נקודה למחשבה..

ה מ ש י ח

New member
סתם. רציני הפעם.

אנשים חושבים שאם אני לא פה אז הם יכולים לעשות מה שהם רוצים בקשר אלי כי אני לא בסביבה כדי לטפל בהם. זה מרגיז אותי. למשל, מישהו שהתחיל איתי ודחיתי אותו ניסה להוציא לי שם רע כי הוא נפגע, והוא התחיל להפיץ עלי כל מיני דברים מגעילים. זה הלך לו לאיזה.. יומיים ואז זה הגיע לחברים שלי. כשהם שמעו אותו הם אמרו "מה?! שונית? לא יכול להיות!" והם חקרו אותו, צלבו אותו עד שהוא התוודה ואחרי זה פיצצו אותו מכות. העיניין הוא שהוא פוחד ממני. כל עוד אני פה אנשים לא יצייצו אבל איך שעברתי התחילה חגיגה. למזלי יש לי הרבה חברים טובים, והרבה ידידים עם הרבה השפעה והם כבר מטפלים באנשים מתוסכלים שלא יכולים להתמודד איתי פנים מול פנים. אבל למה זה צריך להיות ככה? אם למישהו יש בעיה איתי שיבוא ויתמודד איתי כמו גבר. שלא יסתתר באחורי שמועות או משהו עקיף אחר שמעיד על פחדנות כי זה יחזור בבומרנג גם אם אני לא פה. אגב, מכל העיניין הזה ידעתי רק אתמול.

כי

הוא נפגע. במקום להמשיך הלאה הוא מנסה "לנקום" . עכשיו הוא מפחד להתמודד אתך פנים מול פנים כי הוא כבר יודע מנסיון שאת חזקה והוא יפגע לכן הוא מנסה "ללכלך" אחרייך מאחורי הגב. זה לא הולך לו והוא חוטף. לדעתי צריך לרחם עליו ולא להכניס לו מכות. הגמד

ה מ ש י ח

New member
נו, ברור שהוא נפגע

אבל עדיין. כאילו, פאק, מה כבר עשיתי, דחיתי אותו. ונורא בעדינות. למה לו לאבד מהכבוד העצמי שלו ולנסות לעשות לי רצח אופי? ומאחורי הגב? ובעיקר שהוא יודע שהוא ישלם על זה? אני לא בעיניין של מכות. גם אלה שטיפלו בו לא ממש בקטע, הם עשו את זה יותר בקטע של "למען יראו ויראו". לכו תבינו.

gilshl

New member
תתעלמי, רב סרן שמועתי תמיד יהיה

ותמיד היה, פשוט תתעלמי, מנסיון שמועות מתחילות בזה שא´ אומר X, ב´ שומע מבין Y ומסר Z, כך שבחיים לא תדעי מה בדיוק נאמר, כיצד ומדוע, לא משנה מי אמר כי אי אפשר לדעת מה בדיוק נאמר עד אשר תתעמתי עם אותו בחור, המלצה בצורה בוגרת, אולי תראי אותו באור שונה ממה שאת רואה כרגע ואז תתפייסו, אחותי אין דבר שאי אפשר לגשר עליו, יש כמובן שיש העימות במזה"ת לא ניתן לגישור, אבל לי נראה שפשוט יש כאן איזה חוסר הבנה, או פשוט שהחבר´ה שלך התנקלו לבחור, כי ברגעים של לחץ/כעס אתה מוציא דברים ללא כוונה או ללא מחשבה, זה מה שנראה שקרה לבחור , בטוח שזה קרה גם לך ואל תגידי שלא לכולם זה קורה.

gilshl

New member
נ.ב. אחרי המחזור שלי בביה"ס כל

המורים יצאו לפנסיה או קיבלו מעון בטירה, את האמת השכרתי להם כמה חדרים מהוילה שלי.

למעלה