נקודות חושך..

ramoni

New member
נקודות חושך..

רובנו שומעים להנאתנו את מיוז, ומגלים בה סמל למושלמות. אבל כמו לכל דבר,(כולל התחת השקסי שלכם), לא הכל מושלם. אני בתור מעריץ יכול לספור את המגרעות של מיוז על יד אחת, ולקבל פּרספקטיבה של מבקר זמני, אולי אם נשתמש בדברים שלילים אחדים שאנחנו מוצאים במיוז, אז נצפה מתשהו שהם ישלימו את החסר ויהפכו באופן כזה או אחר למושלמים לגמרי. הנה נקודות החושך שלהם לפי דעתי: 1.הלבוש של מאתיו (מצורפת תמונה) 2. הפתיחה של השיר CAVE- תאמת שזה התגלגל לזה, כי שמתי את השיר בתור שומר מסך ותמיד שהשארתי דלוק את המחשב ונרדמתי , אז הפתיחה הזאתי העירה אותי, וזה עשה לו טוב לקלי התת מודע לשמוע צלילים כאלה, עכשיו כבר אין לי את השומר מסך הזה. 3.Jimmy Kane- עדיין לא התחברתי לשיר הזה, אני לא יודע למה בכל אופן זאת הרשימה, אתם מוזמנים להצטרף ולהעלות נקודות שמיוז צריכים להשתפר בהם.. הא דרך אגב, שיהיה לכונו חג שמח(סופסוף חג של מושבניקים)

gloria23

New member
בוא נראה...

1.נדמה לי שזה בשירfillip...יש את הקטע הזה לקראת הסוף של..אקיוס מי..נננה טרסט מי..השיר כולו בועט ורק הקטע הזה משתיק אותו אני חושבת שהם היו צריכים להמשיך את הקצב הזה, ולא להכניס את הקטע הזה..כמו ב-dead star כל השיר הזה חי פשוט, כמו שצריך בשביל קוצים בתחת כמוני... 2.אהה כן..בניו בורן, שומעים מצלתיים, וגם ראיתי באיזשהו קליפ קצר באתר הרשמי, ראיתי את מאת'יו ככה כולו דבוק לשמשה, באולפן הקלטות, והוא הסתכל ושמע, למה הביאו לשם תזמורת וזה היה ממשממש יפה. רק תחשבו עלB&H או ניו בורן או apocalipse please עם תזמורת על הבמה, כמה רגש זה יוסיף להופעות החיות, עם כל הכבוד למיוז..אךךך חלומות חלומות.. 3.תבואו לישראל... 4. נוסיף על מה שרם אמר, בקשר ללבוש של מאת'יו..באמת שאין לי בעיה עם זה..ו Jimmy Kane-אמממ לא התחברתי כל כך לשיר הזה..אולי בגלל השורה,sex in pain משהו עם alive..לא זוכרת..אה בקיצור לא מתה על זה.. זהו..לא הצלחתי לחשוב על עוד נקודות..חחח וחג שמח לכולכם!:)

This Is My Nick

New member
רררצצצצצ. [כותרת עניינית] ../images/Emo168.gif

לא משהו שמעצבן אותי בלהקה, אלא בסגנון ההקלטה שלהם. לפעמים הם שמים רעשים של ניתוק הגיטרות וכל זה בסוףהתחלת שיר. וכשאני מפוצץ Origin of Symmerty במערכת ופתאום בא צפצוף צורם כזה, זה ממש לא נעים.

daisy girl

New member
אני כל כך אוהבת את זה!

זה מה שעושה את השיר כל כך מיוחד. [טוב, לא רק זה..]

Dark Muse

New member
מי שקרא את המאמר שלי פה

הוא מוזמן, בכל אופן יש חלקים שאני כיום חולק עליהם (אין לי פיצול אבל תודה על הדאגה) יש כמה שירים בכל אלבום שלדעתי היו טוב אם לא היו. למשל endlessy הורס בעיני את כל האלבום החדש, לעומת זאת שירים כמו FURY ו FUTURISM שיוצאים רק לידידנו מיפן, הם שירים ענקיים עם תוכן מאוד עמוק ומוזיקה מאוד מיוחדת שחבל שהרבה לא יכולים להנות ממנה. אני מתחבר לצד היותר רועש של מיוז, כי הם עושים שירים כמו NEW BORN ו PLUG IN BABY גם עם מוזיקה מדהימה ורועשת וגם מילים חודרות ומיוחדות. השירים השקטים הם טובים, אבל לא כמו הרועשים. יש יוצאי דופן בשקטים שהם לא נופלים מכל השירים האחרים כמו megalomania שהוא שיר עם מסר חזק מאוד. עוד משהו באלבום החדש בעיקר שנופל מקודמו זה המילים. יש מן ראיה כוללת כזאת שהמילים הם יותר מובנות, פחות מורכבות בשירים. השיר האגדי בשבילי PLUG IN BABY הוא גאוני גם בגלל שהוא מעלה שאלה, מה זה לעזעזל PLUG IN BABY, או למשל NEW BORN שנשמע כמו שיר על משהו מסויים אבל לא הרבה יודעים שהוא שיר על האינטרנט והטכנולוגיה. אז הייתי רוצה לראות יותר דברים כאלה ממיוז, שהשירים שלהם יקבלו משמעויות שונות.

jordan bellamy

New member
לדעתי...

