נקודה למחשבה

webguy

New member
יש מצוי ויש רצוי ...ויש ריאליזים ..../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לפי החוק שלך אז ארה"ב שייכת לאידיאנים וכל הלבנים צריכים לחזור לאירופה והשחורים לאפריקה כנ"ל באסטרליה ששייכת לילידים המקומיים ... פשוט זה טעון אם לא ילדותי ..זה פשוט לא רלוונטי .. מה זה משנה מי היה ראשון ומי היה שני ...ביהודה ושומרון יושבים פלשתנאים שלא רוצים ללכת לשום מקום אחר ובאף מקום אחר גם לא רוצים אותם ...הם עניים ברובם לא משכילים אבל הם בני -אנוש .. אז ככה : אתה אומר שהכל שלך .. בבקשה תספח הכל ותתן להם תעודות כחולות וביטוח לאומי כמו במזרח ירושליים ובגולן ...תוך כמה העשרות שנים בודדות הם ישתלטו על הכנסת באופן דמוקרתי והלכה המדינה .. לא טוב לך ...אתה רוצה דרום-אפריקה אזרחים סוג א וב ..? נראה לך שזה יחזיק ...סופנו יהיה כמו המשטר הלבן שקרס בדרום-אפריקה פשוט סנקציות בין -לאומיות על הימוא הישראלי אבטלה של 30% וכלכלת ישראל קורסת ואיתה כל המדינה . אתה רוצה לטרנספר ...נראה לך שזה מעשי ... זה יוביל לסנקציות עולמיות מכל העולם כולל ארה"ב על ישראל..בוודאי הלכה אז שוב המדינה .. אז בעצם אתה מנפח את החזה יש לי זכויות ... בתי הקברות מלאים בצדיקים שהגיע להם ... תהיה מעשי ... אתה רוצה בכח להכניע את הפלסתנאים ..? בבקשה ..אצלהם כל יום נולדים אנשים שמוכנים ללבוש חגורה להתפוצץ ולמות על האדמה ...אצלנו כל יום נולדים משתמטים מצה"ל ..חילוניים וחרדיים ... איך נלחמים במצב כזה ..? אצלנו יש שבוי אחד וחצי מדינה מתפרקים ומוכנים לשלם כל מחיר ..אצלהם אין פחד ולא נשברים מאלפי אסירים שישראל מחזיקה ..!! הם יכולים לחיות על לחם מים וזיתים ....אצלנו לעובדי חשמל לוקחים חשמל חינם והם יסגרו את המדינה ... אל תשכח צבא עולה כסף ....וזה על חשבון תקציבים לחינוך לסוציאלי ..למלחמה נגד הפשע ..וכדומה .. תראה איך החינוך מדרדר ופשע והעוני ... עד מתי ישראל תוכל להחזיר ככה מעמד ..? אם גם אני אומר ... אני לא אומר לכם מה לבחור, אך תשקלו זאת כשאתם הולכים לקלפי.

