נקודות שבירה

נחמדמדה

New member
נקודות שבירה

הי לכולם... אני כותבת כאן מדי פעם אתם בטח זוכרים.פרודה פלוס שתיים..בתהליכי גירושין.. הגשתי לפני שבוע תביעה בבית משפט למזונות וכו' ולגירושין.. כלכך רע לי ולא יודעת להסביר למה. אני יודעת שלחזור אליו לא בריא בשבילי.והרגשות שאני מרגישה נובעים רק תלות ומתחושת לבד.. איך מתעודדים במצבים כאלה? רוב הזמן אני חזקה ומחייכת.. אבל יש רגעים של נפילה... אני בחורה צעירה..בת 24...אני יודעת שכל העתיד עוד לפניי. אבל הכל נראה כלכך מסובך. במיוחד שיש לי רגשות כלפי מישהו שאין לי הרבה סיכוי איתו אחרי הגירושים.. זאת אהבה הדדית..עוד מנערות..שלא התממשה.ולאחרונה הכל צף ועולה לי מחדש. ואני לא יכולה לעשות כלום..בתור נשואה..וגם לא בטוח בתור גרושה פלוס שתיים. מקווה שהמצברוח הזה יחלוף מהר.. ואני אחזור לכוחותיי.

לי נשמע שאת די מבולבלת

אם יש לך משפחה טובה זה הזמן להיות איתם בקשר. כרגע דווקא בגלל שהמוח שלך כל פעם גורם לך לחשוב על גבר אחר (השותף, הבעל, ועכשיו ההוא מנעוריך), הכי טוב להתנזר. כרגע תחשבי שאין גברים בעולם. אחרי שתתעשתי קצת, יגיע הזמן לחשוב על גבר, בתקווה שממקום אחר בחייך. חוץ מזה, נשמע שכדאי לך גם לשקול טיפול, לפי הדברים שאת כותבת כאן. לדעתי את צריכה משהו שיקרקע אותך קצת.

למעלה