נקודה למחשבה

יעל11כהן

New member
נקודה למחשבה

אני אוהבת לדפדף בפורום הזה מדי פעם, למרות שחמותי היא אשה מקסימה וחכמה ואין לי איתה בעיות (למרות האופי המאד שונה שלנו). ורציתי לומר שלכל מטבע יש שני צדדים. לדוגמה : היו מקרים שכתבה כאן כלה שחמותה לא עוזרת לה, לא מוכנה להשקיע, מתערבת וכו' וכו' ונמאס לה ממנה. והיא חושבת לנתק קשרים. ולא פעם התגובות בפורום תומכות "כן. תנתקי קשרים. תראי לה. אם היא לא משקיעה בנכדים אז שגם לא תראה אותם וכדומה. יחד עם זאת, כשמישהי כותבת על גיסתה שמונעת מאמא שלה (של הכותבת) לראות את הנכדים (גם בדף הזה יש הודעה כזו) - אז כאן שוב התגובות תומכות בבת של החמה כנגד הכלה שמנתקת קשרים... אז מה יהיה? אנחנו שומעות פה צד אחד כל פעם ומיד מצטרפות ותומכות - בלי לשמוע את הצד שכנגד. למשל : בכל הספורים של אנילה על כלתה (המתנה, הבעת התודה, טלפונים רק מהבן וכו') - אני חושבת מה היינו אומרות אם הכלה היתה כותבת כאן את הצד שלה?!

jessy19

New member
המממ...

מן הסתם כל עוד הצד השני לא כותב ומציג את גרסתו, הגירסה שיש לנו היא הגירסה שניתנה ואליה אנו מתייחסים.

sovlanit

New member
יעל11 כהן,

מסכימה עימך.וגם הצעתי ל MOR MOR לפנות לגיסתה ולשוחח עימה. ציינתי גם שאולי היא תגלה דברים שלא ידועים לה. הפורום הזה מהווה מקום מפגש,במה ובסיס לפורקן ,לקבלת עיצות,לתמיכה ועוד. אמנם,כל אחת מייעצת בהתאם לאופיה/נסיונה/השקפת עולמה וכו' ,אלא שלא כאן המקום להיות בית משפט. אשר על כן,אני לא מצפה להתנצחויות על דפי הפורום בין שני צדדים הנוגעים לעניין. בסה"כ הדברים הנכתבים כאן יוצאים מן הלב,ויש טעם לדעתי,לתמוך ולהיות שותפה ,כאחת שרואה את הדברים מן הצד ולא מעורבת ביחסים עם כל הנוגעים בדבר. לו היה הצד שכנגד מביע את עמדתו ,ודאי הדברים היו מקבלים אור שונה/נוסף. אלא שלא כך הדבר. ובעצם,לו היינו בית משפט היינו דורשים לקרוא את עמדות שני הצדדים ולהכריע. אכן,צורם הדבר שבמהלך ההזדהות עם כאב של משהו/מישהי אנחנו נוטים לבטא עמדה ולצדד בו/בה ואולי אנחנו חוטאים בכך לאמת. מסכימה עימך גם בנוגע לעיצות אחיתופל למינהן שיש בהם כדי ללבות את היצרים ולהביא למלחמה. תודה לך. הארת את עיני והסבת את תשומת ליבי. אשתדל להבא לשקול לעומק את דברי בטרם אענה. מאחלת לך חיי שלום ושלווה. הלוואי שהייתי מיישמת את דברי הלל :"הוי מתלמידיו של אהרון,אוהב שלום ורודף שלום..." ובברכת שבת שלום ,אני מסיימת את דברי... חיבוק

למעלה