listen to trini... she knows...
T the mush New member 3/5/06 #32 ../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאותו היא לא מכירה. אז היא לא יודעת איזה פיספוס זה יהיה לא להתחיל איתו. וחוץ מזה, מוחעחעחעחע מסע ההתחלה שלי איתו כבר התחיל [נשמע כלך סרט אמריקאקי|חבול]
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifאותו היא לא מכירה. אז היא לא יודעת איזה פיספוס זה יהיה לא להתחיל איתו. וחוץ מזה, מוחעחעחעחע מסע ההתחלה שלי איתו כבר התחיל [נשמע כלך סרט אמריקאקי|חבול]
ש שירנושקה New member 2/5/06 #18 שלי ../images/Emo9.gif אני משתדלת להתרחק כמה שיותר מאנשים שלא עושים לי טוב ומצב רוחי השתפר פלאים. אני עסוקה וזה טוב. יש מצב שאני עוברת דירה בקרוב. עם המנהלת הישראלית שלי. שהיא מדהימה מדהימה מדהימה! ויש הרבה נקודות אור בחיי כרגע, אבל לא צריך לספר הכל....
שלי ../images/Emo9.gif אני משתדלת להתרחק כמה שיותר מאנשים שלא עושים לי טוב ומצב רוחי השתפר פלאים. אני עסוקה וזה טוב. יש מצב שאני עוברת דירה בקרוב. עם המנהלת הישראלית שלי. שהיא מדהימה מדהימה מדהימה! ויש הרבה נקודות אור בחיי כרגע, אבל לא צריך לספר הכל....
V vishnushka New member 2/5/06 #20 ../images/Emo164.gif מחרותיים יום עצמאות! זו היא סיבה מצויינת למסיבה וזוהי סיבה מצויינת לציין שזוהי נקודת אור מצויינת!
../images/Emo164.gif מחרותיים יום עצמאות! זו היא סיבה מצויינת למסיבה וזוהי סיבה מצויינת לציין שזוהי נקודת אור מצויינת!
K kit k@t New member 2/5/06 #22 ummm the garage is clean the room is clean i know what i'm making for dinner tonight and the bird isn't biting me. Kat
ummm the garage is clean the room is clean i know what i'm making for dinner tonight and the bird isn't biting me. Kat
א ארטיק מסטיק שוקולד ב New member 2/5/06 #26 שלייי בגלל שקולנוע זה מקצוע פנימי המורה שלי בדק לי תבגרות והוא אמר שהיא טובה... ישלי הורים ומשפחה נפלאים אני מסימת ללמוד עוד חודשיים
שלייי בגלל שקולנוע זה מקצוע פנימי המורה שלי בדק לי תבגרות והוא אמר שהיא טובה... ישלי הורים ומשפחה נפלאים אני מסימת ללמוד עוד חודשיים
I Im So Excited New member 2/5/06 #30 יאפ עשיתי שופינג אתמול וקניתי מלא בגדים ואיזה כיף זה. קיבלתי 100 בכימיה! סידרתי את החדר,כמה נפלא לחיות בחדר מסודר,רק חבל שזה לא ישאר ככה להרבה זמן חה חהה אני לא הולכת לבית ספר היום,עושה לי חופש חברות היו אצלי אתמול..והיה נחמד
יאפ עשיתי שופינג אתמול וקניתי מלא בגדים ואיזה כיף זה. קיבלתי 100 בכימיה! סידרתי את החדר,כמה נפלא לחיות בחדר מסודר,רק חבל שזה לא ישאר ככה להרבה זמן חה חהה אני לא הולכת לבית ספר היום,עושה לי חופש חברות היו אצלי אתמול..והיה נחמד