נקודה למחשבה...

BoR|S

New member
נקודה למחשבה...

הרבה פעמים יוצא לי לשמוע מכל מיני אנשים שההרכב הזה והזה הוא טוב וההרכב הזה והזה הוא לא טוב, הזמר הזה והזה הוא פשוט ענק והזהמר הזה והזה הוא חרא של זמר, השאלה שלי היא כזאת, לפי מה אתם קובעים זאת, לפי מה אתם קובעים שמישהו טוב או שמישהו לא טוב? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

G-Ruff

New member
אולי עפ"י...

איך שהוא נשמע להם ואם הם אוהבים את זה!!!!!!!!! מה זאת השאלה הדבילית הזאת??? למה אתה אוהב משהו? כי הוא נראה או נשמע לך טוב!

BoR|S

New member
מצטער גרג...

אני ממש מצטער שאני לא כותב לך ברוסית, אולי היית מבין אותי ככה. בקיצור, שאלתי לפי איזה קריטריונים אתה מחליט ששיר/אמן מסוים הוא טוב ואחר הוא לא? בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

yoavon

New member
אוקיי...

אז ככה אני מחליט לפי הפלואו, היצירתיות והתחכום הליריקס והמסר פחות חשובים לי, למרות שזה גם תופס מקום

Curly

New member
זה פשוט!!!!

אני שומעת משהו( לא חשוב איזה סוג מוסיקה) ואיך שזה נשמע לי אני קובעת רת רמת אהבתי לשיר!!!!!! וזה יכול להיות מאוד גבוהה אם רק רוצים
טל

שאלה מעניינת מאוד

אבל אין לה תשובה קבועה קודם כל, זה משתנה מאחד לאחד לכל אחד יש ת´קריטריונים שלו אם זה בשירים - הפקה , תוכן שעליו מדבר השיר, ניסוח מילולי ועוד.. אם זה באמנים - סטייל, פלואו, קול ועוד ועוד... חוצמזה, כללית אלה דברים שרק אח"כ אחרי כמה שמיעות של השיר אפשר לשפוט אבל בד"כ זה עניין שפשוט אתה מתחבר לשיר\אמן הספציפי או לא.. ובאמת כבוד בוריס שהבאת נושא לשיחה שקשור למוזיקה באמת... כי די, נמאס מהוויכוחים, צודקים או לא צודקים כמה שיהיו, אנחנו נסחפים לעצבנות בגללם...

נטלי.מ

New member
אני בד"כ קובעת..

לפי המילים, אם אני מתחברת לקצב , ואם יש איזה חידוש בכלל.....

kodgirl

New member
זה פחות או יותר כמו בנאדם

כשאתה פוגש בנאדם צריך קליק כדי להתיידד . צריך קליק כזה פעם ראשונה ששומעים שיר. חוצמזה אם אין אותו אז קישורים מילוליים מגניבים יכולים בהחלט לגרום לשיר להתחבב עלי. ומסר- מאוד חשוב.

m.n

New member
לא תמיד

לא תמיד יש קליק לפעמים אני שומעת שיר וממש ממש שונאת אותו לא בא לי לשמוע אותו שוב בחיים שלי ורק לאחר זמן מה אני שומעת אותו שוב ומתאהבת הכי מצחיק זה שבהתחלה שנאתי את סאבלימינל...

m.n

New member
פשוט

כשיש הרבה אנשים שאוהבים שיר מסויים אז קובעים שהשיר "שווה" כי "הרוב" אוהבים אותו

לא יודע מה איתך, אבל לי זה ממש לא

איכפת מה הרוב אוהב... לאנשים שכן קוראים אנשי הייפ\בילבורד\מיינסטרים
חחחח לא משנה, בקיצור... מה איכפת לי אם השאר אוהבים משהו או לא? יש לי טעם משלי... לא? רועי שתוהה למה אנשים לא עצמאיים ומקוריים והולכים לפי הסביבה...

m.n

New member
אבל......

כשהרוב אוהב שיר מסויים אז מתלהבים ממנו ומשמיעים אותו המוווון עד שהוא כבר נכנס למוח

bob marley

New member
אני לא יודע מה איתכם אבל...

אני אישית קובע על פי גודל שק האשכים של הראפר או ההרכב...

MC JaNaNa

New member
ואם זאת ראפרית?

לפי גודל החריץ או פי הטבעת אני בהתלבטות....

slim_girl

New member
אני לפי מילים רוב הפעמים ...

ולפעמים באמת יש לי ´קליק´ כזה... מילים וקצב בעקרון אבל - כמו נטלי...

למעלה