נקודות חמות?

shed

New member
--->

מדובר ב-wifi כמובן. BT לא נועד לספק access, ולא משתמשים בו למטרה הזו. דרך אגב, מצויין שם שבנתב"ג אין תמיכה ב-ppc רק בלפטופים, ובכן, אני לא מבין למה, אני גלשתי דרך ה-tc (אמנם זה פאלם אבל לא צריך להיות הבדל) דרכם. (אם אני זוכר נכון, הספק הוא 012)

mikeoreli

New member
הסבר

נקודה חמה זה למעשה משדר מקלט שמעביר תקשורת נתונים בין מחשבים באל-חוט. זו למעשה נקודת גישה לרשת רק שבמקום שיהיה מחובר כבל בין המחשב לנקודה כדי להעביר את המידע, המידע עובר באוויר. פרוטוקול התקשורת בצורה זו נקרא WIFI. יש מספר סוגים, העיקריים הם : 802.11a – עובד בתדר 5 ג'יגה ברץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 54 מ"ביט. 802.11b – עובד בתדר 2.4 ג'יגה הרץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 11 מ"ביט. 802.11g – עובד בתדר 2.4 ג'יגה הרץ ומעביר את המידע ברוחב פס של עד 54 מ"ביט.

shed

New member
רק תוספת קטנה

WiFi - זהו ארגון של מספר חברות שמטרתו היא לבדוק האם מוצרים עומדים בתקנים המוזכרים. ב- 802.11g התקן מגדיר קיבולת ערוץ של 54Mbps (אפנון ofdm). הצ'יפסטים שקיימים בחוץ יודעים להעביר גם קצת כפול - 108Mbps. אתרוס היו הראשונים להציג צ'יפ שכזה (ומאז הם בערך השתלטו על התחום), בין היצרנים שמשתמשים בצ'יפ שלהם אפשר למצוא תא לינקסיס, דילינק, 3com סיסקו ועוד.

למעלה