"נקודה חמה" - איך מתחברים???

shuky1

New member
"נקודה חמה" - איך מתחברים???

אני רוצה לקחת את המחשב שלי (IBM R50E) לחו"ל. מה תהליך ההתחברות בנתב"ג בטרמינל 3 שיש בו נקודה חמה בחינם?? מה עלי לעשות במחשב ??

gozala

New member
לא יהיה לך זמן לזה ../images/Emo31.gif

זו דעתי! בטיסות אל על מטוסים עם כנף מסוג מסוים יש אפשרות להתחבר לאינטרנט בזמן הטיסה, יש להניח שבמשך הזמן זה יתפשט לכל חברות התעופה הנוספות.

cheif

Member
מנהל
בעקרון -- שום דבר

אם יש לך כרטיס אלחוטי במחשב, הרי שבזמן שתדליק את המחשב, הכרטיס יאתר את כל הרשתות הפעילות בסביבה ויתחבר לזו עם האות הטוב ביותר. אחרי שהמחשב יעלה -- תפעיל את הדפדפן ותקבל את דף הבית שלך. העקרון הזה עובד בכל סביבה שיש בה נקודה חמה חינמית. שם לב שישנם מקומות בהם החיבור האלחוטי עולה כסף ואז כאשר תפעיל את הדפדפן, במקום דף הבית שלך תקבל דף שיבקש ממך את פרטי כרטיס האשראי שלך.

shuky1

New member
איך אדע באם יש לי כרטיס אלחוטי??

המחשב חדש ולא קניתי איתו שום תוסף. אני יודע שהוא מזהה נקודות חיבור אלחוטיות. האם זה אומר שיש לי כרטיס. כשרכשתי אותו, ביקשתי שיהיה עם WIFI ו BLUETOOTH. אני מניח שיש לו את זה. תודה על התשובה.

cheif

Member
מנהל
ת:

אם הוא מזהה נקודות אלחוטיות יש לך כרטיס אלחוטי. הטוב ביותר הוא לבדוק במנהל ההתקנים אם יש לך כרטיס אלחוטי.

cheif

Member
מנהל
ת:

בטרקליני העסקים יש חיבור אינטרנט חינמי ואני חושב שגם בטרמינל עצמו החיבור הוא בחינם אבל בכך אינני בטוח.

למעלה