נצל"ש

בילביס

New member
מה גרם לכם להעריץ את אלביס

אני אישית מעריצה של אלביס בעקבות אבי (ז"ל) שהיה מעריץ מושבע של אלביס. מה גרם לכם להעריץ את האגדה שנקראת "אלביס פרסלי"? בילביס

elvis10

New member
בילביס

המתכון להערצת אלביס: 1. קח אוסף להיטים של אלביס או שניים והאזן להם ברצינות במשך שלושה עד ארבעה ימים. 2. לאחר ש"ערבבת" לעצמך בראש את אוסף הלהיטים, גש מיד לחנות הדיסקים הקרובה וקנה לעצמך את ה-dvd של אלביס שנקרא that's the way it is או בתרגום לעברית "המופע הגדול של אלביס". 3. עוד ברגעים הראשונים של הצפייה תרגיש איך חום גופך עולה והאהבה לאלביס עולה על כל דמיון. 4. כנס לאחד האתרים של אלביס וקרא את הביוגרפיה הקצרה ביותר שתמצא(על אלביס כמובן...חחח) והתייחס בעיקר לתקופה בה החל לשיר 56-77. כל זה בתקוה שתבין שישנו אלביס של שנות ה-50 , אלביס של שנות ה-60, אלביס שעשה "קאמבק" ב-68, ואלביס של שנות ה-70. 5. לאחר שההערצה עלתה לך לראש עשה כל מאמץ לשמוע את כל שיריו של אלביס אחרת....ההפסד כולו שלך. 6. במידה ואחרי כל זה עדין אינך מרגיש ש"התחברת" לאלביס, פתח את דפי זהב בערך "פסיכיאטריה" וקבע לעצמך תור עוד לשבוע הקרוב.

nesherkal

New member
ואני בעקבות האהבה ../images/Emo23.gif

שמעתי את שירו של אלביס WOODEN HEART בפעם הראשונה בהיותי הלומת אהבה והתרגשות. זוכרים את "רמאלה", שם היינו שומעים את מצעדי הפזמונים. ומאז לא הפסקתי להאזין ולאהוב את שיריו של המלך. היום אני שוב חוזרת להאזין כי ילדי כבר לא בבית ואין תחרות או ויכוחים על מה לשמוע. לא כל-כך אהבו פה את אלביס. נכון להיום אלביס מככב פה. י ח י ה מ ל ך

levron11

New member
השיר וודן ארט

השיר שאלוויס שר בגרמנית לפחות חלק ממנו הוא נאסר לשימוע בארץ בזמנו היהודים שעלו ממחנות הריכוז בגטאות עשו הרבה רעש והחרימו את השיר הזה אני מאוד אוהב את השיר שלו. זה שיר עם הרבה רכות בקול של אלוויס וגם קליפ יפה. אלוויס בשבילי היה ויהיה מלך אמיתי ותמיד אני אשאף להשיג כמה שיותר שירים שלו כי הוא כמו סם בשבילי סם האלוויס

למעלה