ונראה היה שגם אין לו אישון בעין שתפסה מעט יותר מרוחב פרצופו מתחת למצח. פיו לא זז אך הוא המשיך להשמיע צפצוף חוזר בקצב יציב. הדמות הכסופה ראתה שהוא העביר את יד ימין מהחפץ השחור שהחזיק ביד שמאל אל חפץ שחור אחר שהיה מונח על רגלו, ולאחר כמה שניות שבהן הסתכל עליה ורק הצפצוף שהוא משמיע מעיד על מעבר הזמן, הוא החזיר אותה אל החפץ הראשון וחזר להשמיע צפצופים שונים כשהוריד את מבטו בחזרה אל ידיו. "אהה... לא משנה..." הוא התחיל. היתה לי לבנת זהב שהתכוונתי לשלם איתה על המסע בחזרה הביתה. טוב, גרסה אחת של הבית. וכבר נתתי אותה לאיש שהתכוון לקחת אותי, ובדיוק המראנו מהאגם שצריך להיות בערך שני קליקים מאחורי... "היצור נופף באגודלו במהירות אל העצים מאחוריו מבלי לעצור את שטף הדיבור המהיר שלא הפריע לו להמשיך לצפצף בקולות שונים" ...ולמזלי ירדתי למטבח להביא אחת קרה כי אני לא חושב שהייתי שורד נפילה מגובה הסיפון העליון." הוא המשיך לדבר יותר לעצמו מאשר לדמות שמולו שלא הצליחה לעקוב לגמרי אחר דבריו שהפכו יותר למילמול שנבלע מעט בקול הצפצופים: "חיפוש שקט... חור תולעת קופץ... פתיחה אוטומתית..." "פאק!" הוא סיים בקול רם, בליווי צליל "פזזזזטט" הוא העלים את החפץ בתוך החלוק השחור שלבש וקם על רגליו. היצור הסתכל עכשיו ישר על הדמות הכסופה ויישר את החלוק הארוך שהגיע כמעט עד לקרסוליו. "אתה יודע אולי מה יש בכיוון ההוא?" הוא שאל כשהוא מצביע על הדמות עצמה.

LuPiNe

New member
גריסטאל אימץ את שמיעתו...

אך קלט רק חלקי שיחה. "לבנת זהב...המראה...אגם...שני קליקים...סיפון עליון (??!!!) חור תולעת... על מה לעזאזל הם מדברים שם? ולמה הוא מצביע ישירות אליו? זה אמור להיות איום, אם הולך להיות קרב אני מציע שאמשיך להסתתר ואראה איך מתפתחים העיניינים." הוא שרק שריקה שדמתה באופן מפתיע לקול עורב, וראסקין נחת על אחד מענפי העץ שהיו מאחורי הגמד.

Sabre Runner

New member
Technobubble Overdrive.

הדמות הכסופה נהייתה מבולבלת מרגע לרגע מכל מה שהזר אמר. כמובן שרק עיניה הסגירו זאת. היא הספיקה לקלוט ולעכל את המשפט האחרון. "אתה יודע אולי מה יש בכיוון ההוא?" "יש שם עיר ולשם אני הולכת." היא התסכלה על הזר לרגע. קול עורב נשמע ביער אחרי פיצוח מימין. הדמות לא סובבה את ראשה אלא רק הסיטה את עיניה בכיוון ואחר כך החזירה אותן אל הזר. "בוא ננסה צורה יותר פשוטה. אני לומיס פתיל-שני מהאורגים," הדמות אמרה אבל לא הושיטה את ידה ללחיצה אלא עצמה את עיניה לשנייה. דבר שהיה מפחיד, לראות את שתי כתמי הצבע היחידים בפנים האפלות נעלמים לרגע.