עם כל הכבוד לערבים היושבים בציון

אדמות של ארצות נכר, שונות מאדמות ארץ ישראל השייכות לעם ישראל, הן שונות כייוון שכאן מדובר בהבטחות של אלהים. אצל האמריקאים האירופאים והאפריקאים המצב שונה לחלוטין. זה לא ילדותי כלל, זה עניין עקרוני. לעמוד על מה ששייך לך. לא מדובר על קוביות משחק, מדובר על החיים שלך ושלי ועל קיום הבטחות אלהים. אם כל הכבוד לערבים היושבים בשטחי יהודה ושומרון, זאת איוולות לכנות אותם עם, כי הם לא. הם קבוצה של אנשים שבחרו לשבת פה ממניעים פוליטיים טהורים. אין להם קשר עמוק לאדמה, ועל זאת הבאתי דוגמא את הכפרים הערביים שאפילו עץ הם לא נטעו, ולא איכפת להם איך השכונה שלהם נראית. אני מאמין שטוב לערבי היושב בשטחי יהודה ושומרון לשבת תחת שלטון ישראל. אני לא חושב שיש לתת לו תעודת זהות כחולה, או תנאי ביטוח לאומי, מצד שני אני לא אומר להחשיב אותו כאזרח סוג ב' מהבחינה של רווחה. להבנתי אזרחי שכם וג'נין זכאים לאותם תנאי מחייה כמו תושבי רמת-גן ורמת אביב, וגם תושבי שדרות ואשקלון וקריית שמונה זכאים לאותם התנאים, אך אנחנו לא חיים במדינת רווחת כל תושביה, אלא בארץ אוכלת יושביה. לא כל מה שקרה במדינות אחרות מחייב שיתקיים פה. עלינו להבין מי אנחנו ומי הם באמת. מאד חשוב להבין שהערבים היושבים ביהודה ושומרון הם לא עם פלשתיני, כיוון שאין עם כזה, קבוצת אנשים זו הם תוצאה של מניע של הרס מדינת ישראל. ערבי שמעוניין לחיות ביננו מוזמן לחיות בכבוד, לגדל את ילדיו ולתת להם חינוך הולם ולהתפתח בכל המישורים של חייו. מי שלא מעוניין שיעזוב את האדמה הזאת השייכת חוקית ותיאולוגית לעם ישראל. אתה רוצה לתת להם מדינה? הרי הם לא יכולים להסתדר בינם לבין עצמם, וכבר אנחנו רואים מה שקורה בעזה, הרי אם ניתן להם את כל השטחים זאת תהפך להיות מדינת טרור. האם אתה חושב שתצליח באדמתם את תושבי יהודה ושומרון היהודים? אתה טועה. ובטח שלא תצליח להזיז את תושבי רמת הגולן. ותמורת מה? תמורת "שלום"? איזה שלום, הרי המוסלמי רוצה להשמיד אותך ולא לחיות איתך בשלום. תמורת שטחים הוא יסכים לשלום קר לתקופה מסויימת בוא נגיד 50 שנה, ואחרי 50 שנה מה יהיה? לא איכפת לך מהילדים שלך מהנכדים שלך? המוסלמים מחוייבים לא לקיים הסכמים עם מי שאינו מוסלמי. השלום שמוצע ע"י הפת"ח קרי אבו מאזן(מכחיש שואה), וע"י סוריה קרי, באשר על אסד- שונא ציונות מוצהר, הינו פיקציה, חסר תועלת ומשמעות. המוסלמים מעולם לא כיבדו הסכמים הכתובים על נייר ולעולם לא ייכבדו. ולכן הפתרון של שטחים תמורת שלום הוא הזוי. "תראה איך החינוך מדרדר ופשע והעוני ..." אני רואה והאם זהו לא תוצאה ישירה של ממשלת שמאל קיצונית ברשותם של אולמרט, ליבני וברק?

webguy

New member
אתה מלא שנאה ללא תכלית ..

עכשיו כבר עברת להתקפה על כל המוסלמים זה כבר לא הפלסתנאים .... פשוט אי אפשר לחיות בשלום עם מוסלמי להשקפתך ... אם ככה למעשה גזרת את מדינת ישראל לחיות במלחמה לעד .... ואם ניקח את העובדה שכוחו של העם הזה לעמוד בקורבן של מלחמה הולך ונחלש אזי נגזרת על מדינת ישראל כליה איטית אבל בטוחה .. וצריך בסך הכל לבדוק מוטבציה של הנוער ... ציונות שנמצאת בשחיקה מתמדת ... כדי להגיע למסקנה שהשורות מידלדלות והשלום הוא אינטרס ישראלי לא פחות מאינטרס ערבי ...

לא שונא אף אחד

כל אדם באשר הוא אדם הוא צלמו של אלהים ואני אוהב את כולם. גם אם האדם הוא מוסלמי, ואפילו אם הוא שונא אותי אני אוהב אותו. קרא את הקוראן יקירי, שמע את מה שהמוסלמים טוענים ואומרים, פקח את אזניך כי יש לרובם נטייה לשקר. אי אפשר לחיות בשלום עם מוסלמי, זאת לא השקפתי זאת השקפת הקוראן. אני לא מאמין שאנחנו נחייה במלחמה לעד, אני מאמין שהאיסלם יחלש, ושאהבת הבורא תנצח.

webguy

New member
קראת את התורה והתלמוד עד הסוף ..?

יש מוסלמים ויש מוסלמים ...צריך להיות גבול ביננו .....ולכן שטחים הם מעמסה .. מלמדים אות כולנו בבית-ספר את הפרקים היותר סמפטים בתורה ...אבל יש קווים מקבילים בין התורה לבין הקוראן בהרבה תחומים .. למעשה תמצא בתורה ובתלמוד הרבה הסתה נגד האחרים והשונים ... למשל נגד גאים ...גם בקוראן וגם בתורה הפסק-דין אחיד מוות בסקילה ... אצלנו יש מטורפים דתיים גם ..פחות מאצלהם אבל יש ..... ודי הרבה .... אף אחד לא אומר שיהיה קל ....אבל שלום יביא לרווחה כלכלית ולירידת היאוש וההקצנה הדתית שבאה בעקבותיה .... ככה ששלום עם הטבת תנאי מחיה יביא לירידה במפלס השנאה .... אבל שיש ממשלה שתעודד התנחליות ומדברת על קיצוניות מול שאיפות ליגטימיות של עם לשטח ולו קטן משלו (ליכוד) אז הקיצוניים כוחם יעלה ....והמחיר יהיה הדדי .. מאחל לך מילואים קלים ..אם אתה נושא בנטל ..

