נקודה למחשבה

EverMan

New member
נקודה למחשבה

מה יאמרו עוד שש שנים מהיום הזה על רחבעם זאבי ? האם כמו את רבין יהללו בלי לדעת עליו כמו חלק מהאנשים ? האם הוא יזכר כאדם ימני שתמך בטרנספר ? האם הוא יזכר בחייל ? האם בכלל יזכר ? זהו יום עצוב לכולם , אבל כדי לחשוב קצת על העתיד. יהי זכרו ברוך

אריאל1

New member
סתם שאלה

אתה הייתה שואל את זה אחרי רצח רבין? טוב זו שאלה מרושעת אבל אני אשאיר אותה בכל מקרה כי אני באמת רוצה לדעת את התשובה! בכל מקרה התשובה היא שהוא יכר כשר שנרצח ע"י מחבלים. כחייל דגול וכמקים מולדת! וכמובן שבעוד שש שנים יהיו ויכוחים עליו כמו שהיו ויכוחים על רבין

haddas

New member
אולי....

לדעתי, חשוב איך מציינים אותו עכשיו, ולא בעוד שש שנים. אנחנו לא יכולים לנבא את העתיד. גם לא מלהסתכל מה היה אחרי רצח רבין. אלה שני מקרי רצח שונים. רבין נרצח ע"י יהודי מאמין, וגנדי נרצח ע"י פלסטינאים. אני לא חושבת שיש מקום להשוואה. הדס יהי זכרו ברוך

יהי זכרון ברוך..

יזכרו אותו כאדם גדול, אדם חושב, אדם ריאליסט ופרגמטיסט, ולא איזה אדיאליסט שמדבר על שלום ואחווה, ולא מבצע מעשים הלכה למעשה ומונע את התפשטות הטירור, האדם היקר הזה, היה ימני נאור, שידע כיצד לפעול, היה איש צבא, איש חזק, חבל שהוא נרצח ע"י מכונות קרות, שלא מבינים במשא ומתן, אלא בשפת טירור. שרון עכשיו אומר, נמשיך בדרך שנקטנו עד עכשיו, ואני אומרת לעצמי, באיזו דרך נקטנו, אנחנו לא עושים כלום, חוץ מלשלוח את פרס להתחנף לערפאת ולשדל אותו, לא לרצוח אותנו, ולהזכיר לו פה ושם, מה אנחנו מוכנים לתת לו.. המצב בכי רע, השמאלנים צריכים להתעורר, הממשלה צריכה להתעורר, אבד לנו איש יקר, והכל בגלל רשלנות שהיא מוטיב חוזר ונשנה במדינה הזו..

*maayan*

New member
באמת אדם גדול.....

אני לא יענה על השאלות כי אני לא יכולה לדעת, אני כן רוצה להגיד כמה דברים על רחבעם זאבי ז"ל. הוא לא פחד מכלום ואני מעריצה אותו על זה, הוא הלך בלי מאבטחים, הוא הלך לישון במלון שבו לשרים אמרו לו לישון בו, הוא נרצח בו, ויש כאלה שעל כך יקראו לו אדם טיפש, אני אומרת שהוא אדם אמיץ, אדם שחי את חייו בלי לגרום לפלשתינאים לשנות את אותם, בימים שזה מסוכן לצאת לרחוב, הוא היה יוצא והולך בלי להתחבא מאחוריי שומרים, הוא לא נתן לאף אחד להגיד לו איך לחיות את חייו ועל כך אני מעריצה שלו, הוא היה נאמן למולדת והאמין בארץ ישראל, הוא היה גאה בארץ שלו, הוא באמת היה אדם גדול.....
יהי זכרו ברוך

למעלה