נקודה למחשבה

אבו-דני

New member
אדון ביילי המלומד..כמה טעויות

אדון ביילי מונה פינויים של שטחים אך הוא ``שכח`` לציין שאילו שטחים שנחכרו על ידי ארה`ב-שחפרה את התעלה- כשם שבריטניה חכרה את הונג קונג ודאגה לפינוי לאחר 99 שנה. לגבי פינוי קונגו (בלגיה) אלגי`ר (צרפת) הפינוי נעשה למען קבלת עצמאות כמתחייב מהלטת האום`....אני מציע למלומדים למינהם אנא אל תזלזלו באינטלגנציה של הקוראים

dikla00

New member
אני מבינה

שהאנשים פה עוד מרחפים!! הלוווווואם תתני להם את השטחים הכבושים הם ירצו עוד הם לא ירצו יהודים בארץ שלהם ארץ שלהם... את מבינה את זה?????? זה אומר שהם יצאו להילחם כי יש להם אמונה כמו לכל עם שיש לו ארץ ואז לא שום חלב ושוב דבש יהיה לך רק ישאר לך עוקץ אחד גדול

B.Shokor

New member
נכון,

ואינני חושב שאפשר להיות שלום בלי שיהיו זכויות מלאות לערביי ישראל,, בא העם היהודי וכבש את השטחים? (סליחה, אבל זו לא צורת דיבור של המאה ה 21), אם תהיה מלחמה עולמית שלישית אוליי יבוא העם הערבי ויחזיר את האדמה שלו, חשבת שמבלולה על זה? חשבת איפה תהיי את? ובכל מקרה, בו נגיד שאנו מסכימים איתך, אם העם היהודי כבש והשתלט על האדמה, מה לגבי הערבים? הם לא חיים אצלך בבית, הם חיים בבתים שלהם, והם גם לא יפריעו לך במידה ויקבלו את הזכויות שלהם.

שמבלולה

New member
אם לסבתא היו גלגלים....

מה אתה מדבר פתאום על מלחמת עולם שלישית, חס ושלום?? מאיפה המצאת את הדבר הזה? וחוץ מזה, שתדע לך שהעם היהודי תמיד חוזר לארצו בסופו של דבר, הערבים לא יכולים ``להחזיר`` לעצמם את השטחים, וגם אנחנו לא יכולים להחזיר להם אותם, פשוט מאוד כי אין מה להחזיר - זה אף פעם לא היה ממש שלהם. ארץ ישראל תמיד היתה שייכת לעם היהודי, ותמיד תהיה.

B.Shokor

New member
לאט לאט..

עכשיו אתם טוענים שאף אחד לא דבר על מלחמה עולמית שלישית? כשבת-עמי אומרת להרוג את כל המחבלים (30 מיליון פלסטיני), לא תהיה מלחמה עולמית שלישית? כשאתם מתחילים להגיד שאנחנו לא נצא מארץ ישראל, ושאנחנו לא נחזיר שטחים, וכשאתם רוצים להשתלט על הכל כאילו שהעולם הזה נברא ספישל בשבילנו! איך את לא רוצה שתהיה מלחמה עולמית שלישית? וחוץ מזה, ושוב אני אומר לך, גם לשאר המדינות הערביות יש צה``ל ויש נשק, אז בבקשה, אל תהיי כל כך בטוחה שאת זאת מי שתנצח במלחמה!

למעלה