נקודה למחשבה...

TanTanIM

New member
נקודה למחשבה...

אז יצא לי ולחבר לדבר אתמול על נושא החשפניות. אז כמה שאלות לי אליכן בקשר לתגובה או לרמת של כמה שזה יפריע לכם במצבים הבאים: ותתיחסו לזה בזמן של עכשיו ובזמן של עוד נגיד 5-7 שנים-
חשפנית במסיבת רווקות שלו? \ של חבר?
יציאה למועדון חשפניות ליומולדת של חבר (לא כולל שהיא נוגעת בך או הוא בה ולא כולל שהוא נותן לה כסף)
העובדה שהחבר אמר שהוא כן רוצה ללכת מתישהוא למסיבת חשפנות לראות מה זה
העובדה שיש מצב שהוא ירצה במסיבת רווקות שלו חשפנית ורוצה שגם את תזמיני אחד. עכשיו אני אישית אמרתי שעכשיו כל זה יפריע, אבל ניראלי שבעוד 5-7 שנים אני אהיה סבבה עם זה... אבל כשחשבתי על זה קצת לעומק קשה לי לחשוב שהוא מזיל ריר על מישהיא אחרת ולא עלי (אף על פי שהוא תמיד אומר שאין בחורה שהוא ימשך אליה יותר ממני), וגם אני יודעת שהוא לעולם לא יבגוד בי אז למה תמיד לסגור לו את העיניים ולמנוע ממנו הנאות גבריות שבטוח הוא יתפתה אליהם בעתיד, אז עדיף שזה יהיה כשאני יודעת ולא שהוא יפחד לספר לי... אבל שוב יש את הקטע של הקנאה. מה אתן חושבות?

YesWeCanSee

New member
ממש אין לי בעיה עם זה..

חבר שלי שיומולדת שלו היה עם חברים בבורגס (לפני צבא) והם הלכו למועדון חשפנות והיא אפילו רקדה עליו.. והוא אמר לי על זה לפני ושאל אם זה בסדר.... העיקר שהוא שאל ווידא שאין לי בעיה לא יודעת למה, אבל זה ממש לא מפריע לי וכל עוד זה לא מעבר לזה לא אכפת לי.. זה לא זונה או משו זו סתם מישהי שרוקדת... ואני לא אמנע ממנו למשל שהוא עם חברים שלו ביומולדת\מסיבת רווקים\סתם יוצאים ללהיות איתם...

busted3

New member
לי זה לא היה מפריע כ"כ.

תחשבי על זה ככה- החשפנית הזו? החבר שלך זה רק עוד אחד מהלקוחות שלה שמסתכלים עליה רוקדת, ואין ביניהם שום דבר כמובן, אז אין סיבה שזה יפריע. מה גם, שאני חושבת שאם הוא הגדיר את זה בתור "לראות מה זה" אז לי אישית זה נשמע כאילו החשפנית זה מן אובייקט, זו לא באמת מישהי שהוא מזיל עליה ריר... היא פשוט ..-חשפנית-. הוא יתלהב מכל הקטע של החשפנית, לא באמת מהגוף שלה ומהפרטים הקטנים בגוף שלה שאצלך הוא נמשך אליהם... אלא רק מהחוויה הזו שנקראת חשפנית. אני לא אחשוב שהוא נמשך אליה או משהו כזה.. זה מסוג הדברים שקיימים [להלן, "חשפנית", וזה יכול להיות כל דבר אחר, היא פשוט שם ועושה את עבודתה] ואין להם שום משמעות רגשית עבור חבר שאוהב ומאוהב ונמשך לחברה שלו. לדעתי, תנטרלי את הקנאה, אין שום סיבה. אתם אוהבים, אתם נאמנים, ואין לך מה לדאוג. ומה, תני לו קצת להתרגש משטות הזו
תסתכלי על זה ככה.

