נצפה גור משוטט

נצפה גור משוטט

באזור מחלף שער הגיא (מצורפת מפה). הכלב ללא ספק בא מבית כיוון שיש לו סימן של קולר (שכנראה נאלץ לגדול לתוכו) אבל נראה לי שאף אחד לא מחפש אותו. מדובר בגור בן 5-6 חודשים, מעורב, כרגע בינוני אבל יהיה גדול מאוד מאוד ידידותי וחכם בצורה יוצאת דופן (קולט ומנתח מצבים בצורה מאוד מהירה). הוא לא מפחד ולא נרתע אבל בהחלט עדין. פשוט מקסים. הוא רזה וככל הנראה הוא לא אכל כבר כמה ימים טובים. נתתי לו לאכול בכמות המקסימלית שחשבתי שלא יקיא. יש עליו די הרבה קרציות אבל לא המון והוא נראה רזה אבל בריא. לדעתי הוא ימסר בקלות יחסית אבל הוא צריך את ההזדמנות. נראה לי שהוא לא יתרחק מתחנת הדלק. בכל מקרה, הדבר הראשון שהוא צריך זה אוכל. לצערי, לא אוכל לעזור לו יותר ממה שעשיתי.. אור

moran nonick

New member
מנסה

אמא שלי גרה לא רחוק משם. ביקשתי ממנה לנסוע לחפש את הכלב ואם תימצא - אסע לקחת אותו ממנה. מקווה לטוב.

אם אתה מחפש שוב,

תנסה בעוד מקום שיש סיכוי שהוא יהיה.. אחרי הת. דלק, תמשיך טיפה ישר לכיוון בית שמש (לכיוון ההפוך מכביש אחד). מצד שמאל תראה שביל עפר - על הכביש יש סימון של הפנייה, שמובילה ל"יער קדושי צ'כוסלוביקה" (שביל שחור). ממש כשפונים מהכביש לשביל יש מפעל קטן. אולי אולי הוא יהיה שם בחוץ... אנחנו פגשנו אותו שם והעברנו אותו לת.דלק כדי שיהיה לו סיכוי יותר טוב לאוכל ושתייה (ששם הוא בטוח לא קיבל) וסיכוי יותר טוב שמישהו יאסוף אותו (הסיכון להידרס בשני המקומות זהה..) אני קצת
שלא כתבתי את זה קודם, אבל זה היה כמעט מתוך שינה...

קלר1

New member
אולי הגיע למסילת ציון ,

קשה לי להאמין שלקחו אותו לבית -שמש.....אם כבר אז להסגר של המועצה אזורית מטה יהודה (זה לא יותר טוב מבית שמש)....בכל מקרה יש לי את הטל. של הלוכדים....שי -057-2325944 או מאור -0572325943 בהצלחה .קלר1

למעלה