נצל"ש? (לא בטוחה)

N o a a1

New member
נצל"ש? (לא בטוחה)

סופסוף יש קצת חופש אחרי שבועות עמוסים של מבחנים ושעות בבית ספר חח לא תאמינו איזה לוח זמנים מטורף יום ראשון עד 15:00 יום שני 14:15 יום שלישי עד 13:20 (זמנית עוד שבועיים אני אלמד עד 14:15) יום רביעי עד 15:00 יום חמישי עד 14:15 יום שישי לא לומדים
ושנה הבאה יותר גרוע... חחח לא מעניין אה?
חחחח סתם תקשיבו.. רציתי לשאול אתכם כמה דברים: 1. אתם רוצים שאני אעלה את השיר גלי בביצוע מהדיסק? 2. מישהו יודע מתי יוצא הסינגל של מישה?חחח 3. ועוד שאלון אם יהיה למישהו כוח לענות עליו (אזהרה-השאלון ארוך) (לקוח מהקומונה של דניאל רדקליף) שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מה השעה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: אהבתם את השאלון
או
? ועוד משהו קטן- מצטערת שפתחתי שרשור פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעות. זה נקרא נצל"ש נכון? אפרופו נצל"ש כמו ששמתם לב לא בדיוק הבנתי מזה נצל"ש חח וקראתי את "אומנות השרשור והנצל"ש" ולא כל כך הבנתי אז אם הבין אני אשמח אם תסבירו לי

N o a a1

New member
תודה ../images/Emo13.gif

זה אומר אם יש הודעות אחרות שאני יכולה לכתוב בהם הודעה אז זה מה שצריך לעשות? הבנתי נכון?

עונה:

אתם רוצים שאני אעלה את השיר גלי בביצוע מהדיסק?כן!!!! אבל זה מותר? שם:שני גיל:עוד חודש 14 מזל: דגים תאריך לידה:22.2.1992 מה השעה:16:25 מזל שהיתה ת'שאלה הזאת נזכרתי שאני צריכה ללכת עוד כמה דקות אז ת=ו=ד=ה!!! מסטיק:אין כרגע אבל אורביט הכי שווה חחח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אשן חח מאיפה אני יודעת יש זמן מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא נראה לי שהוא כבר קרה מה היית משנה בעצמך?את המשקל...חחח באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"סורי"- זה נחשב? מה עושה לך טוב? מישה מה מעצבן אותך?אנשים שקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס?שוקולד... איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?בספורט מה הפריט הכי יקר שיש לך?אנאערף מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מילקי מה היית לוקח לאי בודד?את הכלבות שלי המלצה לסרט:"תעביר את זה הלאה" תוכנית טלוויזיה?נולד לרקוד, המורדים,השמיניה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכרת ואני ממהרת זה עוד ארוך? איך את/ה מתגבר על באסה?דופקת ת'ראש בקיר חח סתם איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום העיקר חופשה! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להדחף עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?מישה איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח ---> החופש הכי ארוך האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:בנתיים לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא! חיית מחמד:הכלבות שלי צ'יקיטה וטיסה כמה אחים יש לך?2 ועוד 2 אחים למחצה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי בינתיים לא קרה לי מהי אהבה בשבילך?קשר חזק את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא אני אמשיך אחר כך...

N o a a1

New member
אין לי מושג אם זה מותר...

מישהו יודע?... אם זה מותר אני אעלה בשמחה...

המשך...

מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים שאני אוהבת שמחים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לרקוד מקומות בילוי מועדפים:קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כן(איזה חמודים חחח) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?כל אחד הוא משהוא לא צריך לשנות! את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:מישה השולט חחח האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן... החיים טובים לדעתך:ברור. יש קטעים רעים בחיים אבל הם בכל זאת טובים לבוש:טרנינג הכי נוח איפור:לא מתאפרת מאכל אהוב:כל דבר חחח (איזה שמנה אני) שתייה אהובה:מיץ לימון, קולה להקה אהובה:המורדים סרט אהוב:תעביר את זה הלאה גלידה:שוקולד וניל עיר בעולם:בואנוס איירס ---> לו בנחה קמי ופלי שם.. חחח ארץ:ישראל אין כמו בבית ברגעים אלו לובש/ת:טרנינג חושב/ת על:מישה מתגעגע/ת ל:אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי:עלה לקלרינט עשיתי:ניגנתי קראתי:סיפור באנגלית האחרון ש... שישן איתך:אני ואחותי יושנות באותו חדר זה נחשב? שחיבק אותך:לא זוכרת איזה אומללה אני חחח שאמר לך שהוא אוהב אותך:לא זוכרת איזה אומללה אני חחח ששבר לך את הלב:אף אחד בכית עליו:אף אחד צחקת עליו:על חברה על הפרצוף שהיא עושה כשהיא מנגנת הצחיק אותך:חברה---> הפרצוף שהיא עושה כשהיא מנגנת שימח אותך:אתן.. שאני רואה שיש עוד אנשים שאוהבים את מישה העליב אותך:לא זכור פגע בך:לא זכור עיצבן אותך: המורה שלי התגעגעת אליו:לא זכור שדיברת איתו בטלפון:אחותי שרצית לראות ולא יצא לך:מישה המקום האחרון שביקרת בו:קונסרבטוריון טירת כרמל חחח החופשה האחרונה שהייתה לך:בגיל 10 בצרפת אהבתם את השאלון או ?כן נחמד

