נקודה למחשבה

the mnm factor

New member
נקודה למחשבה

אמנם נקודה שמובעת בכתבה בצורה לא נכונה לדעתי... אבל נקודה למחשבה.

the mnm factor

New member
טוב לדעת, כי היא עצבנה אותי.

ומה לגביי הכתוביות שמתחת לתמונות? הן גסות, לא לעניין וולגריות.

that girl

New member
אפשר לאמר בערך את אותו הדבר

על הלך הרוח של כל המדור הזה בוואלה, לא? קצת מוזר לי שהעורך של הבריקדה, אתר שמגדיר את עצמו כבמה לנוער חושב, כותב למקום כל כך רדוד ושיטחי ואפילו הומופובי. ונותן שיערכו לו את הכתבה בצורה שהוא לא מרגיש איתה בנוח. מה קרה ליושר עיתונאי וכאלה?

eviv

New member
אני מניח

שהאתיקה העיתונאית ירדה לטימיון כאשר בעלי הון עם עורכים תאבי רייטינג נכנסו למשחק...

אויש, באמת

אני חושב שכיוון שאני במעמד דומה למעמד של אמיר (כלומר, בריקד-עורך שהלך לוואלה זון), כדאי שאגיב על זה מנקודת מבטי, כיוון שאת לא הראשונה שאני שומע ממנה את הדברים האלה, ובטח לא האחרונה. ספציפית לגבי הכתבה: נטע בר, יש לציין, הוא אחד מהכתבים של הבריקדה, ואחד מהמוכשרים שבהם. הוא מצטיין בשני תחומים: ביקורת חברתית והומור. ושני התחומים האלה באו לידי ביטוי באייטם הזה. מבחינתי, ואני די משוכנע שגם מבחינתו, הוא פשוט צחק כאן על כמה קבוצות אוכלוסיה - מיליטנטים, הומואים שהופכים את ההומואיות שלהם לדגל, ובעיקר הומופובים (שימי לב מה מציעה ה"מפלגה"). אולי זאת לא ביקורת חברתית עמוקה, את זה הוא שומר לבריקדה וטוב שכך, אבל זאת רחוקה מלהיות הומופוביה - להיפך ולהיפך. ולגבי וואלה זון בכלליות : כן, יש שם כתבות רדודות ושטחיות. כן, יש לי בעיה לכתוב באתר שעושה סקרים לגבי צלילי ההקאה שלך וצפיפות השערות שלך בביצים, וכן, העורך של הזון יודע את זה וידע את זה גם כשנכנסתי לכתוב שם. אבל יש לזה סיבה טובה, שהיא הרבה מעבר לכסף (האמיני לי, את מרוויחה יותר ממני כרגע, לא משנה איפה את עובדת). בריקדה זה טוב ויפה ומכובד, אבל אי אפשר להשפיע על קהל רחב דרך הבריקדה, אלא ליצור דיון מפרה ברמה גבוהה בתוך קבוצת נוער אינטלגנטית ומעורה. שזה יפה, אבל זה לא שינוי משמעותי. בוואלה זון אני כן מרגיש שאנשים מקשיבים למה שיש לי לומר, גם אם הוא יותר קצר ובשפה יותר פשוטה. אני כן מרגיש שאני עובד עם מערכת שהיא ברובה אינטלגנטית מאוד, וכן מרגיש שיש למקום הזה הרבה יותר פוטנציאל והרבה יותר מעורבות חברתית מלכל אתר ומגזין נוער אחר. אני מרגיש, למשל, שכן הצלחתי ליצור שם סדרת כתבות ברמה גבוהה (זיגמונד ZONE), ולא לוותר על הסטנדרטים שלי. "השינוי מתחיל מבפנים" זאת אולי קלישאה - אבל במקרה הזה, זאת קלישאה נכונה מאוד. לילה ישר ועיתונאי, לך ולשאר גולשי הפורום.

that girl

New member
השינוי מתחיל מבפנים, בהחלט.

ואולי זה נשגב מבינתי אבל אני באמת לא רואה שום שינוי שאתה/אתם עושה/עושים שם, וזה לא שאתם לא יכולים לעשות.

נתתי הסבר, נתתי דוגמה,

נתתי את הנשמה. ועדיין - מישהי מתעקשת להישאר בעמדותיה, ולא להציג אפילו טיעוני נגד, אחרי שהיא ידעה להציג האשמות וטענות בצורה כל כך נחרצת ובהירה. מה אומר ומה אגיד? זכותך. אני יכול רק להצטער.

croovy

New member
../images/Emo204.gif קראו את ההודעה המדהימה שלי!

קצת על הפניות וכותרות: אם אתה כותב: "כתבה מצויינת!", "שווה לקרוא!" או "כנסו לכאן, כל מילה נוספת מיותרת!". זה פחות טוב מאשר אם אתה כותב: "כתבה על ה..... ששווה לקרוא". זה גם ימשוך יותר את האנשים שהנושא מעניין אותם, וגם לא ימשוך את אלה שלא. יום טוב.

נו, באמת

הכתבה תוקפת את מרצ על כך שהיא "זקנה" שקורצת ל"צעירים" ב"קמפיין" במקום ב"מעשים", כשלמעשה פעילות למען הצעירים זה מה שמרצ מצטיינת בו.
דאגה לאיכות החינוך שלנו
קיצור השירות הצבאי והפיכת הצבא לצבא שכיר
דאגה לזכויות הסטודנטים והפחתת שכר הלימוד כדי לכתוב על מרצ שהיא רק מתחנפת לצעירים צריך להיות צעיר מפונק או מישהו שמחפש משהו רע לכתוב על מרצ ולא מוצא (זה בסדר, זו תופעה נפוצה). עם כל הכבוד למונח הערטילאי עליו מרצ כביכול צריכה להלחם - "יחסי ילדים-הורים", מפלגה שדאגה ודואגת לכך שלא נצא מהתיכון בורים לחלוטין, שלא נמכור את נשמתנו לצבא ובתקווה גם שלא נצטרך למות בפעילות מיותרת בו, ושנוכל לממן לעצמנו את ההשכלה הגבוהה שלנו, היא אכן מפלגה שנלחמת למען הצעירים. אז אף אחד בשישייה או השמינייה הראשונה לא צעיר במיוחד. אז תצביע לקדימה, שם יש הרבה צעירים, וההתפתחות המוחית שלהם נראית בהתאם. מעניין שדווקא הצעירים בעבודה או בקדימה הם השמרנים, בעוד שהקשישים שלנו, השם ירחם, כן דואגים לצעירים.

למעלה