נקודה קטנה

נקודה קטנה

ההבדל בין אחד שנמצא במסגרתלבין אדם שבחוץ שעובד או סתם בלא מסגרת תורנית הוא עמוק ורציני יש הבדל ואני חש אתזה על עצמי מעולם לא היה לי כזה קדם ראש השנה אני פשוט לא מרגיש אותו החיים העבןדה לא נותנים לך איןסיכוי כנגד הזמן ואני מאמין שגם אצל בנות זה קיים בלא ההרצאות וכו ולכן אני מבין את הייחס של התורה לעמי הארץ בזמנם וגם אצלנו זה קיים היום לא בדיוק כמו פעם אבל קיים. כולי תקווה שנחזור לסתנדר לגמרא רק זה נוגע בפנים מקרב לבורא גורם לך לרצות להשתנות להתקרב לה׳ לרצות ללמוד ספרי מוסר. ה׳ יעזרנו שנתחזק ושנרגיש לפני מה אנחנו עומדים שנה טובה ומבורכת.
 
מסכימה איתך

החוכמה הגדולה היא לצאת אל החיים וייצר איזה שהיא מסגרת אחרת... העולם אבוד... בהצלחה לך... ו... סתם שתדע התשובה לכול שאלה עם "למה " זה הקב"ה ... בעולם הזה אפר להבין מקסימום את ה"איך"... <זה כי לא התחברתי לכינוי שלך "לא יודע למה>))
 
כל כך מסכימה איתך!

מרגישה את זה על עצמי.. וזה חבל. שונאת את זה שאני לא מרגישה את חודש אלול! בגלל זה.. בעז"ה, דברים יתחילו להשתנות... שנה טוובה
 
אנחנו עוד נשנה את העולם

בהצלחה לך לפעמים מאי התקרבות ורק בגללה מתקרבים עוד יותר וזה נדיר שנה טובה ומתוקה
 
למעלה