BluePrint

New member
Eyes wide shut

"ל-לאנס" אמר היצור שהזיז את ראשו קדימה. כנראה בשביל לנסות להסתכל לתוך הברדס שהאפיל לחלוטין את פניה של הדמות. "אני לאנס, מייט" הוא חזר על עצמו, "עיר הא? אני מקווה שלא אכפת לך שאני אצטרף אליך, אני צריך להשיג תחבורה..." היצור הסתכל על הרצועה השחורה על ידו שאותה הזיז מעט ימינה ושמאלה, "...לכיוון דרום מערב." הוא סובב את כף ידו והסתכל לשניה על גבה, "ולדעת מה השעה עכשיו."

LuPiNe

New member
"עיר???"...

"יש ערים בסביבה?" אולי כדאי שאציג את עצמי. הגמד החל לצאת מהשיחים לאט ובשקט כדי לא לעורר את חשדם וכעסם של הדמויות. הוא ניסה להיראות לא מאיים, כל כמה שהנסיבות הותירו זאת. "אהם אהם" ,כיחכח הגמד בגרונו, "מתנצל על ההפרעה, אך שמעתי שאתם יודעים איפה יש עיר ביער הזה. אני ושותפי נשמח למצוא מקום לינה ללילה. אהה, סילחו לי על חוסר הנימוס, גריסטאל בנו של טריסטאל, וזהו שותפי וחברי הטוב ביותר" הוא שרק את אותה שריקה מוזרה והעורב גדול המימדים נחת על כתפו, "ראסקין." גריסטאל החווה קידה, אך לא הוריד את עיניו מהזרים אף לא לרגע, בעוד שהעורב קרא בקול, כאילו מנסה להרשים את הזרים. "האם תסכימו שאצטרף אליכם בדרככם לעיר? אתם עשויים למצוא אותי בן-לוויה שימושי ביותר." אמר בעודו מחווה לגרזנו.

Sabre Runner

New member
לא איתי, אתה לא.

לומיס לא הסתכלה על גריסטאל בעיון רב. היא נתנה בו את מבט ה-"Yeah, whatever" ואז פנתה אל שניהם. "נעים להכיר," היא אמרה ואז הרימה את המטה והצביעה עם ראשו אל הדרך בה הלכה. "אחריכם."

LuPiNe

New member
"טוב נו, אולי הם לא הכי דברנים...

בעולם, אבל זה עדיף על לטייל לבד." חשב הגמד. "ראסקין, עוף קדימה ונסה לראות אם הדרך בטוחה." העורב התרומם מכתפו של הגמד ועף למעלה. הוא נראה לא כל כך מרוצה מהמשימה, ונראה שהיה מעדיף לנוח על כתפו שלי הגמד. גריסטאל עלה על סוסו, ושם לב שלאחרים אין סוסים. "אתם מטיילים ברגל?"

BluePrint

New member
ולמה ציפית?

לאנס הפנה את ראשו להסתכל על האורח ולומיס ראה את יד ימין של היצור חוזרת אל החפץ השחור שכנראה קשור לקדמת ירכו. כשהעורב המריא בחזרה מכתפו של הגמד לאנס עקב אחריו במבטו עד שנעלם מעל צמרות העצים ואז חזר אל הגמד שעלה על סוסו. "ומה אתה רוצה?" הוא פנה אל הגמד, "שאני אקח איתי סוס לכל מקום? מה עם היה לי סוס עכשיו והוא היה נופל עלי?!"

Sabre Runner

New member
סוסים...

"סוסים... שמעתי עליהם," היא אמרה וטפחה קלות על לחייו של הסוס. "לא נראה נוח במיוחד עם העצם הזאת תקועה לך בין הרגליים. אני מעדיפה את אמצעי התחבורה הטבעי שהתבנית מרשה לי." היא גמרה לדבר והמשיכה בשביל, לא מחכה לראות אם השניים עוקבים אחריה או לא.

LuPiNe

New member
"איך זה שאני תמיד...

נתקע עם כאלה אנשים?" חשב הגמד בעודו רוכב לאיטו בעקבות לומיס. "נו טוב, זה עדיף על לטייל לבד, אני חושב..." בעודו רוכב, ראה גירסטאל תזוזה מצידי השביל, הוא לא ייחס לה חשיבות מרובה. "אל תהיה כזה פראנואיד, היער מלא יצורים וחיות, זה בטח שום דבר." "אז...מאיפה אתם במקור?" שאל גירסטאל, מנסה לפתוח בשיחה.

