נקודת ה-ג`י?!?!

ABIR SHAHOR

New member
נקודת ה-ג`י?!?!

איך מוצאים את נקודת ה-ג`י?איפה היא נמצאת בכלל?ואיך אני יכול לדעת שמצאתי אותה?

ABIR SHAHOR

New member
יניבי גבר.

זה שחיפשת את השכל שלך בגוגל למרות שעוד לא מצאת זה לא אומר שכל שאר עדת ישראל החכמים צריכים לעשות כמעשיך.

הזוייה

New member
מודאג יקר שלום,

כל הכבוד שקיימים גברים כמוך שמבינים עניין שלא כל הנשים גומרות מחדירה והמאמץ שלך בפניה נרגשת זו לבקש מפת דרכים ל"חפש את המטמון" היא סגולה לחיים ארוכים. פיזיולוגיה: מכיוון שאיבר המין הנשי שונה במבנה ורגישות הפיזיולוגית שלו, לאחת יהיה רגיש בשפה העליונה, לאחת בתחתונה ולשלישית בדגדגן שרק מגע אגרסיבי,מאסיבי מבעל איבר עבה (סגנון פחית רד בול בערך זה קביל) יעזור לה לשחרר אנחה לבורא עולם ולהודות לך על עבודה טובה (ותתוגמל על כך באהבה רבה). אקט הגמירה (צווחות, זעקות, לחישות, סדקים בקיר) בא מנק' הג'י הנמצאת בדופן העליונה (לכיוון הבטן) של הנרתיק, כשני מפרקי אצבע , או כ- 5 ס"מ מפתח הנרתיק. וצריך זין עבה ומשובח וזיין מיומן בעל פעלולי לוליינות סגוליים כדי להגיע אליה. (חשוב לציין שלא כל הנשים מגורות מנקודת הג'י, כמו שלא כל הגברים מתגרים מליטוף הכיפה או מהכנסת אצבעות בתחת. מאד חשוב לציין שהגמירה היא לא האישיו המרכזי בסקס וגבר ששם סטופר ומחכה לשריקת הפתיחה בכדי לגמור כדי ולהרגיש טוב עם עצמו, שלא ישכח שאצל הנשים זה ההפך, לא תמיד יש גמירה ולכן לא תמיד הגבר יקבל מדד לגבריות שלו בכך. על תבונה ורגישות: לא כל אישה פתוחה לאורגזמת נק' הג'י העוצמתית הידועה באיבוד חושים קל. עם משגל חד פעמי, לא בטוח שזה יקרה. ישנן כאלו שמעולם לא חוו אותה ולא יודעות על קיומה, כי לא עברו את המשחק המקדים עם עצמן :"דעי את נקודותייך". כאן, תתחבר לנשיות שלך שמתבססת על רגשות: הרבה פור פלי, חום, רייבאונד, הבקעה (איפה השופט, ולמה שארס לא במכבי יותר?) הרבה פינוק, שאלות, הבנה, ליטופים, גיפופים והכי חשוב, no pressure ! בהצלחה- המצפן בכיס השמאלי, קח בק' מים מינראלים, וצא לדרך.

אלמרה

New member
מאוד קל ופשוט...

התמונה ברורה כאשר מכירים קודם את כל שאר האברונים שם... ובכדי להגיע אל הנקודה הנכספת אתה צריך להחדיר את האצבע המורה עם פני כף היד כלפי מעלה ובמקום בו נמצאת האות G באיור בדופן הבטנית של האישה תחוש באיזור גלי-גבשושי מעט ושם כשאתה עושה תנועת "בואי" עם האצבע... היא כבר תאותת לך שהגעת למקום הנכון. אנא זכור כי: החדרת האצבע והתנועה שלה שם בפנים - ברכות ועדינות, זה אינו קרב ואסור להגיע למצב הוא אתה "משייף לה את העור" והרבה לפני ביצוע הפלישה לאיזור הזה עליך לגרות אותה היטב בכל הטכניקות שלמדת (מה לא למדת? רוץ ללמוד!!!) מנסיון שלי אני מציע לך עוד קודם לנסיון שלך לגרות לה את נקודת ה-G שלה, גרה לה את נקודת ה-B. לא יודע מהיא נקודת ה-B? B stands for Brains, Between ears... מה שקרוי בעברית "זיין לה את השכל" ואין הכוונה לבלבל לה ת'מוח אלא לגרות לה אותו אינטלקטואלית ורבאלית ואחר כך אינטלקטאוראלית... מאחל לכם הצלחה! ואם עדיין נחוצה לכם הדגמה קרא לי...

ABIR SHAHOR

New member
הלו גברת..ברור צריך הדגמה.לאן ברחת?

חכי..מה הכוונה בלגרות לה את השכל?תציעי משהו שיעיף אותה לשחקים דרך אגם הברבורים ועד לענני הרוגע..

אלמרה

New member
'תבלבלת חביבי...

אם תציץ לי לעולם, תגלה שאני גבר דוקא! ולכן שמע: אל תנסה להעיף אותה לשחקים נסה באמת את ענני הרוגע. אני למשל מתקשה לזיין עם צ'יקובסקי ברקע מילא 1812 אבל אגם הברבורים? אני יכול לנצח על תזמורת סימפונית את כל היצירה המדהימה הזו אבל לזיין?

חופ שיה

New member
תתחיל בלהיות חבר של הדגדגן שלה

ואחרי זה תעבור לנקודות גירוי מורכבות יותר כמו נקודת ה- G שאין וודאות שאצל כל אשה היא נמצאת ושיש לנקודה הזאת יכולת להביא את האשה לשיאים חזקים יותר מגירוי דגדגני. פי הטבעת הוא בהחלט נקודה גירוי נוספת שתעיף אותה לשחקים , אבל אם הבחורה שלך לא בעניין של לחקור את גופה כמוך , אני בספק אם היא תהנה מה"חיפושים" שלך.

ZululuZ

New member
חוף שיה

האם כאן גם הפתרון לבעיה שלי? אבל אם אגע לה בפי הטבעת היא תסטור לי על בטוח. וגם איך אגיע לדבורת הדבש?

למעלה