נקודות אור

Mooa-Numi

New member
נקודות אור

שזה כמו אופטימיות אבל לא. אני אסביר. היה לי יום די מבאס מכל מיני סיבות, בעיקר כאלו שמשביזות. 3 פעמים ניסיתי לכתוב על זה הודעה בקיטורים וכל פעם האינטרנט נפל בדיוק כשזה קרה. כנראה שזה סימן מאיפשהו שאני יותר מידי מתעסקת ברע. גם מהודעה להודעה הסיבות קטנו לי, וחשבתי על זה שמחר, בעזרת השם, יהיו לי די הרבה נקודות אור- שלמרות שאני אטייל לי מחר בין תחנות מרכזיות עם תיק לשבוע שאני סוחבת יומיים, אטרטר את עצמי ממש, וכל זאת ועוד- במדים (האימה), ועזבו את כל הפרטים הטכניים, גם שהמצברוח שלי די מסריח לאחרונה מכל מיני סיבות שהן לא רק קיטוריות, אז גם יש דברים קטנים שאני מצפה אליהם וגם קצת מאירים יל את היום, לא רק ברמת 'היה בטלוויזיה סרט יפה'. אולי בשבילי הדברים האלו הם ממש חשובים, כי אני יכולה בקלות לשקוע לביצת המרמור- רע לי ומסריח לי ואין לי כוח לכלום, ובשיא הרצינות, לא סתם בבכיון, אבל אני גם חייבת להזכיר לעצמי את הדברים הקטנים הטובים, באמת. נגיד שמחר אני כנראה הולכת לפגוש את חניכים שלי שלא ראיתי מלא זמן. ושאני הולכת לעשות מלא נסיעות בארץ ולא לשלם על זה שקל. או שמחר יש לי תור לרופא ובעיית התריס שלי תפטר, לפחות זמנית. ושאחרי כל הטרטורים האלו הולך להיות לי שבוע די שקט לדעתי. ובסוף אני אחזור אליו ויחכו לי בבית מדים קצת יותר לפי המידה שלי (והתופרת מהממת. הצרה, הנמכה ומכפלת במכנס והצרה קלה בחולצה, והכל ב70 שקל), וזה מרגיע. ושהיום ברכבת פגשתי חברה שלי מהשכבה והיא ממש התרגשה לראות אותי, ונסענו באוטובוס הביתה ודיברנו וצחקנו כל הדרך והיה דוקא נחמד להיות השתי בנות המעצבנות שיושבות מאחורה ומפריעות לאווירה המדכאת הזאת. ושאני לבושה מהמם עכשיו (חשבתי שאם היה שרשור לבוש עכשיו הייתי כותבת 'החולצה מקאסטרו, מכנס מלי קופר, טבע נאות' ותמיד הייתי צוחקת על הבנות שמתארות את הבגדים שלהם בתור חברה, ומה קורה לי היום
אבל אני באמת מהממת), ושסתם, כיף להסתכל במראה. ומחר אני לא קמה כלכך מוקדם!!! שבוע טוב בנות. מקווה שגם לכן יהיה קצת יותר מאיר ושמח.

LimiMimi

New member
ביטלתי משמרת

ביטלתי משמרתתתתתתתתת ביטלתייייייי משמרת!!!!!!!!

Bitch47Percents

New member
אני מוערכת!

וזה נורא כיף. וגם כנראה כנראה תהיה לי עבודה אחרי הקבע! וזה יהיה מגניב ביותר.

GaloshiT

New member
ש לי איזה 4-5 בייביסטירים לשבוע הקרוב-

מה שאומר שיהיה לי עוד קצת כסף.. וגם המצב עם הבס פרנדז-הכי טוב בעולם. פשוט אין עליהן. והייתה מסיבה מדהימה לפני יומיים והחמיאו לי המון ופשוט היה כיךף ומצחיק וגם הכרתי מישהו. בקיצור היה טוב. ויהיה טוב. תאמינו.

moruush

New member
../images/Emo90.gifIt's you and me and all of the people .

יש לי בלאגנים בבית, עם ההורים, עם האח הבכור. כי אני "חוצפנית" וכל היום בכיתי והיה לי מצב רוח נוראי ביקשתי מאח שלי שיעלה תמונות שלי מהמצלמה למחשב, אמר שלא ,אמרתי לו שיצרוב לי תמונות לפיתוח לדיסק אמר שלא. הוא רצה שאני יספר אותו, אמרתי לו שלא, אינעל אבוק, הייתי אחרי חזרה בסטודיו של שעה וחצי, לעמוד על הרגליים כבר לא היה לי כוח.. אז לי אסור להגיד לו? את העניין עם ההורים אני יפתור לבד, כרגע לא איכפת לי כבר צחקתי בשעה האחרונה, כ"כ הרבה כמו שלא צחקתי המון זמן
דיברתי עם ידיד טוב (הוא עוד מאט מתגייס לי
) והוא בא ביציאה כזאת : מור אוהבת בנות!" אני : חחחחחח אתה אוהב בנים. אתה מתגעגע לנשנשים שהתחילו איתך בנאפה (סיפור אחר) הוא: חחח אני: **** יש לנו משהו משותף אני בהריון. חחחחחח סתם, שנינו אוהבים בנים
" הוא: חחח הריון? ממה? מללכת יד ביד?
הוא: את אפילו לא יודעת איך נכנסים להריון וסתם כל מיני קטעים של "כי את מפונקת" "לא אני לא! אתה כן
" ומישהו שאל אותי "נו מור, מה עם חבר""נו תמצאי כבר משהו!!!!!" אמרתי שלא.. איזה וכ'ו וכ'ו וכ'ו.. ואז הוא אומר "מה עם סטוץ?" אז צחקתי וכ'ו וכ'ו וכ'ו וכ'ו , והוא אומר "יש לך אותי =] " הממ.. חחח טוב אחי.

