Fall Out Liel
New member
נציגי מפגש!../images/Emo168.gif
סורי שפתחתי שרשור חדש אבל השני מפוצץ ואף אחד לא ראה את מה שכתבתי.. הקיצרר, בינתיים יש שני נציגים. אחד לת"א- עזריאלי [אני] והשני לראשל"צ- דנה. כל מי שגר בראשל"צ שידבר עם דנה ותקבעו ביניכם מתי לעשות מפגש ואיפה, אבל תדאגו שזה יהיה באוגוסט בבקשה
. כל מי שבת"א, בינתיים ה-26.8 זה התאריך שנקבע, יש מישהו שלא יכול? יש מישהו שמוכן להיות מתנדב בעיר שלו? [כל עוד יש עוד אנשים שגרים בה] ועוד הצעה שיש לי, באתר שהקמתי חשבתי לפרסם על המפגש, וככה אנשים שלא בפורום ואוהבים את פוב יוכלו להשתתף, אנחנו צריכים כמה שיותר אנשים, יש למישהו בעיה עם זה שיבואו אנשים? למשל אם הוא הנציג בעיר ששלו והוא לא רוצה שיהיו אנשים שלא מהפורום...אז תגידו.. ולגבי מי שלא ראה: קיבלתי תשובה מרונית, היחצ"נית של הליקון ופוב, היא כתבה לי שנביא לה את החבילה והיא תעביר את זה לחברת התקליטים של פוב בUSA בחינם, ז'תומרת שהכסף יוכל ללכת עכשיו על מתנות ועל הפסל שתוכנן. בנוגע לאלבום: אתם צריכים להביא תמונה, מכתב באנגלית וכסף. חשבתי על זה ואני לא אכריח אנשים להביא כסף אם זה יקר להם [XD] או זול להם [
] אז החלטתי שאתם תחליטו, המינימום שאפשר להביא זה חמישה שקלים, אתם יכולים להביא כמה כסף שאתם רוצים, בתמורה, אתם תבחרו את מיקומכם באלבום, ואתם תהיו שותפים בכל התהליך, ותאמינו לי ששווה להיות שותפים בזה כי אח"כ זה ישתלם לכם [אולי עם פוב
], מי שמביא יותר משפיע יותר, ואני לא עושה תחרות, גם מי שיביא חמישה שקלים יחליט איפה הוא יהיה באלבום אבל רק אחרי שמי שהביא יותר יחליט..חח נשמע מסובך אה?
ואם למישהו יש רעיונות זולים ומקוריים להכין להם מוזמן לשלוח לי מסר או לכתוב פה..
נפתחו לנו דלתות עכשיו, זו ההזדמנות שלנו, תקחו את זה ברצינות ובסוף כל העבודה הקשה תשתלם! כמו עם המצעד של 100FM, אתם הצבעתם ופוב עלו 18 מקומות!!!!! תמשיכו להצביע והם יגיעו למקום ראשון!!
סורי שפתחתי שרשור חדש אבל השני מפוצץ ואף אחד לא ראה את מה שכתבתי.. הקיצרר, בינתיים יש שני נציגים. אחד לת"א- עזריאלי [אני] והשני לראשל"צ- דנה. כל מי שגר בראשל"צ שידבר עם דנה ותקבעו ביניכם מתי לעשות מפגש ואיפה, אבל תדאגו שזה יהיה באוגוסט בבקשה