נקודה למחשבה..

Weihenstephan

New member
נקודה למחשבה..

אם יכניסו ב football manger מוות של שחקן? למשל כמו שקרה עם כמה שחקנים בתקופה האחרונה? זה היה הופך את העניין ליותר מעניין? כמובן שזה יהיה נדיר אבל תחשבו על פציעות נוסח "שבר את היד עקב תאונת דרכים" או משהו כזה.. לפי דעתי הם צריכים להוסיף פציעות שלאו דווקא קשורות לאימונים או לצינונים של חורף..

DrBall20

New member
במנג'ר של 97.. מה שהיה FIFA SOCCER MANGER

נפצעו לי שחקנים כי הם צבעו את השיער לבלונד.. פציעה של שבוע, לך תבין
והכי מצחיק, אתה רואה פתאום שחקנים כמו ג'ורג וואה על המגרש שהראש שלו צהוב.. הזוי
יש לי עדיין את הדיסק המקורי

Weihenstephan

New member
חחח חזק

אולי הוא התמסטל מהריח של הצבע לשיער בגלל זה הוא לא הרגיש טוב ונפצע :p

אאוזיס

New member
כנסו

אני בטוח שהיוצרים של פוטבול מנג'ר חשבו על זה..אבל לא מוכנים להסתכן בתביעת ענק. שחקן שבמשחק הוא ימות? אני חושב שאותו שחקן לא היה אוהב את זה...

DrBall20

New member
כן והוא יידע מזה גם..

בכל מקרה, הכוונה שלי היא שאין כאן שום עילה לתביעת ענק. זה סה''כ משחק, שמנסה לדמות את המציאות כמה שאפשר. כמובן שעצוב שהמציאות לאחרונה כוללת מוות של שחקני כדורגל

sok777

New member
מוות לא יהפוך את זה למעניין וזה לא לעניין..

בקשר לתאונת דרכים וכאלו אפשרי, אבל זה גם נדיר.

Weihenstephan

New member
זה מזכיר לי איזה סיפור עם הקבוצה של

מנצ'סטר יונייטד.. משהו כמו בשנות ה60 או ה50 המטוס של הקבוצה התרסק או משהו וכל הקבוצה כאילו מתה או משהו זה היה טראומה.. די בעסה אם זה היה קורה במנג'ר פתאום אתה רואה רק שחקנים "אפורים" כאלה חח בעסה

"תינוקות באזבי"

מטוסה של היונייטד התרסק בדרך חזרה ממשחק רבע גמר גביע אירופה בבלגארד ב6/2/58. בהתרסקות נהרגו 28 אנשים: ההרוגים: שחקנים: רוג'ר בראיין, בן 29 במותו. ג'אוף בנט, בן 25 במותו. אדי קולמן, בן 21 במותו. דאנקן אדוארדס, בן 21 במותו. (בזמנו טענו שהוא "יותר גדול מבובי צ'ארלטון") מרק ג'ונס, בן 24 במותו. דיוויד פאג, בן 22 במותו. טומי טיילור, בן 26 במותו. ביל וולמן, בן 22 במותו. אנשי צוות: וולטר קרימר- אחראי על הביטחון בקבוצה בזמנו. בראט וואלי- ראש צוות האימון, אחראי על טיפוח הצעירים במועדון במשך 25 שנה. טום קאורי- היצטרף לקבוצה בשנות ה-30 והוכר ע"י סר מאט באזבי בתור "המאמן הטוב בבריטניה". צוות העיתונות: אלף קלארק דון דיוויס גורג' פלאווס טום ג'קסון ארכי לדברוק הנרי רוס אריק טומפסון צוות תעופה: קאפטן קאנ'ט ראיימנט-הטייס הראשי. סוכנת התיירות: בלה מיקולס אוהד מנצ'סטר יונייטד: ווילי סטיינוף. טום קייבל (מצטער, אבל את שאר השמות לא מצאתי).

Asify

New member
יש עם זה בעיה משפטית

תאר לך ששחקן מסוים מת במשחק FM, אתה יודע איזו תביעה סגה יכולה לחטוף על זה? זה בעיה משפטית רצינית מאוד... מאותה סיבה לא מופיעים פרופילים של בעלי קבוצות (עילה לתביעה) וכל השערוריות שיש בכדורגל (סמים, אלימות, נערות ליווי וכו') אגב יש ב-FM 2008 (וגם בכל הקודמים) פציעות מוזרות כמו "השחקן ארז חפצים לקראת מעבר דירה וארגז נפל על ראשו. הוא ייעדר למשך כחודש עקב..." "השחקן טיפס על סולם בחצר ביתו ונפל. הוא ייעדר למשך..." "השחקן נפצע לאחר שחברו לקבוצה השליך עליו את הנעל שלו..."

Asify

New member
לא חושב שיש מצב שמאמן זורק נעל

יש משפט שחברו לקבוצה זרק, משפט עם מאמן אני לא זוכר

Asify

New member
הבנתי את זה ועדיין זה לא קיים במשחק

אני מכיר את המקרה עם בקאהם לא אמרתי שזה לא קרה במציאות אמרתי שזה לא אירוע שיש במשחקי FM ב-FM אין מצב שמאמן זורק נעל...יש שחקן שזורק נעל

positive energy

New member
אני זוכר שבcm 01/02

שחקן יכל להעדר בגלל שהוא בהקרנות- ז"א יש לו סרטן, אבל אף פעם לא יצא לי לראות שחקן כזה אולי אני מתבלבל קצת בפרטים

למעלה