נצל"ש

נצל"ש

יוצאים צעירים. עוול לא לנצל את הדילים לחו"ל. הנה למשל, חברת תיירות מסויימת (שגם אינני יודע כיצד להביא קישור אליה וגם אם הייתי יודע לא הייתי עושה לחארות פרסומת בחינם, רק אומר ששמה מורכב מיחידת זמן מסויימת ארוכה משנייה וקצרה משעה + מספר בעל 2 ספרות קטן ממאה וגדול משמונים, מושג שגם קשור לעולם הכדורגל) מציעה דיל לאי רודוס במלון "רודוס פאלאס" שלכבודי היה העונג לשהות בו. מלון מדרגה ראשונה, כולל כל "הפינוקים", חצי פנסיון כלומר 2 ארוחות בלתי כשרות ליום, כולל טיסות והעברות ב - 269 דולר לאדם לארבעה לילות וחמישה ימים. (ואם אתם משלמים בכרטיס אשראי - יש לכם ביטוח בסיסי אוטומטי. אין צורך להוסיף ולשם ביטוח אלא אם כן אתם מבקשים לכלול בו דברים נוספים, דוגמאת השתלת כבד במסוק בליווי קרדיולוג בכיר מ"ג'ון הופקינס", וכיוצא בהללו, דברים שאין לחשוש להם בכל יציאה לשלושה ימים מהארץ עד גיל 60) יוצאים צעירים יקרים. נצלו זאת שהדולר יחסית נמוך (4.25 ובחברות התיירות בקושי 5 ש"ח, להבדיל מהתקופה שהדולר היה 4.7 ובחברות התיירות משהו כמו 12.93) וצאו לארץ העמים, כאן מתחת לאף. יוצאים קטנים יקרים אתם מלאים לחצים ומתחים עם המשפחה, עם עצמכם, ספיקות ותהיות על כדאיות הדרך, על פירותיה אם מלבלבים אם באושים. עברתם נפשית הרבה צאו לכם לחופש קצרצר והתרגעו. מה אני מרויח מזה? איכות חיים כמובן. תשובו ארצה מרוצים ושזופים חיוכיכם יהיו חמים ונעימים יותר, תעקפו פחות ותצפרו פחות בכבישים, פחות אינוס שכנות, רציחת הומלסים, דקירות בפאבים ובכלל. אגב, זה מתקשר כמובן גם לפרשת השבוע הנוכחית ולזו שאחריה. שבת שלום וחופש נעים.

אני די בעד חופשה שכזאת

קודם כל קבל ח"ח, דפקת אחלה כינוי
עכשיו לעניין עצמו, אכן אכן בא לי לצאת לאיזו חופשה שכזאת, רק שאין לי כרגע עם מי, דרוש/ה שותפ/ה שבא לה/ו ככה נופש מסוג זה, ברגע האחרון, יש מעוניינים/ות?

לא נראה לך שמגיע לנו צ'ופר חינם

מהיוונים? לאחר שהתייוונּו? בתוספת השתתפות אחת העמותות עוד יישאר קצת עודף לבזבוזים...

stאסתי

New member
כמה בא לי!!!!!!!!!!

אין לך מושג... יש את הכסף, את הרצון,את הדרכון (כן כן חידשתי סופסוף וגיליתי שיש לי ויזה תקפה לארה"ב לעוד שנתיים) ורק חופש מהעבודה אין. אני מתחננת על נפשי לחופש מהעבודה אך זריזים ממני הקדימו ותפסו את יולי-אוגוסט... בסוף נאלץ להסתפק בסופ"ש בסיני ככל הנראה... שניפגש בחופשות...

אני נגד!

החופשות הללו הרבה יותר גרועות מחופשות באילת. מיטב זוהמת הארץ נדבק אליך במלון בשווקים ובמטוס. אתה עשוי להצטער על הרגע שנולדת ולתהות על חוש הצדק האלוקימי שבחר דווקא בך להיוולד בזמן ומקום שיחבר אותך ליצורים הרועשים והמעצבנים הללו. לחופשה אמיתי סעו רחוק מפה ולא בדילים שכל עמישראל הערסוואטי יזנב בכם. (סיני.... היר אי קאם)

העניין הוא

שכיוון שכל עמישראל שונא נורא את עמישראל ושום ישראלי לא רוצה לפגוש ישראלים בחו"ל, רוב עמישראל כבר לא נוסע למקומות הללו, אלא רק למקומות שקטים שבהם לא ניתן לפגוש את עמישראל שורץ, מרעיש, דוחף, צורח ורומש על פני האדמה. (והחל מגיל 21 ושבעה חודשים [לחילונים ו 23 ו ארבעה חודשים לדתיים לאומיים] כל ישראלי, אבל כל ישראלי ממש, "מחזיק" חוף אחד בסיני שהוא לא ! מגלה עליו בשומאופן אפילו בחקירת שב"כ לאפחד, כי רק הוא מכיר את החוף הזה, [ה - וספוצ'אלאך של העידן המודרני...] כי בשאר החופים זה פשוט גועל נפש ונורא ומסחרי מה שקורה שם).

למעלה