נקודה מסרטנת יש לי בגב נקודת חן באורך של סנטימטר ורוחב של כמעט סנטימטר, הנקודה יוצאת כלפי חוץ (לא שטוחה). מדי שנה הנקודה גדלה עוד ועוד... עברתי כמה חוות דעת, אחת מאבחנת לי את הנקודה מדי שנה-שנתיים ועד כה אמרה שכדאי להוציא אבל אין צורך, השני אמר שאין צורך להוציא אותה ושהיא גדלה כיוון שאני גדל, אבל בכל-זאת המליץ להוציא הפנה אותי לפלסטיקאית. אני בן 14, והעניין הוא שיש לי אייקמופוביה (פחד מחפצים חדים), כך שאני פוחד מהניתוח של הוצאת הנקודה ופוחד מהזריקה להרדמה (הרופא שהפנה אותי לפלסטיקאית אמר לי שזה בהרדמה כללית), לכן עד היום (כבר עברה חצי-שנה+) עוד לא פניתי לפלסטיקאית הזו. כל הדבר נעשה כמובן עם אמא שלי שהיא רופאה תעסוקתית, והיא שאלה את הרופא שהפנה אותי לפלסטיקאית אם אפשר לנסות איזושהי שיטה, לא ממש זוכר איך קוראים לה אבל היא איזושהי משחה ששמים על הנקודה ואז הנקודה אמורה להתקלף מהגוף, והוא אמר לה שלא כדאי כיוון שאי אפשר לאבחן את זה אחר-כך או משהו כזה. אבקש שתגיבו בנושא ובנוסף תכתבו לי עם כדאי לי לנסות את השיטה הזו או אם יש שיטות אחרות מעבר לניתוח אצל פלסטיקאית שכדאיות לי להוצאת הנקודה? בנוסף - אשמח לדעת אם מישהו מכם עבר דבר דומה ומה הוא עשה במקרה שלו? תודה מראש לכל העוזרים.