נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

אם הייתם באים לאוהד הכח ואומרים לו לפני תחילת העונה שמכבי חיפה לא תנצח את קבוצתו באף אחד מחמשת המשחקים בעונה הקרובה (3 בליגה, 2 בגביע הטוטו) הוא היה דורש לאשפז אתכם במיידי. אם הייתם מוסיפים ואומרים לו שקבוצתו תספוג 4 שערים מחיפה אבל תבקיע כפול לרשת האלופה, הוא היה חושב שאתם פשוט לא מכאן. אם הייתם משכנעים בסופו של דבר את אותו אוהד סגול, אבל הייתם מוסיפים ואומרים לו שלמרות התצוגות מול מכבי חיפה (שהוציאה מהכח העונה 2 נקודות בלבד מתוך 15 אפשריות בכל המסגרות), יש סיכוי יותר מסביר שבעונה הבאה יהיה דרבי בר"ג (כלומר הכח יורדת והפועל עולה), הוא היה אומר שאתם לא שפויים, אחרי הכל. אז איך אתם מסבירים את זה שמכבי חיפה לא מסוגלת לנצח אפילו משחק אחד מתוך חמש הזדמנויות את הכח, אבל מצד שני עוברת קבוצות שתקציבן מכסה שליש מהגרעון של מדינת ישראל ?

צודק, אתמול חיפה היה באנקר

אין להם את הריגוש והמוטיבציה שהם משחקים בליגה לעומת המשחקים באירופה, כי אם חיפה הייתה מציגה את היכולת של אירופה בליגה אז אני בטוח שהיא הייתה במקום הראשון, אבל ככה זה המנטליות של קבוצה ישראלית. לדעתי בשנים האחרונות קבוצה ישראלית שהצליחה באירופה לא זכתה באליפות(אולי מכבי ת"א שלקחה אליפות על הפרש שערים אבל אני לא בטוח שהיא הצליחה באירופה באותה שנה)

dedi22

New member
לחיפה יש בעיה עם הקהל שלה, אבל זה ע

ם חלק מסוים מהקהל. שחר, חרזי ועוד כמה רמזו, אז הגיע הזמן לומר את זה ישירות. לחיפה יש בעיה עם הקהל שלה מאיזור חיפה ( לא עם כולם שם כמובן ). האוהדים שהיו בבלומפילד מול צסק"א הם בחלקם הגדול מתגוררים במרכז הארץ, וכולם ראו את מופע העידוד המרשים שהם נתנו שהשפיע מאוד. את האווירה הזאת הם לא מקבלים, בלשון עדינה, בקרית אליעזר, והאיסור לארח קבוצות מאירופה מחוץ למרכז הארץ רק פועל לטובת חיפה. זאת רק דעתי כמובן, אבל גם מי שלא מסכים לדעה הזאת ( שכאמור שחר, חרזי, קטן ועוד שחקנים רמזו לה ) שיהיה הוגן עם עצמו ושישאל את עצמו אם לשחר היתה אפשרות לארח את אספניול בק.אליעזר ולא בבלומפילד, האם הוא היה מארח בחיפה ומוותר על בלומפילד ועל קהל האוהדים של חיפה מהמרכז? אני בטוח שלא.

gilgulim

New member
שטויות..רוב האוהדים שהיו בבלומפילד

הם מאזור חיפה..ומי שהיה ראה את השיירה האדירה בחזרה לחיפה. לגבי אספניול..הם אפילו לא ניסו לבטל את רוע הגזרה כי מבחינתם שווה יותר לקיים את המשחק בבלומפילד...לא יודע אם שמת לב אבל למכבי חיפה מצליח מאוד בבלומפילד. קרא לזה איצטדיון ביתי ..קרא לזה איך שאתה רוצה..ץאבל לא מסכים עם רוב ההודעה שלך.

RedSam

New member
אוהדי מכבי תמיד היו מפונקים

אני לא אשכח את העונה של גרנט , נתנו עונה מרהיבה , והפסידו בדרבי ואז האוהדים נכנסו קיללו את גרנט וצופית ביציע הכבוד וכל זה אחרי שהאליפות הייתה בכיס ודדי אתה לא צודק , רוב אוהדי חיפה הינם מהצפון , וזה בדוק כי רוב הכרטיסים נמכרו בקופת גרבר בחיפה

ACE OF SPADES

New member
לא רק אתה זונה גדולה ,

גם היא זונה גדולה. אתה חושב שהיא אוהדת של חיפה???

חחחחחחחח כן../images/Emo70.gif ראיתי אותה

בכניסה ליציע ג'....4 סדרנים ניסו לחלץ אותה מהברזלים המסתובבים, ובסופו של דבר היא נכנסה למשחק עם עגורן של י.מנופים.... אגב, ממבט יותר מעמיק יש מצב שזה אחד משחקני ההגנה של מכבי חיפה בשלאפשטונדה....

DrBall20

New member
אני חושב שאתה מגזים.. להגיד שחיפה

אתמול היה באנקר?!?! זה מוגזם... נכון יש בקבוצה המטומטמת שלנו המון בעיות... אבל אסור לשכוח, שאם קולאוטי לא היה מתעקש לשבור את הבצורת בליגה דווקא מול ניר דווידוביץ', כל המשחק היה מתפתח אחרת.. אנחנו ישבנו להם על התחת עד הגול העצמי.. וכולנו יודעים איך חיפה משחקת אחרי שהיא מקבלת גול.. בשוק, כאילו הם חיילים ביום הראשון של הטירונות!! דודה שלהם...

למעלה