הממ, כשבאמצע העבודה את נזכרת

שיש היום היום ישיבה והוא חייב לבוא גם אם הוא לא עובד, כן... זה פריטי מאצ' דאז איט.
והוא גם היה נראה ממש טוב (וול, דההה). עכשיו רק לתפוס איתו שיחה מספיק ארוכה לבד כדי להזמין אותו לצאת... [או אפילו יותר טוב - להיות כ"F מקסימה שהוא יהיה חייב להזמין אותי לצאת.
]

Lost Lullaby

New member
רציתי להגיד שאין

כי שוב נסעתי שעותתת, ולא עשינו כלום [סיימנו "לו"ז" ב11:30 ולא שחררו אותנו עד איזה שלוש, בזמן הזה בהינו בתקרה והצקנו לולרי-חסר-התפקיד [מש"ק גואש, ח] ואז עד שחזרתי הביתה, אפילו שהיה יחסית מוקדם- מתתי מעייפות ואני לא יודעת איך אני עדיין ערה... חוצמזה, ששוב השיבוץ שלי הוא ההפך משביקשתי, אבל עכשיו [בגלל נק' האור שמיד תגיעו אליה] אני פחות מבואסת, ומילא, אני תמיד אומרת לקחת הכל לטובה אבל עכשיו הגרי התקשרה אליי
אז זו נקודת האור שלי, המקסימה הזאת ורואים את כולם בחמישי...

rotemsror

New member
מחר מתחילים עם הפש"ציםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo2.gif

יויו פגישה ראשונה עם הפש"צים
יהיו לי חניכים אמיתיים [: וכבר כמה הבטיחו לי שיבואו ויש עוד מלא שרוצים לבוא וזה כ"כ טוב
ואני מקווה שהם יהיו חמודים

Summer moved on

New member
../images/Emo42.gif

יש לי משפחה אוהבת. ויש לי עבודה שאני אוהבת. ומחר אני רואה את הילדים. ובסך הכל טוב לי.

NoWords

New member
אממ

למרות העצלנות שנתקפתי לאחרונה, הלכתי לחד"כ היום והיה סבבה. באתי בשעה לא עמוסה והכי טוב ככה. אח"כ אמא באה לאסוף אותי ועשינו שופינג בקניון רחובות. חיפשתי ג'ינס ולא מצאתי שומדבר, מדדתי המון, התייאשתי מזה. הכל סקיני מכוער ;[ נמאס. אבל קניתי סריג שחור עם ריצ'רצ' בזארה [פאק, על מה 130 שקל, על הפיסת בד הזאת] אבל הוא נעים ובאמת יפה. אני מניחה ששווה את הכסף. אני בדוק אחרוש עליו כל החורף עכשיו. ובהיינס עשינו חבר מועדון סוףסוף. והתחדשתי בסווצ'ר פוּטר הכי נעים בעולם בערך:) בצבע שמנת. יתאים לי להכל. אני די פרקטית בבחירת צבעים שם למרות שתמיד מתחשק לי איזה משהו כתום, סגול, ירוק. אבל אין לי עם מה ללבוש את זה תמיד ובסוף אני תמיד בגוונים כהים או רציניים. זה היה אחלה יום:) והבוקר קמתי בלי שום האנג-אובר אחרי אתמול, שבאמת חשבתי שזה יגיע. ומצאתי בתוך התיק שלי מאתמול פתק מגוחך שבחור השאיר לי, ממ. אבל זה היה משעשע. תכף נוסעת לחברה שלי שמתגייסת עוד יומיים]: ומעבירה אליי כמה בגדים וחזיות. ייפי.
ואז נוסעת לאסוף את אחי מהעבודה ברחובות... ולשמוע עלילות מאתמול על כמה הייתי שיכורה וכמה הצחקתי אותו. חאמוד!

TiKi PooH

New member
........

סיימתי סבב עוגיות בדדליין לא רע, וזה בעיקר אומר שמחר יהיו לי 100 ש"ח שאין ליהיום. זה מספק משהו לקבל כסף על דברים שאני מכינה. וזהו להיום. אני מותשת, עייפה ומרוחה, מרגישה בלויה למדי.

Small talk

New member
יאי

סופסוף אני יוצאת מחר בבוקר מהבית וזה לא עם אמא או לבית ספר. וגם יש לי כסף משלי לבזבז
.

למעלה