קראתי את התורה הקדושה

אתה כנראה לא מבין את המנטליות של המוסלמים. אתה לא תוכל להגיע לעולם לשלום שאתה מתאר פה על רגל אחת. אין אפשרות לבוא במגעים מדיניים עם אנשים שמצהירים השקם וערב שמטרתם היא השמדת מדינת ישראל. כל עוד הם לא מבצעים רפורמות בחינוך הילדים שלהם(שמוסתים בכל ספרי הלימוד שלהם כנגד עם ישראל והעם היהודי), כל עוד הם משתמשים באלימות להשגת מטרותיהם, ולא חוזרים בהם מהצהרותיהם, כל עוד הם לא משנים את האמנה הפלשטינית הקוראת להשמדתה של מדינת ישראל. אתה לא יכול לקיים דו-שיח עם מישהו שכל מעייניו הוא להשמיד אותך. אם הם היו משנים משהו אחרי הסכמי אוסלו, בגישתם כלפי מדינת ישראל הייתי אומר אולי באמת יש עם מי לדבר. אך מיד לאחר שיאסר עראפת קיבלת את פרס נובל לשלום, ראיתי אותו בטלוויזיה בשידור ישיר מהמוקטע, אומר שאנחנו עוד נשתה את המים של ים המלח, ונזרק לים. "אבל שלום יביא לרווחה כלכלית ולירידת היאוש וההקצנה הדתית שבאה בעקבותיה .... ככה ששלום עם הטבת תנאי מחיה יביא לירידה במפלס השנאה ...." על איזה שלום אתה מדבר? מאיפה הבטחון שה'שלום' שלך עם הטבת תנאי מחייה יביא לירידה במפלס השנאה. לידיעתך, תנאי המחייה של הערבים ביהודה שומרון ועזה לפני 1987 היו הרבה יותר טובים מאחרי פרוץ האינתיפדה. דבר נוסף תחת השלטון הירדני לפני 67' המצב שלהם היה אפילו יותר גרוע ממה שהוא כיום. לערבים היושבים מעבר לקו הירוק היו מספר לא מבוטל של הזדמנויות לכונן מדינה משל עצמם, אך הם לא רצו, אתה יודע למה? כי זה לא נמצא בראש מעיינם, מה שכן נמצא בראש מעיינם, הוא השמדת מדינת ישראל, בציטוט חופשי מיאסר ערפת משנת 69' ע"י הסכם שלום פקטיבי. מה דעתך שנתחיל עם הטבת תנאי מחייה בלי להחזיר שטחים? לא הגיע הזמן להתייחס לערביי ישראל כאל בני-אדם. למה אתה לא פועל לכך שהערבים שחיים בקרבנו יחיו כאזרחים סוג א' ולא כאזרחים סוג ב'? במקום להתעסק בהבלים של החזרת שטחים תמורת שלום. איפה נשמע דבר כזה? ועוד עם קבוצה של אנשים שרוצה להשמיד אותך. אבסורד. בעניין התורה, אין הסתה בתורה נגד 'אחרים', ישנו גינוי חריף עד מיתה נגד מי שלא הולך עפ"י חוקי התורה, ונגד מי שנלחם עד חורמה בעם ישראל. אך זאת בכדי להראות את החומרה באי-ציות לחוקי התורה, התורה באה לגלות לנו מי הוא אלהים, מהי רמת המוסר שלו, ושאנחנו בני-האדם חוטאים, ואשמים לפניו. לא בלי תקווה. אך עם תקווה אדירה לבואו של נביא כמשה: "נָבִיא אָקִים לָהֶם מִקֶּרֶב אֲחֵיהֶם כָּמוֹךָ וְנָתַתִּי דְבָרַי בְּפִיו וְדִבֶּר אֲלֵיהֶם אֵת כָּל-אֲשֶׁר אֲצַוֶּנּוּ׃" שיכפר על חטאינו וישא לכל עוונותינו, כפי שמתואר בספר ישעייה נ"ג ובדניאל ט'. ושיכרות עמנו ברית חדשה שתהייה כתובה על ליבותנו כפי שמתואר בירמיה ל"א:30-33: "הִנֵּה יָמִים בָּאִים נְאֻם-יְהוָה וְכָרַתִּי אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל וְאֶת-בֵּית יְהוּדָה בְּרִית חֲדָשָׁה׃ לֹא כַבְּרִית אֲשֶׁר כָּרַתִּי אֶת-אֲבוֹתָם בְּיוֹם הֶחֱזִיקִי בְיָדָם לְהוֹצִיאָם מֵאֶרֶץ מִצְרָיִם אֲשֶׁר-הֵמָּה הֵפֵרוּ אֶת-בְּרִיתִי וְאָנֹכִי בָּעַלְתִּי בָם נְאֻם-יְהוָה׃ כִּי זֹאת הַבְּרִית אֲשֶׁר אֶכְרֹת אֶת-בֵּית יִשְׂרָאֵל אַחֲרֵי הַיָּמִים הָהֵם נְאֻם-יְהוָה נָתַתִּי אֶת-תּוֹרָתִי בְּקִרְבָּם וְעַל-לִבָּם אֶכְתְּבֶנָּה וְהָיִיתִי לָהֶם לֵאלֹהִים וְהֵמָּה יִהְיוּ-לִי לְעָם׃ וְלֹא יְלַמְּדוּ עוֹד אִישׁ אֶת-רֵעֵהוּ וְאִישׁ אֶת-אָחִיו לֵאמֹר דְּעוּ אֶת-יְהוָה כִּי-כוּלָּם יֵדְעוּ אוֹתִי לְמִקְּטַנָּם וְעַד-גְּדוֹלָם נְאֻם-יְהוָה כִּי אֶסְלַח לַעֲו‍ֹנָם וּלְחַטָּאתָם לֹא אֶזְכָּר-עוֹד׃" ובברית הזאת שתכרת ע"י המשיח יש גם לנו וגם לעם הערבי תקווה לשלום אמיתי.