BluePrint

New member
שמעתם משהוא?

לאנס צעד לצד גירסטאל מעט מאחורי לומיס ודאג שענפים לא יגעו לו בדבשת. הוא החטיף מבטים אל הגרזן הגדול של הגמד, וכשזה הסתכל לרגע לצד השני, חטף ענף ירוק והעביר אותו על הלהב לבדוק את חדות הנשק. --מל"ד: LuPiNe, תן תאור של מה קרה לענף. "אז... מאיפה" גירסאטל החל לדבר אבל השאגה אדירה שקטעה אותו הדהדה ביער והבריחה את כל בעלי הכנף משטח גדול למדי שכלל את השלושה בתוכו. מספר חיות קטנות רצו מסביבם ואף בין רגלי הסוס כשהן נמלטות מנקודה מסויימת בצד שמאל וקצת מאחוריהם. "מה לפאק זה היה?!" לאנס עצר במקומו והסתובב לראות מאיפה כל החיות בורחות, בתנועה אינסטינקטיבית הוא משך מרגלו את החפץ השחור הקשור שם והחזיק אותו קרוב לראשו.

Sabre Runner

New member
ומה אם כן?

לומיס המשיכה ללכת גם אחרי שנשמע שאון גדול וחיות קטנות רצו לה בין הרגליים. היא עצרה רק כששמעה שהשניים האחרים עצרו. היא הסתובבה והסתכלה עליהם כאילו שום דבר לא קרה והם מתעכבים לשם כלום. "זה בטח היה עץ שנפל. אין שום סיבה לעצור כל עוד אין דרקון באורך 30 מטר שרודף אחרינו."

BluePrint

New member
יער העצים הצורחים?

"עץ לא צורח" אמר לאנס וצעד שני צעדים לאחור כשהוא מסתכל למעלה וכמעט דורך על ארנבת שנמלטה ברגע האחרון מדריסת המגף. קול פיצוץ עז נשמע ולהבת אש גדולה הבזיקה מעל צמרות העצים במרחק לא רב מהם. "דרקון או לא--לא אכפת לי מה הגודל שלו--נראה לי שדווקא ללכת מהר יותר יהיה רעיון טוב."

Catty

New member
ואז הופיע דרקונון קטנטן

בן כשבועיים. כזה חמוד. כזה קטן ותמים. מל"ד: הדרקון זו דמות ואני אשחק אותו, טוב? הוא ראה את האנשים ונבהל טיפה, ואז התקרב לכולם והחל להריחם. והופיע חיוך בקצוות שפתיו של הדרקון. הדרקון ההוא אדמדם ורדרד לבנבן, בגודל של כ3 איש (בבגרותו יגדל.) ומבט של תמימות ותינוקיות על פניו. זנבו דקיקה ומסתיימת בלב סגול. כנפיו ענקיות, כגודלו עצמו. הדרקון חסם להם את הדרך, נשכב ארצה והחל ליבב. אך לא פגע ולא עשה מאומה לאף אחד מהדמויות.

Sabre Runner

New member
צריכה לצאת מפה. עכשיו!

דרקון קטן יצא מתוך היער. לומיס הסתכלה עליו והבעתה שלה הייתה ברורה מאוד בעיניה. "אני מסכימה. צריך להמשיך לזוז. אבל בזהירות." היא התחילה ללכת אחורה לאט לאט בדרך אותה בחרה וכשהתרחקה מספיק מהדרקון היא פתחה לא בריצה אלא בהליכה מהירה כשהמטה החזק מפנה את הענפים הנמוכים מדרכה.

LuPiNe

New member
הענף נחצה לשניים בשקט מוחלט ונפל...

על הקרקע, לתדהמתו של לאנס. גריסטאל רק זרק מבט בכדי לבדוק מה פגע בנשקו, וכשראה אמר: "אם רצית מבחן יכולת לבקש משהו קצת יותר משמעותי מענף, אבל מילא." והמשיך כרגיל.

למעלה