EvaNofit

New member
נצל"ש זה לנצל אשכול שהוא קצת מיותר

כמו למשל ההודעות של הנהלת תפוז פורמים על פורמים חדשים או "תפוז מודיע" לדברים אחרים...... אם ההודעה לא קשורה לנושא הפורום כלומר למיכאלוש אז תפתחי הודעה עם האייקון

N o a a1

New member
../images/Emo26.gif

שם: נועה גיל: 14 ו4 חודשים בדיוק
חח סתם.. מזל: בתולה תאריך לידה: 17.9 מה השעה: 22:00 מסטיק:must מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אחשוב עד אז מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת היו הרבה תודה לאל מה היית משנה בעצמך? גובה חחח באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הזוי(שאני מדברת) ותודה לאל(כשאני כותבת
)-- ואין קשר ביניהם... חחח מה עושה לך טוב? לא יודעת... הרבה דברים מה מעצבן אותך? שקרנים צבועים אגואיסטים ואינטרסנטים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף? או ערך אישי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? חברה מוזיקה וסירה כדי לחזור
המלצה לסרט:צ'רלי בממלכת השוקולד המספריים של אדוארד- סרט טיפה עצוב תוכנית טלוויזיה? פלוריסיינטה רוקדים עם כוכבים- שנגמר ולא יודעת יש עוד אבל לא עולה לי עכשיו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ אמרו לי הרבה אבל חברות שלי כל הזמן אומרות " נועה הכי חמודה..." זה הדבר שעולה לי כי הם אמרו לי את זה לאחרונה לפני 4 שעות.. איך את/ה מתגבר על באסה? שמה מוזיקה קצבית איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמריקה אירופה חח לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף ררר עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? מיכאל
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? סוכות האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חח לפעמים חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מי שבפורום.. נפגשת איתו/ איתה? עדיין לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? חחח לא יודעת איך לתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? באמצע אני לא כל כך חזקה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? האנשים שאני אוהבת ומעריצה( חברות מישה משפחה וכו) מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב להיפגש עם חברות טלווזיה וטלפון מקומות בילוי מועדפים: חברות קניונים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים תלוי במצב רוח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אפשר להגיד שכן.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? חחחח עקשנית ולפעמים וותרנית באמצע.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למי.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן הם יהיו טובים אם נראה אותם כטובים.. לבוש: חולצה וג'ינס איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: ענבים להקה אהובה: אין סרט אהוב: צרלי בממלכת השוקלד (אני קושרה לסרט חזק חחח) גלידה: תות או שוקולד עיר בעולם: לא יודעת ארץ: לא יודעת יש הרבה ארצות חביבות אבל האנטישמיות חוגגת ברגעים אלו לובש/ת: מכנס וחולצה לעעע חושב/ת על: השאלה הבאה מתגעגע/ת ל: ברגעים אלה לאף אחד אבל בכללי לחברות מהיסודי שקצת נותק הקשר הדבר האחרון ש... קניתי:הסוודר הזה של טנקס עשיתי: עניתי על השאלה הקודמת קראתי:את השאלה הזאת האחרון ש... שישן איתך: אני ישנה לבד חח אבל החברה האחרונה שישנה אצלי זאת ספיר שחיבק אותך: דניאל היום ששבר לך את הלב: לא שברו אותו תודה לאל הוא בריא ושלם בכית עליו: לא יודעת לא זכור לי שבכיתי על מישהו לאחרונה ואני מקווה שאני גם לא אבכה צחקת עליו:על מי צחקתי היום...חחח לא בדיוק צחקתי עליה צחקתי יותר איתה נראה לי רעות הצחיק אותך: נועה דניאל רעות שימח אותך: רעות העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: המחנכת התגעגעת אליו: חברות מהבית ספר הקודם שדיברת איתו בטלפון: אח שלי לשניה וחצי בדיוק שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: ההסעה מהבית ספר חחח מקום.. החופשה האחרונה שהייתה לך: היה את חנוכה אבל הייתי בבית כאילו במרכז ובסוכות נסעתי לאילת ונפלתי מהבננה (אני היחידה שנפלה חחחח)
חחחח היה מצחיק אהבתם את השאלון
או
?

