נקודה מעניינת

דובי123

New member
וכי למה האפליה הזו לערבים?!

פעם.. גם היה רוב מוחלט... אז מה?! זה עבר הסטוריה! מרצ+העבודה לפי כל הסקרים הם פחות מ35 [רוני עשה עמכם חסד....] אכן עקב מעבר בילין למרצ יתכן מעבר בין העבודה למרצ - אבל אין הבדל בגוש עצמו המעבר הוא פנימי בין ממפלגה אחת לרעותה אז היו... לעבודה כולל כל מיני מפלגות שונות....X... חברי כנסת..... והמספר הזה הולך ומתמעט מבחירות לבחירות ומרץ?! בכלל צריכים מיקרוסקופ כדי לראות אותה אז היוווו לה 12 מנדטים... היווווווווו.......... אם לא אכפת לך אפילו היום בכנסת העבודה ושאר המסונפות אליה לא מגיעות ל27 .... ומרצ 12 חכים...חחחח היוווהווו 12..... עם כל התרגילים אינך מצליח לגרד משום מקום... תנסה לבדוק כמה יש לגוש הימין [ליכוד וימינה.....] פטתי!

EverMan

New member
החישוב שלך כל כך לא מבוסס

על כלום שזה פשוט בזבוז להגיב עליו. כמה שאנשים נהנים להיות נביאי חורבן במקום לדבר אידיאולוגיה .. מדהים ! במקום לדבר על "הדעות שלך כאלה וכאלה ולא נכונות כי הא ודא" - תמיד יעדיפו לקנטר ולהגיד : "אתה הולך להפסיד אתה הולך להפסיק - אפילו לא אכפת לי במה אתה מאמין - אתה הולך להפסיד"

דובי123

New member
תשובה לשאלתי על אפלית הערבים היכן?

חישוב שלי לא מבוסס?! לא מדובר בחישוב שלי מדובר בסקרים - למה לך להתכחש?! איזה נבואת חורבן?! מי מנבא?! כולה ציון הסקרים וחורבן למי?! אם מפלגת העבודה תקטן ותהיה לא רלוטית ושינוי יגדלו להיות מספר2 זה חורבן או נס? מה הקשר בין התקפה אישית שאיננה מבוססת ל כלום למעט הרצון שלך להתקיף לבין תגובתי?!

EverMan

New member
מה הקשר ?

ציינתי את זה שעדיף שתתחיל להגיב נורמלית ולא לתקוף. שנית , החישוב שלך לא מבוסס ובטח לא לפי סקרים אחרונים. אתה מנבא לעבודה ככה וככה מנדטים , זה לא ניבוא העתיד ? בבקשה , פתח מילון ... ואם מפלגת העבודה תקטן (היא לעולם לא תהיה לא רלוונטית) זה יהיה בהחלט חורבן. מפלגה שכל המצע שלה זה להיכנס בחרדים זה בהחלט חורבן. ושוב - זהו אינו פורום שינוי. אם אתם רוצים להתגאות בעצמכם על שינוי - לכו לפורום שינוי. לא לפה.

דובי123

New member
נו.... תשובה מדוע זה תפלה הערבים

תשובה אתה יודע במקום לתקוף אותי [ועוד לטעון שאני תוקפ... זה לא מגוכך בעינך?!]

גרומפי

New member
מרצ+העבודה=31 מנדטים(גג)

לפי הסקרים ולפי סקר גיאוקרטוגרפיה 28 מנדטים רבותי זה שתומכי העבודה לא יודעים חשבון זה בהחלט עצוב

EverMan

New member
להשמיץ אתה יודע - לקרוא אתה גם?

תחכה לתגובה ואז תציף בהודעות בוז.

גרומפי

New member
עם אחד ישב עם הליכוד והוא כבר ישב

אני רואה שאתה צעיר בני לכן אזכיר לך שפרץ ישב כבר עם שרון

N a V e

New member
להזכירך,אין שום סיבה

ששרון והליכוד לא יכנסו לאחדות בראשות מצנע. מצנע פסל ישיבה עם שרון במידה ושרון יהיה ראש ממשלה...לא את ההפך.

EverMan

New member
עם אחד ישב בדיוק כמו העבודה

והוא לא יעשה זאת שוב. בדיוק מאותה סיבה של העבודה. בהתחלה כולם הוקסמו מהרעיון של האחדות - וכולם ראו ששרון מנצל את זה למטרות נלוזות ואין אחדות אם כי כפייה.

דובי123

New member
אני לא בטוח שפרס מסכים עימך

האחדות לא רק שלא היתה כפיה אלא שרון נתן חבל לשרי העבודה יותר מאשר ברק לפניו..... הכי מצחיק הוא מצנע טוען שממשלת האחדות הינה כפיה ולכן לא ישב עם שרון אבל יהיה מוכן לשבת עם שרון כאשדר שרון תחתיו והוא -מצנע- יכתיב לו התנאים קוראים לזה נטאה דורש אבל לא נאה מקיים

EverMan

New member
מה לא ברור פה ?

פרס כיום חשוב לו להשפיע במדיניות שלו - כבר לא אכפת לו מ"אופוזיציה לוחמת"... ובנוגע למצנע , הוא אומר שהוא לא יהיה מוכן לשבת תחת שרון כי שרון מרמה בהסכמים קואליציונים ולא מתייחס אליהם בנוגע לאנשים תחתיו. לעומת זאת , אם מצנע הוא זה שיהיה אחראי - הוא לא יוכל לכפות עלינו דברים שאנחנו כבר תקועים בפנים.

למעלה