נקודה למחשבה

י פ ע ת

New member
נקודה למחשבה

אתם יושבים עם חברים בסלון וברקע הטלויזיה, צופים בסרט, מידי פעם הילדים מזדמנים לסלון ואולי אף אחד מהם נחמד לו מדי ומחליט לשבת איתכם.על המסך כמו בכל סרט טוב במפתיע קטע קצר אירוטי לתיבול הסרט כפי שאתם כבר מכירים שלא כמו פעם היה רק מרמז על האקט אלא מראה אותו לפרטיו.... השאלה...עד איזה גיל ובאיזה אופן מונעים מהקטן/ה לא להיחשף לזה? האם כדי לא לחשוף מוקדם מדי לזה מעבירים ערוץ? שולחים את הילד לאנשהו באמתלה מסויימת או שמתנהגים בטבעיות ומתעלמים כדי להעביר לו את התחושה שזה טבעי וזה ביטוי של אהבה?? מה דעתכם?

נעמי 1

New member
בוקר של שבת...

תני לשים את החלקים במקום אחרי הלילה... איזה שאלה זרקת על הבוקר... אני, באופן אישי, הייתי מתנהגת בצורה טבעית ולא עושה מזה עניין. נעמי

בוקר טוב נעמי,,,

במצב מסויים הייתי את תשובה כשלך,, שעדיף תמיד להתנהג כאילו כלום,, ואז זה פשוט חולף,, אבל,,,,,,, אי אפשר להתעלם מגילו של הילד,,

י פ ע ת

New member
גמני חושבת שלגיל יש משמעות

לפעמים יש מראות שעלולים לעוות להם את צורת החשיבה על הסקס כביטוי לאהבה,בוטים מדי ולא חסר מאלו. ברור שבגיל מסויים הם כבר מודעים לזה<כל הטלנובלות שלא חוסכות בביצועים והתבטאויות> אבל האם זה אומר שייטיב איתם להיחשף לזה כבר עכשיו<בגיל 10 לצורך דוגמא> ? נה גם שאני יודעת שהם מודעים לזה , אז זה אומר שלגיטימי לתת להם להיחשף לזה ללא הגבלה? כמו כן ברור שעוד לא מעט זמן לא אוכל לשלוט בזה ולכן השאלה ממתי , מאיזה גיל או שזה פונקציה של הילד עצמו ואיזה ידע כבר הספיק לרכוש מהסביבה בנושא.

הצופה.

New member
באופן אישי

הייתי מבקש מהחברים בסלון להתלבש
סתםםםםם מתנהג בטבעיות יותר נכון לא מתייחס לעניין בכלל

י פ ע ת

New member
חחח אז מאופו למדת את כל זה?

הם ראו מלידה שיש להם עסק עם ילד שמפנים ידע במהירות חחח

י ע ל י 1

New member
נראה לי יפעת,,,

שאת יותר נבוכה מהילדים, לא? תתנהגי רגיל, הם נבוכים בעצמם, ימצאו משהו לעשות, אני בטוחה.

י פ ע ת

New member
אווצ´ דרכת לי על היבלת

התאפקתי לא להוסיף את הפרט הזה....באמת קצת מביך אותי לשבת איתם ולראות את ואן דאם במלוא עוזו מרעיד את אתר הצילומים חחחח

נשואה 32

New member
לדעתי.........

גיל 10 עדיין מוקדם מדיי אני הייתי מעבירה ערוץ בלי שישימו לב מאחר ואם תשלחי אותם לחדר הם יסוקרנו עוד יותר ובגיל צעיר קשה להם לתפוס את האקט. בגיל 14 זה כבר בסדר אפילו 13 מאחר והם כבר גילו את האוננות ומתעניינים בנושא יותר ואז אחרי זה תמיד שתבוא שיחה על מה שצפיתםץ דבר נוסף הוא לדעתי כשההורים יושבים עם חברים או סתם רק שניהם לבד בשעות הלילה המאוחרות הילדים צריכים להיות בחדרים שלהם. זו דעתי.

י פ ע ת

New member
אממממ

בגיל כזה הם כבר קולטים שהועבר ערוץ....הם לא כאלו תמימים...הם גם מבינים מדוע. לגבי השהייה בחדרים, סורי , נראה לי נוקשה מדי לסגור אותם בחדרים בחופשת הקיץ כשישנים טיפה יותר מאוחר מהרגיל.

שחר 33

New member
זה הרבה יותר פשוט

אם מראש את יודעת שזה סרט שמוגבל לצפיה לילדים, והיום כל מדריך כותב את זה, או משדרים את זה בתחילת הסרט, אז פשוט אל תצפו בזה יחד. אם הגעת באמצע, אין לך מדריך, וכבר הסצנה בעיצומה, תנשכי שפתיים במבוכה, ואל תגעי בשלט, הילדים עוד יחשבו שזה משהו פסול. הנזק גדול מהתועלת ברגע שעצרת את המצב הטבעי. כי יחשבו שאת מסתירה מהם משהו ודווקא ימצאו את זה. הילדים של היום וגם אנחנו, ידענו די מהר על סקס, אין טעם בעולם תקשורתי שכזה למנוע את זה מהם. תמיד יהיה הילד שיביא לבית הספר מגזין פורנו, או ימצא את הקלטות שמחביאים בארון ויקרא לכל השכונה לראות בזמן שאתם אצל חברים. החינוך לדעתי צריך להיות חינוך מיני לשמו, עם קריאת ספרות ושיחות גלויות עד כמה שניתן, ילד בן 10 מבין הכל ואין טעם למנוע ממנו משהו, ועדיף להסתכל על זה כעוד חוויה בתהליך ההתבגרות ולא לתת לו הרגשה שמדובר במשהו אסור. והרי סקס זה דבר נפלא..אז למה שהוא לא ילמד להנות ממנו ? ומי לא למד משהו מהסרטים ? עכשיו תורו, שבו בשקט ואל תגעו בשלט. שלך, שחר 33

בשביל מה המחשבה

זה טריוויאלי, התנהגות טבעית היא הטובה ביותר לילד. ומה יותר טבעי מעשיית סקס. הילדים של היום לא מאמינים בחסידות אם תעבירי ערוצים או תשלחי אותו הילד יקבל מושג מעוות שסקס זה דבר לא טוב. מה את חושבת כשאת לא בבית לא יוצא לילדים לראות סצינות של סקס? אז יש ילדים שנהנים מזה או מסקרן אותם ויש ילדים שזה מביך אותם והולכים לבד. מסקנה להיות טבעי להמשיך לראות ואם הילד מסתכל (לא משנה הגיל) פשוט לא להתייחס אליו.

למעלה