N o a a1

New member
../images/Emo26.gif

שם: נועה גיל: 14 ו4 חודשים בדיוק
חח סתם.. מזל: בתולה תאריך לידה: 17.9 מה השעה: 22:00 מסטיק:must מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אחשוב עד אז מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת היו הרבה תודה לאל מה היית משנה בעצמך? גובה חחח באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הזוי(שאני מדברת) ותודה לאל(כשאני כותבת
)-- ואין קשר ביניהם... חחח מה עושה לך טוב? לא יודעת... הרבה דברים מה מעצבן אותך? שקרנים צבועים אגואיסטים ואינטרסנטים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מבחינת כסף? או ערך אישי? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? חברה מוזיקה וסירה כדי לחזור
המלצה לסרט:צ'רלי בממלכת השוקולד המספריים של אדוארד- סרט טיפה עצוב תוכנית טלוויזיה? פלוריסיינטה רוקדים עם כוכבים- שנגמר ולא יודעת יש עוד אבל לא עולה לי עכשיו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ אמרו לי הרבה אבל חברות שלי כל הזמן אומרות " נועה הכי חמודה..." זה הדבר שעולה לי כי הם אמרו לי את זה לאחרונה לפני 4 שעות.. איך את/ה מתגבר על באסה? שמה מוזיקה קצבית איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמריקה אירופה חח לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעקוף ררר עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? מיכאל
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? סוכות האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חח לפעמים חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? מי שבפורום.. נפגשת איתו/ איתה? עדיין לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? חחח לא יודעת איך לתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? באמצע אני לא כל כך חזקה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? האנשים שאני אוהבת ומעריצה( חברות מישה משפחה וכו) מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב להיפגש עם חברות טלווזיה וטלפון מקומות בילוי מועדפים: חברות קניונים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים תלוי במצב רוח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? אפשר להגיד שכן.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? חחחח עקשנית ולפעמים וותרנית באמצע.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי למי.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן הם יהיו טובים אם נראה אותם כטובים.. לבוש: חולצה וג'ינס איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: ענבים להקה אהובה: אין סרט אהוב: צרלי בממלכת השוקלד (אני קושרה לסרט חזק חחח) גלידה: תות או שוקולד עיר בעולם: לא יודעת ארץ: לא יודעת יש הרבה ארצות חביבות אבל האנטישמיות חוגגת ברגעים אלו לובש/ת: מכנס וחולצה לעעע חושב/ת על: השאלה הבאה מתגעגע/ת ל: ברגעים אלה לאף אחד אבל בכללי לחברות מהיסודי שקצת נותק הקשר הדבר האחרון ש... קניתי:הסוודר הזה של טנקס עשיתי: עניתי על השאלה הקודמת קראתי:את השאלה הזאת האחרון ש... שישן איתך: אני ישנה לבד חח אבל החברה האחרונה שישנה אצלי זאת ספיר שחיבק אותך: דניאל היום ששבר לך את הלב: לא שברו אותו תודה לאל הוא בריא ושלם בכית עליו: לא יודעת לא זכור לי שבכיתי על מישהו לאחרונה ואני מקווה שאני גם לא אבכה צחקת עליו:על מי צחקתי היום...חחח לא בדיוק צחקתי עליה צחקתי יותר איתה נראה לי רעות הצחיק אותך: נועה דניאל רעות שימח אותך: רעות העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: המחנכת התגעגעת אליו: חברות מהבית ספר הקודם שדיברת איתו בטלפון: אח שלי לשניה וחצי בדיוק שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: בסלון לפני שניה חחח ביקרתי
.. החופשה האחרונה שהייתה לך: היה את חנוכה אבל הייתי בבית כאילו במרכז ובסוכות נסעתי לאילת ונפלתי מהבננה (אני היחידה שנפלה חחחח)
חחחח היה מצחיק אהבתם את השאלון
או
?

