נקודה למחשבה....

adamkylie

New member
נקודה למחשבה....

האם אפשר להשוות בין שירים מתקופות שונות בקרירה של קיילי, או שצריכים להסתכל על כל קליפ בפרספקטיבה של זמן, ז'אנר ודרישת השוק [כמו שאני חושב:)] . רק כדוגמא (שאני ודניאל דיברנו עליה)האם אתם חושבים שהשוואה בין ISBSL לבין CONFIDE או WHERE THE WILD ROSES GROW אפשרית בכלל?

tatababa

New member
להשוות מאיזה בחינה?

ואתה מערבב בין שירים לקליפים. לדעתי ניתן לעשות השוואה אבל תמיד לקחת בחשבון את אספקט התקופה וכל שאר ההיבטים שציינת...

p i n g o

New member
אני דווקא חשבתי

שהקליפים מתקופת SAW, אין מה להשוות ביניהם לעומת הקליפים היותר מאוחרים. למשל אין מקום להשוואה בכלל בין קונפייד לסלבריישן, למרות שיצאו בהפרש של כשנתיים בלבד. הקליפ של קונפייד היה הרבה יותר מתוחכם מאשר הקליפ המגוחך שעשו לסלבריישן. מצד שני, אדם אמר שמדובר בכלל בז'אנר אחר ושאי אפשר להשוות. לדעתי הקליפים השווים באמת היחידים מתקופת SAW הם Better the devil you know ואולי אפילו Shocked או Step back in time, אבל לא יותר... בעצם אולי גם ISBSL ו-Locomotion נחשבו לפסגת היצירה האומנותית בזמנם...

tatababa

New member
Finer Feelings!!!

שכחת את Finer Feelings!! אבל עכשיו ברצינות, ניתן להשוות הכל כל עוד לוקחים בחשבון את הנסיבות והמטרות של כל דבר. I Should Be So Lucky פנה לקהל צעיר מאוד בזמן שלדוגמא Confide In Me פנה לקהל הרבה יותר בוגר מכאן ש: - מטרות שונות - קהל יעד שונה - תקופה שונה - סגנון מוזיקלי שונה - קיילי בעמדת כח שונה - ניסיון שונה כל אלה צריכים לבוא בחשבון כשמשווים ביניהם. עדיין לדעתי להשוות ביניהם זה אולם אפשרי אבל מיותר, כי בגלל כל השוני הזה ביניהם ההשוואה תיהיה בנקודות מזעריות בלבד. לגבי הדיעות של אדם - הוא חושב ש Automatic Love הוא שיר רוק קל אז עזוב את ההגדרות שלו לז'אנר שונה..

adamkylie

New member
../images/Emo46.gifהכוונה ל Automatic Love בגרסה

שמופיעה בhits+, וזו גרסה אקוסטית והיא כן רוק קל!!!!!

אתה צוחק????????? יש לי אתHITS+

וזה ממש אבל ממש לא רוק קללל !!! זה כזה שיר משעמם נרדמתי כשהקשבתי לו!!! שכחתי לכתוב אתזה בפינת הוידויים יש ממש מעט שירים של קיילי שאני לא אוהבת והוא אחד מהם!!!

tatababa

New member
אני דווקא אהבתי אותו...

הגרסת אלבום יותר טובה אבל עדיין - גם הגרסה האקוסטית מגניבה...

p i n g o

New member
הוא מהשירים שצריך לשמוע כמה פעמים

בשביל להתחבר אליהם. כמו רוב השירים לדעתי באלבומי deConstruction, שהיו יותר מתוחכמים ופחות פופיים-קליטים משמיעה ראשונה. בכל מקרה זה לא אומר שהשיר לא טוב - פשוט צריך להתרגל אליו...

p i n g o

New member
איך יכולתי באמת לשכוח אותו???

וגם IYWWMN! (לכו למילון הקיצורים!
)

tatababa

New member
לגבי Celebration VS CIM

כשעשו את Celebration בשנת 92, PWL הייתה בצרות כספיות אדירות והרי זה כבר היה תחיל סוף השותפות בין קיילי ל PWL.. כשאתה לוקח את זה בחשבון ומוסיף את העובדה ש Celebration היה איזה סינגל אומלל מתוך אוסף להיטים לעומת Confide In Me שהיה אמור להיות הסופר-סינגל של קיילי מהאלבום החדש, הבוגר, הראשון בחברה החדשה שלה וכו וכו אז מן הסתם השקיעו הרבה יותר בוידאו שלו ומה גם - רק תחשוב על השירים עצמם ותקבל חום מבכלל לשמוע את הגרסת אלבום של Celebration לעומת CIM. ועוד נקודה אחרונה - הקליפים השווים לדעתי מתקופת PWL : Finer Feelings Better The Devil You Know Step Back In Time Tears On My Pillow - כי קיילי נראתה שם פשוט חבלז! I Should Be So Lucky - כל כך תמים... What Do I Have To Do It's No Secret - חביב עד משעשע........... וזהו. כל השאר למזבלה.... (ודניאל, אין לי מושג איך ציינת את Locomotion - הוא כזה מאפן!).

p i n g o

New member
אני יודע שהוא מעפן!

אבל כל דבר צריך לשפוט במבחן התקופה- הרי רוב הדברים שהיו באייטיז הם סופר-מעפנים, ובאותה תקופה היו הכי "מדליקים"

למעלה