נקודת הג'י

נקודת הג'י

הי לכולם. רוצה למצוא את נקודת הג'י של הגברים. מישהו יכול לעזור היכן זה נימצא? איפה הנקודה שהכי מענגת אותכם הגברים ועושה לכם טוב? רוצה לגרום לחבר שלי לנסוק לשמיים ולהגיע לשיאים חדשים. כל רעיון יתקבל בברכה.

seymore butts

New member
נקודת הג'י שלהגברים נמצאת בעומק התחת

בגלל הסמיכות לפרוסטטה. תחדירי לו פעם אצבע לשם ותעשי תנועת "בוא הנה" איתה לכיוון הזין. לא תאמיני אילו זעקות עונג זה יפיק ממנו. בזמן שאת מוצצת לו זה בכלל יכול לשגע אותו, אבל זהירות - אם את מאלו שלא אוהבות שגומרים להן בפה זה עלול להאיץ מאוד את הגמירה. בהצלחה !!

marik

New member
תוספת

תוודאי שהבחור נקי, אם לא תלבשי קונדום על האצבע. ובנוסף, שימי קרם סיכוך על האצבע כדי שלא תפצעי אותו. אם אין לכם קרם או גל סיכוך, תשתמשי בכל קרם על בסיס מים וללא אלכוהול. (נניח קרם גוף או מרכך שיער). במקרה כזה - השתמשי ממש במעט רק כדי להחליק את האצבע פנימה.

חופ שיה

New member
אני חושבת שכדאי להיזהר

בשימוש ממושך בקרם גוף או מרכך שיער בפי הטבעת , אלו חומרים עם מרכיבים בשמים שאינם מתאימים למגע עם העור של פי הטבעת ולכן רצוי להשתמש רק בחומר סיכה מיועד שניתן לקנות באותו מקום שקונים מרכך וקרמים למינהם - בפארמים השונים. אני לא הייתי נותנת לחומרים האלו להתקרב אליי לתחת , מי יודע אלו תופעות לוואי זה יכול לגרום ואני בטוחה שאף אחד לא רוצה לחרבן כשכואב לו או שורף לו , אז קחו את ההמלצות האלה לחומרי סיכה שאינם מיועדים לתחת בערבון מוגבל והיזהרו.

marik

New member
ההמלצה לא היתה לשימוש קבוע

אלא למצב חירום בלבד.

marik

New member
ובפירוש אמרתי

ואם לא אז הנה אני אומר חומר ללא כהלים, וללא שמנים אלא על בסיס מים בלבד!!!

אין מה לחשוב זה לא בריא ולא נעים

רופאי נשים וסקסולגיים ממליצים על ג'ל סיכה על בסיס מים ג'ל סיכוך של חברת גונסון & גונסון. מהווה תחליף בטוח ללחות טבעית. מעניק הרגשה טבעית ,ועוזר להגברת ההנאה מקיום יחסי המין. בטוח לשימוש על קונדום. ה- KY הנו חומר סיכה בריאותי להחדרה חלקה ונעימה, גל הסיכוך הנו על בסיס מים ומתאים לשימוש, וגניאלי, אנאלי, אביזרי מין וקונדומים. מורשה לשימוש עי משרד הבריאות. מחיר לצרכן : 37 שקלים ניתן להשיג גם ב : http://www.asex.co.il/Product.asp?ProID=185 לולה אביזרי מין לו ולה - http://www.asex.co.il

royy17

New member
חופשי...

אהבתי תתמונה.. עשתה לי חשק ל סקס ... סקס רטוב כזה... עכשיו בא לי לראות סרטי סקס ובגלל שאני קמצן אז ראיתי סרטי סקס חינם ...

../images/Emo207.gif אם כבר דיברתם על החדרה לתחת...