TanTanIM

New member
את צודקת לגמרי P:

היום השוותי את זה איתו שזה כמו לקחת ילד קטן לגן חיות, והוא אמר שזה משהוא כזה, שזה יותר מתוך סקרנות ולא ממשהוא אחר. והוא גם אמר שאין מישהיא אחרת שהוא ימשך אליה כמו אלי ושהיא תחליף אותי ^^ אני עדיין צריכה לשאול אם הוא יזיל עליה ריר XD טוב כנראה שאני אצטרך להסתדר עם זה שמה לעשות זה אחת מהשריטות של הבנים
וטכלס חשפנית זה אפילו פחות מלראות סרט פורנו ובתחילת הקשר הוא עדיין לא היה גמול מיזה ככה ש... אני כבר לא לוקחת את זה קשה.

Please Dont Cry

New member
לא היה ממש מפריע לי

זה פשוט סוג של גילוי כזה לראות מה זה.. לאדעת, כמו לונה פארק לדוגמא P: למרות שזה לא השוואה ממש טובה, אבל הכוונה היא שהוא לא רואה את זה בתור איזה קשר שהולך להתפתח או שהוא הולך לשכב איתה, פשוט בתור חוויה או התנסות. כמו להשתכר, כמו לעשן סמים... אני מניחה שאת רואה את זה שונה, כי לעשן או להשתכר לא אמור לפגוע בך, כשחשפנית כאילו זה פוגע במקום שלך בתור חברה שלו, אבל אני לא רואה את זה ככה. ובטח שלא היה מפריע לי אם זה מסיבת רווקים חחחח כי אז זה בכלל סתם קטע שעושים לפני חתונה, אני לא חושבת שבשום שלב זה נועד לאיזה התמזמזות וכאלה. אם הוא היה עושה איתה משהו - זה היה מפריע לי. אם סתם רוקדים ונהנים ושותים - זה סבבה.. מצטערת אם יצאתי לא מובנת יש לי הרגשה שהניסוח ממש גרוע :(

j u l i a 1 3

New member
לי זה מפריע

אבל אני לא דוגמא. אני ממש ממש קנאית. חבר שלי היה עם חברים בבורגס והם נכנסו למועדון חשפנות, הוא נכנס איתם ל5 דקות ואז יצא והלך להסתובב עם ידידות (שגם טסו איתם). האמת שאני לא יודעת אם זה מה שמפריע לי או העובדה שהוא לא ממש סיפר לי את זה... כמה ימים אחריי שהם חזרו ישבנו שנינו עם עוד חבר שלו והוא סיפר לו... ואחריי זה ששאלתי למה הוא לא סיפר לי לפניי הוא אמר "הנה עכשיו סיפרתי לאליאור לידך, אם הייתי רוצה להסתיר ממך לא הייתי אומר את זה עכשיו... וחוץ מזה הייתי שם בדיוק 5 דקות וזה בכלל לא נחשב, אחריי זה זה לא עניין אותי ויצאתי" קצת התעצבנתי והוא אמר "בדיוק בגלל זה לא רציתי לספר לך כי אני מכיר אותך וידעתי שתוציאי את זה מפרופורציות וזה היה משהו ממש סתמי".. לא יודעת, בכל מקרה, זה עושה לי הרגשה מגעילה לדעת שהוא איפושהו רחוק ממני במועדון חשפנות עם כל החברים הרווקים החרמנים שלו, מסתכל עליהם לוקחים לפ דנסים ושטויות אפילו שהוא לא... לא יודעת פשוט לא מחשבה סימפטית בעייני... ממש לא אוהבת להיזכר בזה, בכלל בעובדה שהוא טס בלעדיי למרות שאני יודעת שלא היה כלום ואני סומכת עליו ב110%, איכשהו כל פעם שאני נזכרת בזה זה מעלה ריב והרגשה מגעילה כי אני ממש מגזימה בקנאיות שלי ואני מודעת לזה אבל קשה לי לשלוט בזה... בקיצור אני פשוט ממש קנאית ולא אוהבת את המחשבה שחבר שלי יסתכל על מישהי ערומה שהיא לא אני, זאת פריווילגיה שלי בלבד! חח ובכלל, היא בטח יותר כוסית ממני תאכלס חח לא רוצה שהוא יזיל עליה ריר זה גורם לי להרגיש רע :/

