|נצל"ש|בנות כנסוו

|נצל"ש|בנות כנסוו

אני יודעת שאתן תצעקו עליי כי פתחתי מעכשיו הודעה ליום הולדת של ערן ... אני יודעת שזה מחר !! אבל הפעם אני רוצה לפתוח הודעה בשבילו כפרעלייייייו אז מעכשיו אני לא יברך מחררר כל הברכות לכאאןן .... =]]

../images/Emo20.gifאני רואה שאת ותיקה בפורום

1 , יכולת לפתוח בערב .. 2 , פירוש המילה נצל''ש זה ניצול שירשור ואני לא רואה שניצלת פה שירשור אני רואה שפתחת ! תילמדי להבא פותחים בערב של אותו יום אם את רוצה לפתוח , חבל , בנות לא להגיב שיהיו פה רק ברכות :]]] ביי :) ועדי אל תגיבי לי

../images/Emo210.gifוואי עדי :\

אם כבר פתחת היית עושה את זה יפה לפחות עם בללונים וכאלהה :\ ולמה ניצלשת ?!

../images/Emo175.gifאני חייבת שנייה להגיב , מצטערת .

אני רוצה לפתוח לו שירשור יפה ומסודר . :][:

אווי איזה מגעילות מה הקטע שלכן?

בכוונה לא קישטתי עכשיו רציתי מחר לקשט בבבוווקר !! יאךלה לא צריך תפתחו שירשור חדש סווריי באמת שהפורום הזההה ............... דפווק שלא מבינים בו כלום להת' ........ אל תגייייבוו ליי!!!!!!!!!!!

נמאס לי כבר מכולכן

מה הקטעע רק לכן מותר לפתוח הודעות חדשות ושירשורים? רק לכן מותר קצת לפתוח את הפה על ילדות אחרות ולהתערב בהכלל?? אתן לא חושבות שהגזממתןן!!!!?? אייייייייכ' פשוט גועל נפפששששש!!! עםם לא הייתי שמה על הגיימבויז מזמן הייתי עוזרת את הפורום !! אבל אני כ"כ אוהבתת אוותם שאני לא שמה פה על אפ'חת שמתנהגת אליי חראא!! יש פה בנות שאני מתהה עלייכןן וגם רק בגללן אני נשארת פהה! ביייי!

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשתי כוס מים נשמה .

נרגעת ? תסתכלי על ההודעה שלך , זו הודעה ליומולדת ? אני לא הייתי רוצה שזאת תהיה ההודעה ליומולדת שלי . ב14.6 תפתח הודעה יפה וזהו . ואת לא יכולה לכתוב הודעה בלי כל ה"אהההעעאאככ" ?

../images/Emo210.gifבדיוק. ואם הפורום הזה דפוק מה יש לך

לחפש פה? :O לא מחזיקים אותך פה [:

../images/Emo20.gifיאא אפילו שמדברים איתך יפה את לוקחת את

זה לריב דיברנו יפםה!!! תיסתכליי @ יאללהה

למעלה