שאלה דיי מגעילה אז מי שלא מעוניין.... שימשיך הלאה.. אז ככה... כל פעם שאני מכניס אצבע לתחת או כל דבר אחר האצבע מתלכלכת ב.... ואז אני צריך לשירותים... סיימתי בשירותים ואני שוב מכניס אצבע ואחרי כמה זמן שוב האצבע מתלכלכת ב... וכל שוב ושוב.... אז כשאני לבד עוד מילא אבל מה אני אעשה כשאני אהיה עם מישהו/מישהי? פליזז תייעצו לייייייייייי תודה רבה מראשש

wild orchid

New member
מה עם

איזה חוקן טוב לפני החדרות? חוץ מזה נראה לי שזה קורה מדי פעם לכולם,לא נראה לי שמישהו עושה מזה סיפור גדול...

אמרת לפעמים! לי זה תמיד קורהה

מה אתם עושים כשאתם עם מישהו/מישהי? וגם החוקן לא תמיד עוזר וחוץ מזה שזה גורם פחות הנאה

marik

New member
כשלא נקי

זה לא נעים, כואב, עלול לגרום למחלות זיהומים לשני הצדדים ועוד. הפתרון היחידי למצב שלך - הוא חוקן וניקוי טוב לפני. קרא את הודעתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1886&MessageId=120765677 זה יענה לך על השאלה. אם יהיו עוד שאלות אשמח שתשאל. אין שום סיבה שתמשיך לסבול או להרגיש אי נעימות. ואגב, WILD ORCHID - יש שיעשו מזה סיפור גדול. אם לי זה היה קורה - הייתי קם והולך באמצע ולא מעניין אותי עד כמה הבחור כוסון חתיך ומושלם. הגיע הזמן שהמזדיינים אנאלית - יבינו שצריך להתנקות לפני ולהפסיק לזלזל ולשים זין על הצד השני. גם אנחנו באים להנות בסופו של דבר.

wild orchid

New member
אתה יודע,

happens... אני לא מדברת על זלזול וזריקת זין...אני מדברת שלפעמים זה קורה גם אחרי חוקן יסודי ביותר (את יודע,החוקן די מוגבל ולא שותף לך אפילו לא חמישית ממערכת המעיים)...אז מה עכשיו,אזרוק את הבן זוג שלי אחרי 3 שנים כי קרתה פאדיחה?!אז שותפים ידיים וממשיכים.תאמין לי שלצד השני הפאדיחה הרבה יותר מביכה ולא נעימה. אבל כמו שאני תמיד אומרת-איש איש באמונתו יחיה.אם תקום ותלך מבחור בגלל מקרה חד פעמי-יבושם לך.אבל אולי כדאי שפשוט לא תעשה אנלי כי פאדיחות קורות תמיד ותצטרך לקום באמצע ולא פעם אחת

הסיפור הזה של לעשות חוקן לא בא בטוב....

אם אני מתקלח ואני רוצה להכניס אצבעות אז החוקן מונע במידת מה את ההרגש בתור התחת..... אני כבר עשיתי מלא פעמים חוקן וכשהייתי יותר קטן זה היה סתם בשביל הקטע..... אבל יש פעמים שסתם בא לי קצת להשתעשע ולא להתעכב על זה שעות.... וגם שאלתי איזו בחורה (שאמרה בהתחלה שאמרו לה שזה כואב ואני עודדתי אותה להכניס אצבעות ושאר דברים והיא מאוד נהנתה
) והיא אמרה שאף פעם זה לא קרה לה... ושאלתי עוד אנשים... או למשל כשאני במיטה לפני השינה וסתם רוצה להכניס אצבע אז חייבים לרוץ לשירותים... בקיצור כל הסיפור הזה מבעס

marik

New member
נכון

אבל כשמתרגלים אז זה לא כזה נורא. לפעמים אחרי שטיפה אחת רואים שהכל נקי ואז אין צורך ל10 שטיפות. לפעמים מספקה שטיפה אחת או 2. גם כשעושים כמה פעמים, כבר מנוסים וזה הולך יותר מהר.

בננית55

New member
מאוד פשוט - חוקן

ואפילו יש לי קישור נהדר לבקבוקון קטן שנראה תמים לחלוטין..... מחירו סביר והוא מגיע בדואר תוך יומיים. אז תהנה....

למעלה