heilig

New member
נראה לי שזה היה מפריע לי ../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם הייתי משתפת אותו.... יכול מאוד להיות שהייתי מעמידה פנים שלא אכפת לי והייתי נורא מקנאה ומתבאסת, פשוט כי אני רוצה להיות זאת שהוא יזיל עלייה ריר, ולא איזו זרה שמשלמים לה...
ולגבי חשפן אצלי? הייתי מוותרת אם הוא היה אומר שזה משנה לו, ל מרות שאני אישית לא כל כך מתלהבת מהרעיון הזה, יש דברים יותר שווים למסיבת רווקות

אמממ...

בכללי נראה לי מאוד טיפשי ללכת לחשפנית/להזמין חשפנית למסיבת רווקים או וואבר. גם אם זה בשביל ההתנסות... פשוט נראה לי מיותר כזה :p אני בטוחה במאה אחוז שהחבר שלי לא ירצה/לא מעניין אותו הדברים האלה אז זה לא כ"כ בעיה חחח אם הוא כן היה רוצה- זה היה נראה לי קצת מפריע לי... כי בכל זאת... נכון שזה לא יוביל לקשר רציני ועמוק וכל זה, אבל עדיין, זה הוא מסתכל ונהנה מגוף של מישהי אחרת. לא רוצה :]

אירלין

New member
זה פשוט דוחה

בלי קשר בכלל לאם זה היה מפריע לי או לא, למרות שכן ומאד, כל הקונספט של חשפניות דוחה אותי. זה נראה לי פשוט מזעזע להתייחס לנשים כאילו הן חפץ להנאה ולשלם להן כסף. מישהי כאן רשמה השוואה לגן חיות, וזה בדיוק מוכיח את הטענה שלי, החשפניות האלה הן נשים ולא מוצג בגן חיות. זה היה מפריע לי אם חבר שלי היה רוצה ללכת לחשפנית או מזמין אחת למסיבת רווקים גם בגלל הסיבות הברורות מאליהן שכבר כתבו מעלי, אבל אפילו יותר בגלל שהוא בוחר להתייחס ככה לנשים. זהו, אני חושבת שהבהרתי את הנקודה.

האמת...

חשפנית במסיבת רווקים זה שטויות...זה חלק מזה.כל עוד אין מגע מיני אין לי כל בעיה. ולגבי החשפנית ביומולדת,לא לכל דבר צריך להביא חשפנית.לא מקובל בכלל..יציאה למועדון חשפניות?ממ...לא חושבת שזה אמור לעניין אדם שיש לו חברה. חבר שירצה לראות מה זה מועדון חשפניות אין בעיה בכלל,כולנו סקרנים זה הטבע...חד פעמי יציאה כזאת עם החברים לא אמורה להוות בעיה,כשזה הופך לאופן קבוע או כל יומולדת או לכבוד יומולדת איפשהו זה לא מסתדר. לי לפחות. ולגבי החשפנים במסיבה.חבר שאומר אני אביא חשפנית ואת חשפן במסיבת רווקים.האימרה שגם את תביאי זה רק כדי שתרגישי בנוח לכך שהוא מביא חשפנית או כדי להראות בעצם שזה לא למטרה כל כך מיוחדת כי עובדה גם את יכולה אין לו בעיה. אבל זה שונה חשפנית וחשפן. ושוב...אין בעיה במסיבת רווקים.אבל רק במסיבת רווקים. שיצא למועדון חפשניות גם אין בעיה,אבל שזה לא יהפוך לאופן קבוע. ואני סומכת על בן הזוג שלי שגם אם הוא בחדר מלא חשפניות הוא לא רק לא יגע או יתקרב,הוא גם אפילו יתרחק ישר לפינה ויכתוב על המצח :אני תפוס.

למעלה