מדובר ב-wifi כמובן. BT לא נועד לספק access, ולא משתמשים בו למטרה הזו. דרך אגב, מצויין שם שבנתב"ג אין תמיכה ב-ppc רק בלפטופים, ובכן, אני לא מבין למה, אני גלשתי דרך ה-tc (אמנם זה פאלם אבל לא צריך להיות הבדל) דרכם. (אם אני זוכר נכון, הספק הוא 012)
נקודה חמה זה למעשה משדר מקלט שמעביר תקשורת נתונים בין מחשבים באל-חוט. זו למעשה נקודת גישה לרשת רק שבמקום שיהיה מחובר כבל בין המחשב לנקודה כדי להעביר את המידע, המידע עובר באוויר. פרוטוקול התקשורת בצורה זו נקרא WIFI. יש מספר סוגים, העיקריים הם : 802.11a – עובד בתדר 5 ג'יגה ברץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 54 מ"ביט. 802.11b – עובד בתדר 2.4 ג'יגה הרץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 11 מ"ביט. 802.11g – עובד בתדר 2.4 ג'יגה הרץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 54 מ"ביט.
WiFi - זהו ארגון של מספר חברות שמטרתו היא לבדוק האם מוצרים עומדים בתקנים המוזכרים. ב- 802.11g התקן מגדיר קיבולת ערוץ של 54Mbps (אפנון ofdm). הצ'יפסטים שקיימים בחוץ יודעים להעביר גם קצת כפול - 108Mbps. אתרוס היו הראשונים להציג צ'יפ שכזה (ומאז הם בערך השתלטו על התחום), בין היצרנים שמשתמשים בצ'יפ שלהם אפשר למצוא תא לינקסיס, דילינק, 3com סיסקו ועוד.