נקודת השבירה

RUTYAN

New member
נקודת השבירה

שלי היתה התחושה שבניתי משפחה כזאת גדולה... ומפוארת... ומלאה... ושמחה...שתעטוף אותי...ועדיין בתוך כל החום והעליצות הזאת,אני הבאדם הכי עצוב ובודד. הרגשתי שהנה, בניתי לי ערוגה משפחתית חמימה, את כל הפרחים אני מדשנת ומטפחת עם הרבה אהבה, את כולם אני גוזמת בזמן גם אם לא תמיד מסתדר, ואני... אני היחידה שנובלת. הכי נורא?! אף אחד לא שם לב עוד יותר נורא?! גם אני לא שמתי לב... וכל ההארה הזו בעקבות מאורע משמח... ביתי היחידה התחתנה במזל טוב עם בחור שממש אהבה... מצטערת לקלקל לכם את אוירת העליצות בפורום... יום כיפור מתקרב...הערכה מחדש של החיים...כנראה... גמר חתימה טובה רותי

magy

New member
האם מתוך השמחה

פרץ העצב? מה בשמחה הזו, גרם להארה? אולי עזיבת הבת את הבית? סליחה שאני שואלת.......אבל דווקא מתוך האושר הגדול של הבת צצה פתאום העצבות שהודגשה והתעצמה בך. האם זה מזכיר לך החמצות בחייך? באמת נוצר הרושם שגידלת משפחה לתפארת....וערוגה פורחת. ואולי.....אחרי שיאים גדולים של הגשמה.....יש נטיה לצנוח..... זה קורה אחרי החתונות של הילדים. מתכוננים שנה שלמה.....אולם, בגדים, צילום, מוסיקה....... ועוד מיליון אסטרטגיות של הזמנת אורחים, סדר הושבתם שכולם יהיו מבסוטים..........ובוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחרי שלוש שעות, הכל נגמר...........וזהו....... חוזרים לחיים הרגילים........השמלות היקרות חוזרות לארון חולצים את הנעליים החדשות הלוחצות......מסירים את האיפור..... ויש נפילה של ......אחרי תום הקרבות........ מין מנוחת הלוחם....... כעת, כאילו, מותר כבר להתמוטט......עמדנו במשימה.......... מתאים לך התאור?????????????? אם לא, אני מחזירה את התעודה מיד.......ומתפטרת....... מהייעוץ..........
PPPPPP קחי בחשבון שאני לא מעיזה לחדור מעבר לדברים החיצוניים . אני הולכת בהיסוס על פני השטח......... אבל יש לי גם כמה סברות משלי.....שלא אעלה.....שלא ברשותך........ גמר חתימה.....כן.........כל הזמן חותמים מחדש.....על הארכה...... לטוב ולרע.....

RUTYAN

New member
אוי מגי

כמה שאני אוהבת אותך. (ואני לא לסבית, בגלל הפתיחות שלי אני מקפידה להבהיר) את נותנת לי לגיטימציה להיות עצובה, תודה על זה שאת שם, תודה לממציאי הדבר הזה שנקרא פורום 50+ יתכן שאכן זו נפילת אנרגיה. אם את זוכרת הפעם הראשונה שכתבתי לפורם היה שאני מותשת מלהיות נחמדה...להיות קשובה לרגשות של כולם, נכון, כולם אהבו לאהוב אותי הייתי רגישה ומרגישה ז"א מעודדת..., תומכת...,נפשית פיזית וכספית. מזהה מיד כאב לא משנה איזה לא משנה של מי ומיד נרתמת כל כולי לעזור. אני מסוג האנשים שמזהים בקלות ומיד מתידדים אתו.בעלי טוען שיש לי חלק נכבד בקשרים האלה... אבל, נכון להיום... בא לי "לעשות גולולוש" ולהתכנס בתוך עצמי ולהנווווות... יש לי עוד ילדים באמת מוצלחים במושגים של היום...נראים טוב,סטודנטים טוב, לא אוסיף פרטים מזהים כדי שאוכל לכתוב פעם הבאה חופשי מהלב. אנשים לא מבינים שגם אנשים כמוני צריכים מילה טובה מידי פעם. כשלאחרונה אני מגלה סימני חולשה כולם בהלם, את????? "את נראית כל כך כל כך חזקה" להעניק... ולהעניק....קשה להבין שאם אין(פידבק) היזון חוזר זה נגמר? אשמח לשמוע את כל התאוריות שלך ובכלל של חברי הפורם,זה בסדר אני יודעת לקבל בקורת, אני מזהה מתי היא בונה ומתי היא קנטרנית.

מאד מזדהה עם הרגשתך ועם רגשותיך.

כולנו כאמהות וכבנות זוג נותנות הרבה ומנסות להציל מכל מצב לא נוח. לעומת זאת כשיוצא לאחד הילדים לומר שאת אמא טובה, הסיפוק הוא גדול. ומותר לומר לבני המשפחה שאת מצפה מהם למשוב חיובי על מה שאת עושה. יחד עם זאת, לחיים יש דינמיקה משל עצמם וכפי הנראה שאסור לצפות ליותר מדי. מצאי לך פינה שתהיה שלך בלבד, בה תוכלי להפיק את הסיפוק וההנאה שהם שלך ולא תלויים באף אחד אחר.

אני ME

New member
כאני עשיתי סיכום, הגעתי ל:

קורות קורות מספרות חיותן. עוד קמעא אחתם בהחמצה מבינה את הרגשתך

maxima

New member
רותי................/images/Emo140.gif

כשאת מדשנת ומשקה את ערוגת המשפחה שאת חלק ממנה היי שותפה לשמחתם כשהם שמחים תפרחי יחד איתם אושרם יהיה לך לדשן גמר חתימה טובה שנה של שפע אושר בריאות ואהבה

maxima

New member
אוי תבלבלתי

גם הפיה טוב שתביא אושר ושמחה לליבך אל מה שרציתי לשלוח זה......... הכניסי את כולם אל ליבך ואת תיכנסי לליבם

רותי

נדמה לי שכתבתי לך בעבר ש: כשתורידי את המסיכות ותרשי לעצמך להיות את הרגשתך תוטב. כמו שזה נראה היום את מתנהגת עפ"י המצופה ממך ולא עפ"י הרגשתך האמיתית. משום מה לקחת על עצמך את תפקיד "העוזרת, התומכת המבדרת והאחראית על העניינים"... וזה קשה, מתסכל ושוחק.... גם השחקן המוכשר ביותר חוזר לעצמו שעה קלה לאחר הורדת המסך... ואת מה? רוצה לספר לך שאימי בת ה-70+ חיה היום בהרגשה שאת כל חייה העניקה במססירות אין קץ לארבעת ילדיה - ובאיזה מקום החמיצה את חייה שלה! סיכום קשה מאוד של חיים וחבל! אני מבינה שזה לא פשוט לעשות שינוי דרסטי בהתייחסות לעצמך ולסביבה, ע"כ חושבת שמספר שיחות עם איש מקצוע יהיו לעזר רב. גמר חתימה טובה

maxima

New member
אכן חונה ............../images/Emo140.gif

מסכימה עם דברייך למרות שיש אפשרות להנות ממה שעושים בעיקר כשזה עבור המשפחה

tamnuna

New member
רק בגדר הצעה../images/Emo110.gif

להחליף התמונה שצולמה לפני 30 שנה, בתמונה ברוח החדר...... חוץ מזה גם אני בזדון אמא פולניה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
היי יועמ"שית

לא הבנתי לגבי התמונה (דע"ק כבר אמרתי ?). אפשר לקבל הסבר ו ל א ט ?

למעלה