נציגי מפגש!

Fall Out Liel

New member
נציגי מפגש!../images/Emo168.gif

סורי שפתחתי שרשור חדש אבל השני מפוצץ ואף אחד לא ראה את מה שכתבתי.. הקיצרר, בינתיים יש שני נציגים. אחד לת"א- עזריאלי [אני] והשני לראשל"צ- דנה. כל מי שגר בראשל"צ שידבר עם דנה ותקבעו ביניכם מתי לעשות מפגש ואיפה, אבל תדאגו שזה יהיה באוגוסט בבקשה
. כל מי שבת"א, בינתיים ה-26.8 זה התאריך שנקבע, יש מישהו שלא יכול? יש מישהו שמוכן להיות מתנדב בעיר שלו? [כל עוד יש עוד אנשים שגרים בה] ועוד הצעה שיש לי, באתר שהקמתי חשבתי לפרסם על המפגש, וככה אנשים שלא בפורום ואוהבים את פוב יוכלו להשתתף, אנחנו צריכים כמה שיותר אנשים, יש למישהו בעיה עם זה שיבואו אנשים? למשל אם הוא הנציג בעיר ששלו והוא לא רוצה שיהיו אנשים שלא מהפורום...אז תגידו.. ולגבי מי שלא ראה: קיבלתי תשובה מרונית, היחצ"נית של הליקון ופוב, היא כתבה לי שנביא לה את החבילה והיא תעביר את זה לחברת התקליטים של פוב בUSA בחינם, ז'תומרת שהכסף יוכל ללכת עכשיו על מתנות ועל הפסל שתוכנן. בנוגע לאלבום: אתם צריכים להביא תמונה, מכתב באנגלית וכסף. חשבתי על זה ואני לא אכריח אנשים להביא כסף אם זה יקר להם [XD] או זול להם [
] אז החלטתי שאתם תחליטו, המינימום שאפשר להביא זה חמישה שקלים, אתם יכולים להביא כמה כסף שאתם רוצים, בתמורה, אתם תבחרו את מיקומכם באלבום, ואתם תהיו שותפים בכל התהליך, ותאמינו לי ששווה להיות שותפים בזה כי אח"כ זה ישתלם לכם [אולי עם פוב
], מי שמביא יותר משפיע יותר, ואני לא עושה תחרות, גם מי שיביא חמישה שקלים יחליט איפה הוא יהיה באלבום אבל רק אחרי שמי שהביא יותר יחליט..חח נשמע מסובך אה?
ואם למישהו יש רעיונות זולים ומקוריים להכין להם מוזמן לשלוח לי מסר או לכתוב פה..
נפתחו לנו דלתות עכשיו, זו ההזדמנות שלנו, תקחו את זה ברצינות ובסוף כל העבודה הקשה תשתלם! כמו עם המצעד של 100FM, אתם הצבעתם ופוב עלו 18 מקומות!!!!! תמשיכו להצביע והם יגיעו למקום ראשון!!

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד!!1

אני אגיע למפגש, אין לי בעיה להיפגש עם אנשים שלא מפורום (לא שזה עוזר כי אני לא מכירה מפה אף אחד פנים אל פנים XD~), אני אביא 20 שקלים, אני אצביע. ויש לי שאלה: עד איזה אורך מותר לכתוב את המכתב?

NoAmItA ChAn

New member
אמג את רצינית?!

ורגע, הממ... אני יודעת שזה ישמע דבילי לאללה, אבל תמיד בעבודות שלנו המורה אומרת לנו באיזה גודל כתב וזה כדי שייצא מסודר ואף אחד לא יעשה כתב פיצי ויכתוב מלא מלא XDD;; אז.. הממ... לשיקול דעתך D: (זו רק הצעה שלי >< *נסקלת*) וגם השלושה דפים - אמורים לחתוך חלק מהדף של הכתיבה לתמונה? D: (אחת נכון?)

אנייי מפ"ת אבל יש הרבה בעיר שליי..

מלא מהבצפר שלי וכמה שאני מכירה יוכלו לחתום על העצומה, אני יכולה גם להשתייך לת"א, זה דיי קרוב אליי, בכל מקרהה, עם מיש'ו מהפורום מפ"ת או קרוב לשם שיגיד..

Fall Out Liel

New member
סבבה../images/Emo168.gif

את יכולה להיות הנציגה של פ"ת. אם יש עוד ילדים מהפורום שגרים שם שיצרו איתך קשר..

ליאל יש סיכויש...../images/Emo108.gif

אני יכתוב מכתב בעיברית ואת תתרגמי אותו לאנגלית , כי המכתב שהבאתי לך ממש עלוב 6 שורות זה עלוב אז אם כן אז אני יכתוב וישלח לך באימייל [אבל מה האימייל?]

Fall Out Liel

New member
סבבה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

אבל תביאי לי אותו בכתב, אני לא יכולה להדפיס.. במפגש תתני לי.

רגע אבל...../images/Emo108.gif

איך תתרגמי את זה ? את יודעת מה אני ישלח לך את זה לאימייל [שאני לא יודעת מהו?] ואז אחרי שתתרגמי תשלחי לי בחזרה ואני ידפיס את זה ויביא לך למפגש
בסדר?

Fall Out Liel

New member
סבבה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

[email protected] זו הכתובת שאני נכנסת אלייה יותר, יש עוד שתי כתובות אם את רוצה..אבל לא תצטרכי

Fall Out Liel

New member
../images/Emo12.gif מגיעה לי גלידה!!../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

בלי לשים לב כתבתי שלוש פעמים "סבבה" בנושא ההודעה, וזה יצא, משפט "סבבה", משפט כלשהו, "סבבה", כלשהו, "סבבה" XD אני רוצה גלידה! שוקובו

Fall Out Liel

New member
חחח../images/Emo168.gif

תכתבי בכתב נורמלי שהם לא יצטרכו בשבילו זכוכית מגדלת
אני כותבת באריאל 18. את יכולה גם
וזה לא ככה, יש שני דפים מהאלבום שמוקדים לך, באחד תהיה התמונה ובשני המכתבים..

NoAmItA ChAn

New member
אההה

אז זה יוצא משהו כמו 2 וחצי דפים לכתיבה (בחצי הנותר יש את התמונה) לא? D:

Fall Out Liel

New member
לא בדיוק..../images/Emo168.gif

פשוט תביאי מכתב עד שלושה דפים ותמונה וזהו, בשאר אני אטפל, אח"כ תראי ותביני..

לדעתי כל העיניין הזה של הכסף ...

זה לא טב יש כאלו שאין להםם צריך לעשות סדר לפי שמות ושכל אחד יביא מספר שווה של כסף (ותאמינו לי זה לא משתלם רינת בעע חחח...)

Fall Out Liel

New member
אין לך חמישה שקלים להביא?../images/Emo168.gif

אני בחלט מודעת לעניין אבל יש כאלה שרוצים לעזור יותר, אז זו ההצעה שלי, אלה שיביאו פחות לא יהיו נחותים יותר..

למעלה