נקודה מעניינת.

The silver star

New member
נקודה מעניינת.

בספר השלישי, כשבראן ומלויו בדרך לחומה, הם פוגשים בתוך מערה בן לידל מסתורי, שעל פי הרמזים העבים שהוא משלב בשיחה - מזהה אותם בהחלט. אבל הנקודה שהכי סקרנה אותי היא: בראן או אחד המלוים מתלוננים על אורך הדרך עד החומה, והבן לידל ההוא עונה לבראן שהדרך ארוכה לאלה שאין להם כנפיים.. ומשום מה היתה לי תחושה שהוא מתכוון ליעודו של בראן כ"זאב המכונף". (אין לי את הספר אצלי, ציטוט מדוייק היה מצליח להעביר בצורה טובה יותר את כוונתי, אם מישהו יכול להביא ציטוט, תודה מראש.) יש למישהו השערות בנושא?

חשבתי שהכוונה שלו היא

שבראן יכול לגרום למשהו לקרות על החומה, מבלי ממש להיות שם גאוגרפית, דרך בעל חיים או אדם בו הוא ישלוט או לו הוא יעביר מסר בזכות הכשרון הזה. אולי יש משהו כזה שבראן ביצע כבר, או אמור לבצע בעתיד, בטרם יספיק להגיע לחומה. אולי הוא זה שהנחה את העורב לג'ון... אני לא מצליחה לחשוב על תסריט אחר כלשהו כרגע על סמך ההערה הזו. זה אכן היה קטע מעניין.

The silver star

New member
אממ..

לא ממש הבנתי מה כתבת. לגרום למשהו לקרות מבלי להיות שם בעצמו? למה לא להגיע בעצמו? הוא הרי אמור ללמוד מהעורב בעל שלוש העיניים, לא? ביצע בעבר? אמור לבצע בעתיד?
איבדת אותי.. ואיזה עורב בדיוק הגיע אל ג'ון???

ברגע שבראן הפך להיות מוגבל

בניידות, התחילה להופיע אצלו היכולת לשלוט באחרים (קיץ, הודור) ובעצם לבצע דברים ממרחק. כרגע רק עם אלה בסביבתו הקרובה, אבל ייתכן וכמו מחליף-העור שג'ון פגש מעבר לחומה הוא יוכל עם הזמן לשלוט בדמויות שרחוקות ממנו, ולמעשה לפעול בכל מקום שירצה, לא משנה כמה רחוק מגופו השבור. אולי יש משהו שהוא צריך לעשות על החומה. אולי לגרום לעורב של לוד מורמונט לעוף לכתף של ג'ון.

R o t e m O p

New member
מראה לי

שהוא לא רק זיהה את בראן כבן סטארק אלה זיהה אותו גם כבעל חזון ירוק. ככל שאנחנו מצפינים ככה אנחנו יכולים לראות שהאמונה באלים העתיקים וה"כוחות" של ילדי היער עדיין קיימים (בזמן הקצר שג'ון היה בין אנשי הפרא הוא מתוודע לשני מחליפי עור). יכול להיות שבן לידל גם הוא בעל איזשהם כוחות והוא חש דבר דומה אצל בראן...

למעלה