נקודות אור וגאווה

יום.

New member
נקודות אור וגאווה

כי נחמן ביקש וכי יש לי היומולדת שלי היה ביום ראשון ובשבת ונאלצתי להשאר בחיפה כדי ללמוד למבחן ביום ראשון (ביום הולדת עצמו) ולא לחזור הביתה. וזה היה מבאס ביותר אבל דודים שלי עשו לי הפתעה והזמינו אותי אליהם בחיפה וקנו לי מתנה (קקטוס, שממש רציתי) והכינו לי עוגה מושקעת וזה ממש שימח אותי. עברתי את המועד ב' באנטומיה, אחרי שנכנסתי בגללו לדיכאון של החיים והתחלתי בכלל לשקול את מקומי בעולם, שזה כבר ממש אושר גדול. אני מתחילה לצאת קצת מהקליפה שלי ומתחברת לאנשים בסביבה הקרובה אלי, שזה נחמד לדעת שיש עולם מחוץ לחרדה החברתית של עצמי. מחמאה שלא צפיתי אותה מאדם שלא צפיתי ממנו בסיטואציה שלא צפיתי, שגרמה לי לחשוב הרבה. אנשים שונים נותנים לי תחושה שהם מעריכים אותי ואת הדעה שלי, זה נעים. אמאבא שלחו אותי לספא, שזה כבר טוב ולמרות שלא היה הכי להיט בעולם (ובנינו לעולם לא תמצאו אותי אומרת "לא" לעיסוי) היה נחמד כי יצא לי לבלות קצת זמן עם אחותי לבד והיתה בנינו שיחה ממש טובה. אתמול אח שלי הוציא אותי ואת אחותי לשתות והיה משעשע ביותר, לאח שלי יש צחוק מדבק במיוחד. ירד השבוע גשם ודי בזה כדי למלא אותי באושר. ויאללה מגיע לי להרגיש טוב עם עצמי בכלל.

Nחמן

New member
יומוש! ממש תודה לך

האמיני לי, שבמצבי הנוכחי כל נקודת אור היא נקודת אושר. יש כאלה המסתכלים עליי בעין עקומה: הוי! כמה מסכן אני! מאדם עצמאי ותורם לחברה הפכתי להיות נכה על כיסא גלגלים... האמיני לי, שקריאות אלו לא מוסיפות לבריאותי (בלשון המעטה). לעומת זאת, כאשר יש כאלה, שבאים לבקרני, ומוצאים לי נפש, שאיננה מוכנה ליפול לייאוש, הם מביעים התפעלות רבה וכמובן דבר זה מעודד אותי מאוד. מה הן נקודות האור שלי? לא הרבה. הנקודה העיקרית היא האמונה, שבסופו של דבר אחלים גם מהניתוח הבא ואוכל ללכעת כאחד האדם. נקודה נוספת: משפחה נפלאה, שתומכת בי בהבינה היטב את מצבי. בלעדיה מי יודע, כיצד הייתי נראה היום עם הסחבת הנוראה בכל הגופים, שאמורים לתמוך בי בזכות ולא בחסד. נקודה שלישית: היום (שבת) ירדתי לבית הכנסת לראשונה מאז הניתוח האחרון. 5 מדרגות מםרידות בין הכניסה לבניין לבין הכניסה לבית אולם לא הן מהוות את הבעייה. אני מסתדר יפה בעזרת המעקה עם מקל והשגחה של אדם נוסף. הבעייה הייתה מזג האוויר הקר, ששרר באזור כל השבוע. בימים כתיקונם לא נרתעתי מלהגיע לבית הכנסת בחום, בקור, בגשם ובשלג אבל במצב בריאותי הנוכחי אני חושש לכל פגיעה קטנה נוספת מחמת מזג האוויר וע"פ ההנחיות הרפואיות אני חייב להגיע לניתוח הקרוב במצב בריאות תקין ככל האפשר. אחרון אחרון חביב:
ליום הולדתך, שחל בשבוע שעבר (כיצד הסתרת אותו מאיתנו?...). שתזכי להמון אור ואושר, ושיימלאו כל משאלות ליבך לטובה. במיוחד בשבילך כמה קטעים משעשעים לכבוד חודש אדר.

יום.

New member
ריגשת אותי

אני מקווה שתרגיש טוב ושהכל יעבור לטובה ובמהרה. בנתיים, אתה חושב שעוד אנשים יגיבו?

Nחמן

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo51.gif

|מרגש גם למצוא אותך בפורום לאחר היעדרות ממושכת. הפורום של היום הוא לא הפורום, שהיה בזמנך. רבים מהוותיקים פרשו ואף אני כבר הייתי עם רגל בחוץ עד לתאונה, ששינתה את מהלך חיי. אני בטוח, שרבים יקראו את השרשור שלך. כמה יגיבו? לא יודע. צריך זמן לזה ולא לכולם יש זמן אפילו הם כותבים בפורום. בהתחשב בכך, שעליי להספיק להעלות את כל קטעי הבידור, שאספתי, ושאני ממשיך לאסוף, עד סוף חודש אדר א', אני מקדיש לך שני קטעים של ציפי שביט. האחד - מתכון להרזייה מאת ציפי שביט והשני (איך לא?...) - כולם הלכו ל...
(תיקח אותי לטנגו...
) כולם הלכו לג'מבו ציפי שביט מילים ולחן: לא ידוע תרגום: יורם טהרלב אימי כבר מלובשת ואחותי נרגשת ואבא מבקש את כולם להזדרז ורק אותי את ציפי הקטנטנה הלבישו בפיז'מה יאללה למיטה כולם הלכו לג'מבו ג'מבו ג'מבו ורק אותי השאירו בחושך השחור כולם הלכו לג'מבו ג'מבו ג'מבו אמרו לי לילה טוב וכיבו לי את האור אחרי שקצת חיכיתי תפסתי את הסקטים אבל פתאום נפלתי הרגל נשברה עשו לי תיכף גבס כה לבן וצח צחקתי ובכיתי לי בערך כך כולם הלכו לג'מבו ג'מבו ג'מבו הלכו הם והשאירו ילדה קטנה לבד כולם הלכו לג'מבו ג'מבו ג'מבו שברתי את הרגל אולי אשבור גם יד לה, לה לה, לה לה לה. עצוב לי וגם קר לי לשבת סתם נשבר לי החלטתי ללכת לג'מבו לבדי לאט לאט נכנסתי לעגלה שלי את השכן ביקשתי שידחוף אותי תיקח אותי לג'מבו ג'מבו ג'מבו תיקח אותי לג'מבו אתה כל כך נחמד עכשיו אני בג'מבו ג'מבו ג'מבו אני אתכם בג'מבו אתם כבר לא לבד לה, לה לה, לה לה לה. עכשיו אני בג'מבו ג'מבו ג'מבו אני אתכם בג'מבו אתם כבר לא לבד לה, לה לה, לה לה לה.

את ממש נהדרת!

איזה יופי לקרוא אותך על בקר-אור! ברכותינו ליום הולדתך לאורך ימים טובים ושנות חיים בבריאות איתנה והתגשמות משאלות ליבך לטובה... הניק שבחרת "יום" מרגש, הוא חזק!!!

למעלה