moshavnikit

New member
עונה

מתפוצץ לי הראש
אבל זה לא קשור לשאלון שם:אלינור גיל:22 מזל:בתולה תאריך לידה:16/9/83 מה השעה:23:23 מגניב, לא? מסטיק:אבטיח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול::-* אני צריכה לברר את זה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני לא יכולה לבחור מה היית משנה בעצמך?המון דברים.. קודם כל להוריד במשקל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אני אפרק/אוכל/אנשך/אשמיד לך את הנ-ש-מ-ה !" זה אמור להיות בקטע של איום..
לא כ"כ עובד מה עושה לך טוב? שאלה טובה, יש המון דברים.. לא יודעת, כל מה שעושה לי כיף מה מעצבן אותך? שמעצבנים אותי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ופצירה (תמיד נשברות הציפורניים כשאין פצירה בסביבה ואז זה דוקר ולא כיף) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שכנוע מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמת וידאו אני חושבת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? :-* לא יודעת מה היית לוקח לאי בודד? חייבים דומם או שזה יכול להיות חי? המלצה לסרט: שודדי הקאריביים שולטטטטטטטטט תוכנית טלוויזיה? אבודים/עקרות בית נואשות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? חבר שלי אומר הרבה דברים יפים, אבל משהו שמישהו אחר אמר: אין כמוך עוד בעולם, את אחת ויחידה. איך את/ה מתגבר על באסה? שאלה טובה, לא יודעת, פעם הבאה אני אשים לב איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהכל! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אמנם פה אנחנו לא הכי נחמדים אחד עם השני, אבל כשזה ישראלים בארץ אחרת, אז אין על האכפתיות לישראלי האחר, ישר עוזרים למישהו האחר הישראלי.. טוב, עזבו, אני לא מצליחה להסביר עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? שאלה טובה, חח גם פה אין לי תשובה איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים-בגלל התחפושות, ראש השנה-יש בו משהו מיוחד, פסח-שונאת מצות אבל יש משהו מיוחד באוירה של ליל הסדר וגם האוכל טעים אבל אח"כ? סיוט לאכול בפסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת חיית מחמד: צ'יקו, בילי ופופי כמה אחים יש לך?3 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? קצת, לא ממש.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? דברים טובים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה וחברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? להוציא בובות ממכונות בקניונים מקומות בילוי מועדפים: הסינית בזכרון יעקב (פאטיה) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשניתתתתתתתת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אני אנסה לשכנע אותך שאת טועה בהכל את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אמרתי את זה כבר למעלה
האם את/ה מאמינ/ה בה´? אם הוא קיים, הוא לא עושה טוב החיים טובים לדעתך: לפעמים לבוש: אוהבת חצאיות איפור:לא מאכל אהוב: המון דברים, אם לא בבית אז אוכל סיני ואוהבת מאוד סלט יווני ומסעדות מזרחיות שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: BSB (באקסטריט בויז) סרט אהוב::-* אבל אמרתי!!! שודדי הקאריביים גלידה: וניל עוגיות או ריבת חלב, מתה על מייפל! עיר בעולם: כרמיאל (שונאת ערים וכרמיאל זאת עיר בכאילו) ארץ:ישראל ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג חושב/ת על:תשובות מתגעגע/ת ל:אבא הדבר האחרון ש... קניתי: 3 מעילים (יש סופעונה-הייתי קונה עוד אם הייתי לבד, לא יכולה לשלוט על זה) עשיתי: הקלדתי במקלדת תשובות לשאלון קראתי: את השאלה הזאת, אבל לא במחשב.. את התרגום בטלויזיה האחרון ש... שישן איתך: בילי הכלבה החוצפנית, בבוקר גיליתי אותה לידי!! ואסור לה!!! היא מנשירה שערות שחיבק אותך: יוגי שאמר לך שהוא אוהב אותך: יוגי ששבר לך את הלב:
בכית עליו: על מישו? אבא צחקת עליו: מקודם קראתי משהו קטן שהצחיק אותי בפורום כוכב נולד הצחיק אותך:מה שראיתי בפורום כוכב נולד..?!? האם זה לא ברור? שימח אותך: שאבודים ועקרות בית זכו בטקס אתמול, למרות שזה שידור חוזר רק מקודם ידעתי העליב אותך: מי העליב אותי? לא זוכרת פגע בך: לא זוכרת עיצבן אותך: יוגי התגעגעת אליו:
שדיברת איתו בטלפון: :-* מישה, נראה לי.. או שאח"כ דיברתי עם יוגי? לא, נראה לי בכלל דיברתי אח"כ עם אחותי שרצית לראות ולא יצא לך: רציתי לראות ולא יצא?! לא זוכרת.. אני רוצה לראות הופעה של BSB ולא יוצא, זה נחשב? המקום האחרון שביקרת בו: בית חולים חח סתאאאאאאם למזלי לא, אבל, אממ איפה הייתי? במכולת החופשה האחרונה שהייתה לך: לפני שבוע וחצי (אח"כ התחלתי לעבוד והשבוע התפטרתי אז שוב פעם אני קצת בחופש) אהבתם את השאלון או? היה סבבה

EvaNofit

New member
מה משאלה....../images/Emo35.gif זה לא אומר שמישו

חושב עליך כשיש כפילות מספרים?

N o a a1

New member
אמ.. לא יודעת

חחחח אני כשאני רואה מספר כפול בשעון מבקשת משאלה חחחח...

למעלה