webguy

New member
עם מצרים זה הצליח ..

למה שפה לא יצליח ..? שמדובר על מדינה פלשתנאית מדובר על מדינה בלי נשק התקפי ...ועוד הגבלות שונות ... אז לא צריך שלום של אהבה .... צריך לצאת ממעגל האיבה וליצור תנאים שיקשו על חזרה למעגל האיבה ...

לזה אתה קורא הצלחה?

מתי ראיתי מצרים מתיירים בישראל בפעם האחרונה? האם אתה מרגיש בטוח כשאתה נמצא במצריים? תראה לי את הדילים של משרדי הנסיעות לקהיר. יש איזשהו מסחר בין מצרים לישראל? או קיי אז אין ממש מלחמה, אבל שמעת את דעותיהם של תושבי קהיר על ישראל לאחרונה? הם שונאים אותנו. איך אתה יכול להשוות עשיית שלום בין שתי מדינות, לעשיית שלום עם קבוצה של אנשים שטוענים שהם עם קרוב לארבעים שנה(לפני כן הם היו פליטים ירדינים ומצרים) שזכאים למדינה בכדי להרוס את המדינה שעמה הם מתכננים לחתום על הסכם שלום? הערבים היושבים בשטחי יהודה שומרון ועזה הם לא עם מגובש, אין להם היסטוריה, אין להם תרבות משותפת, הדבר היחיד שיש להם במשותף הוא שנאת ישראל. לא תוכל לצאת ממעגל האיבה בהחזרת שטחים. הנה יצאנו לגמרי מעזה, לא נשאר שם יהודי אחד, ומה הם עשו עם זה? האם הם תיעלו את השטחים למטרות שלום? האם הם החלו לבנות משהו שדומה למדינת חוק. רחוק מזה, בכל התקופה האחרונה הדבר היחיד שהניע את חייהם היה לאגור נשק לקראת ההתעמתות הצפויה עם צה"ל. לא מתוך הגנה שהרי אנחנו לא תוקפים אותם, אלא מתוך שנאה למדינת ישראל כשמטה אחת עומדת לנגד עיניהם, השמדת מדינת ישראל. ולא חיי רווחה.

webguy

New member
כן הצלחה יחסית ..

ישראל בשלום הזה חסכה אלפי הרוגים בנפש ...וחסון כספי עצום של החזקת צבא בסיני והוצאות על לחימה ..!! אל תשכח שחלק מסיני מפורז מנשק כבד ..ויש תחנת התראה אמרקאית בסיני .... זה עדיף על כמה התנחליות חסרות משמעות צבאית .... ומחמה אין-קץ .

למעלה