נקודת החן..

...Blue

New member
נקודת החן..

אוהב את נקודת החן, זאת שיושבת שם על הישבן, בדיוק בנקודה שבה היד מלטפת כשאת מתכופפת.. תביני..בשבילי זאת לא סתם נקודה של חן ולא הזיה..אלה עולם שלם של חוויה.. ואת לא מבינה איך זה יתכן שאת חולצתך את מורידה מעלייך ואני משפיל מבט לאותה נקודה באחורייך.. ואחרי מיצוי התשוקה בסקס סוער שרובו מאחור..(בגלל הנקודה, לא בגלל החור) את מהלכת עירומה לשטוף מעלייך מיצי אהבה ואני מביט על גופך בתאווה.. כי בפסיעתך את מרקידה את הנקודה על עכוזך...
blue

מייקי69

New member
היי בלו - יאללה מהתחלה!

מה שלומך אחי הקטן!!!!! איזה כייף שבאת להגיד שלום!!! יש לנו פה חבר´ה אחלה מן אחלה. אתה מוזמן לבדוק בקישורים שלמעלה ולהכיר אותם אחד אחד. יאללה, תוריד נעליים ותרגיש בבית. אוהבת אותך - כבר אמרתי? אה, כן - ותתאפק עם השירים, חמודי. לא פה, בסדר? אפשר ומותר בחדר הסמוך... ובשקט, אם אפשר!!! נשיקות, יקירי!!!!

...Blue

New member
אפשר להחזיר את הגלגל לאחור?../images/Emo140.gif

חלאס.. לא עוד שירים הבנתי את המסר.. למרות שלמילים יש קשר והנושא בין השורות נאסף ולא משנה סידורם על הדף.. הרי לא משנה הדרך אלה המטרה בסופה ובכל מקרה אם נקרא היטב נראה שגם כאן האנטימיות עטופה.. ובימים שהצבע השולט הוא שחור לא יזיק קצת הומור..
blue

אורמור

New member
לא די....עוד! .עוד...!..עוד!../images/Emo123.gif../images/Emo98.gif

עוד עוד עוד עוד עוד עוד ואל תרגיזו אותי! כי אם תרגיזו אותי אני גם אביא את שלי!! ודווקא את הכחולים.. אז תזהרו!! כי יהיו פה כמה ש"יתקשו" לשבת.. עוד עוד עוד.. אההההה ושחכתי עוד משהו.. עוד!! זהו, נרגעתי.. בלו..הבמה שלך! אור

neuron

New member
מישהו הזמין כאן פיצה ../images/Emo78.gif../images/Emo35.gif

חה חה חה חה

אטיוד5

Active member
מה-זה התחברתי הפעם

הנקודת חן הזאת עשתה לי את זה. או הפגם הקטן, איזה כף להתעכב עליו. ולמה לא בגלל החור? גם הוא נחמד. אוףףף חייב לזוז. אחזור עוד מעט.

למעלה