נקודה למחשבה

נקודה למחשבה

אם אני לא טועה, כבר דיברנו בפורום הזה על עסקת השבויים. והנה היא תתבצע ביום חמישי הקרוב. שמתם לב לעיתוי הכל כך נוח מבחינת אריק שרון? זה מאוד נחמד שפתאום בא כזה סקופ לתקשורת, סקופ שיסוקר עד לפחות תחילת השבוע הבא, סקופ, שמאוד ייתכן ויגרום לציבור הישראלי קצת לשכוח על סיריל קרן, ועל דודי אפל, ועל משפחת שרון.....?

EO117

New member
מבחינה תקשורתית-

אתה צודק. לא יתעסקו במשך כמה ימים בנושא משפחת שרון, וזה יהיה לו הפוגה קלה להתארגן להמשך הדרך. אין ספק שהעסקה ופרשת משפ' שרון ודודי אפל, זה לא מקריות.

כל התקוות עכשיו

הן על היועץ המשפטי החדש לממשלה, מני מזוז.. אני באמת מקווה כי לאור המינוי החדש, נזכה בקרוב לדעת את האמת.

EO117

New member
בהצלחה ליועץ החדש...

כל הכבוד לשר המשפטים, טומי לפיד, שהמליץ עליו ותמך במועמדותו...

kundason2003

New member
את האמת, שמתי לב. פוליטיקה...

זה לא מוזר, ככה זה בעולם... מה שמטריד אותי יותר זה העסקה עצמה, ואני ממש חייב לדבר עליה... אני אפתח נושא חדש, כי זה ממש חשוב... אריק שרון מניפולטור לא קטן (הבנתם, לא קטן?) ואנחנו יודעים את זה. אחרת איך הוציא 38 מנדטים?! קיבינמט.

בכנות?....

מנהיג צריך להיות מניפולטור. נכון, זה נשמע נורא סנסציוני, ולא מקובל בחברה מערבית "נאורה", אבל תסלחו לי. פוליטיקה לא תמיד צריכה להיות פתוחה. מנהיג צריך לדעת לפעול מאחורי הקלעים. א-ב-ל, אם נתייחס למקרה הספציפי הזה, אם הערמומיות והתיחכום האלה נועדים כדי לגבות את עצמך, או את הבנים שלך, זה דבר פסול לחלוטין. במיוחד כאשר מדובר בראש ממשלה.

kundason2003

New member
וואלה.

ביום חמישי שמעתי ברדיו ריאיון עם יקירנו ח"כ מר אילן ליבוביץ'. גמובן הייתי גאה מאד, וכששאלו אותו מה לדעתו לפיד היה אומר אם זה היה אלי ישי ולא שרון, אז ליבוביץ' ענה למראיין בפשטות "תשאל אותו..." סחתן עליך, מר ליבוביץ'. ואני אומר, למה להתעסק בזוטות כגון אלי ישי, ומה שינוי-שונאת-חרדים-מניאקים (ציני, שלא תהיה טעות!) היתה חושבת על זה. מה שמשנה זה שגם לפיד גינה את ההתנהגות של ראש הממשלה. הוא אמר שהוא יצטרך להתפטר אם יוגש כתב אישום. לזכותו של לפיד ייאמר שהוא לא מתערב, למרות שיש לו סמכות בתור שר המשפטים. אני אומר-שרון צריך לקחת דוגמא מרבין, ולהתפטר עכשיו (למי שלא יודע, רבין התפטר מהקדנציה הראשונה שלו בתור ראש הממשלה לאחר שהתגלה חשבון דולרים לא חוקי של לאה אשתו, לפני כתב אישום וכאלה) אבל תראו איפה רבין גמר...

למעלה