בואו נחשוב...טוב לכל להקה ,אבל באמת שלכל להקה יש נפילות. גם למיוז יש ברור- אך לא כ"כ ואני חייבת לציין שלדעתי כמעט ואין להם. עוד מעט אני יפרט מהן החסרונות שיש להם,אבל תחילה רציתי לומר...ש: למאט דווקא יש בגדים רגילים ,כאילו הוא לא לבוש מזעזע. בזמן האחרון אני לא מתה על החולצות הצמודות שהוא לובד שהופעות העכשוויות שלהם- מצויירות על החולצות כל מיני דמויות של פיקאצ'ו או משהו בסגנון...יאאאק! אבל בכללי הוא מתלבש די סביר. אה...אבל מה שכן,מאט חייב לחזור לתספורת הקודמת והקוצית שלו! התספורת הנוכחית ממש כמו של קוקסינלים...שונאת שהוא מורח לעצמו ת'פוני על המצח! בנוגע למה שקשור באלבומים אז אין מה לעשות...יש שירים חזקים ומטורפים ויהיו גם שירים פחות דומיננטים.(אצל כולם זה ככה). מה עוד..? אממ...כרגע אני לא זוכרת . כשאני אזכר אני ארשום. חג שמח!

A Quiet Cat

New member
רוב הסיכויים שאתם לא תסכימו איתי

אבל בבקשה אל תצלבו אותי...: אני חושבת שמאת'יו צריך לנסות טונים אחרים של שירה. הוא תמיד, אבל תמיד שר גבוה! יהיה נחמד לשמוע שיר שהוא שר בו נמוך... אולי הוא פשוט מפחד שהקול שלו לא יישמע טוב נמוך אבל לדעתי הוא רק צריך לנסות! אם לא ייצא משהו אז לא נורא, נסלח לו ונמשיך לאהוב אותו!

Dark Muse

New member
הוא שר נמוך בכמה שירים

ברוב PLUG IN BABY הקול שלו לא גבוה כל כך חוץ מזה שזה פשוט הקול שלו.

ramoni

New member
הקול שלו...

זה נכון שרוב הפעמים הוא מגיע לטונים גבוהים, מה גם שלפעמים הוא אף שובר את הקול והופך את זה לגרולים. דוגמא טובה תמצאו כאןhttp://www.muse.microcuts.net/gallery/details.php?image_id=1196 ,במידה ואתם רשומים לאתר הזה, אם לא, אז כדי לכם, תהליך ההרשמה הוא פשוט, הולכים לגלריית תמונות ואז בצד ימים לוחצים על Registration מקלידים שם וססמא ואז מקבלים בדואר, ומזינים את הססמא שאתם בחרתם באתר , מסמנים את התיהנ הקטנה מתחת לפסוורד, ואתם יכולים לשהות בו כאות נפשכם, זה ללא ספק האתר המיוזי הטוב ביותר, לפחות מבחינת כמות החומר שהוא מציע, לא פעם או פעמיים הזכרתי שיש שם גרסאות זמינות להורדה בפינת החדשות, עכשיו לדוגמא יש את הביצוע האקוסי לsing for absolution, שהוא כמובן חובה להורדה קולקטיבית. ובין היתר יש שם גם סרטון של מאט מנגן ברסיטל כשרונות נגינה על פסנתר(כן, כן זה מאתיו החמדמד שהיה קטן, צ'וצי שבה לי לנשוך לו בשפה, .. טוב תתעלמו, הכי חשוב שתצפו בזה: http://www.muse.microcuts.net/gallery/details.php?image_id=864 וכמובן קרדיט מלא לגמרי לירדן
שגילתה את המועקה הווקאלית של מאתיו

ramoni

New member
מצחיק זה שמי האמצעי

כמו שג'ימס או בלומברג זה שמו האמצעי של מאתיו(נשבע שקראתי איפה שהוא ששמו האמצעי זה שם יהודי מן המניין

jordan bellamy

New member
בלומנברג?!

אה...זה לא היה רשום פה. ירוס מפורמיוז ניסה להשתטות ולעבוד עליי. הוא טען שבלומנברג זהו שם משפחתו המקורי של מת'יו. אבל אין מה לדאוג...השם בלאמי זה המקורי. זה היה יכול להיות נחמד אם מאט היה חצי יהודי... הייתי יכולה להיות הכלה שלו...כלה יהודייה מבית טוב.

ramoni

New member
אהה...

ירדן נדמה לי שכבר הזהרתי אותך, את לא הגרופית היחידה בפורום הזה(במיוחד פה, מנסיוני הקט
)

ramoni

New member
שירן להתאפק!!!

דרך אגב עם הירוס הזה הפליץ סתם שם דמיוני, בוודאי יש לו מן איזו הוכחה מדעית מאיזה מקור באנטרנט, או אי שם מה"ארץ האחורית" בה הוא שוהה כרגע

למעלה