נצחון ישראלי?

pomelit

New member
נצחון ישראלי?

אם בכל הקבוצה יש פחות משליש ישראלים, מרבית השחקנים לא מחוייבים בכלל לישראל, הנצחון נחשב נצחון ישראלי? אם בקבוצה יש יותר משחקן אחד שעבר מקבוצה אחרת, הנצחון של מכבי או של הקבוצה השנייה? מה יקרה כשהוא יעבור קבוצה עוד פעם - הוא לוקח איתו את תהילת הנצחון? למה כשמנצחים במשחק כדורסל משמיעים מוזיקת טרנס במרפסות - זה נחשב ליותר ישראלי ממוסיקה אחרת? סתם - כמה תהיות

קפריסין

New member
ימותו המתחסדיים

קובוצה ישראלית מאמנים ישראלים הנהלה ישראלית אוהדים ישראלים טראנס ישראלי להפסיק לתהות לשמוח מגיע לנו!!!!!!!!!!!!!

דאדה

New member
לא חשוב H-(

לא חשוב מי השחקנים ולא מאיפה מה שחשוב זה שניצחנו ואנחנו אלופים ועם ישראל חי ומבסוט B-)

היום בכדורסל האירופי

השחקנים המובילים של כל הקבוצות ביבשת הם שחקנים זרים,גם לפנתנייקוס אין בדיוק 10 יוונים בסגל. חוץ מזה אם אמרת כל (ואני מדגיש את ה-כל) הקבוצה פחות משליש אז כפי שידוע לי רגב פנאן ואלעד סביון הם ישראלים,גם שארפ,ראדוביץ,שטרנלייט וצ`ורצ`יץ,יכולים לשחק בנבחרת(שארפ משחק),אז 6 השמות שאמרתי ביחד עם שלושת הישראלים הנפלד,שלף וברושטיין שווה 9 ישראלים,זה יותר טוב מהרבה קבוצות באירופה. אם מתייחסים לקבוצה עצמה לשחקנים הזרים שתורמים מבחינה מקצועית אז הזרים של מכבי הם מקדונלד,האפמן ופארקר. אם כבר מדברים על זרים אז אני חושב שזו טעות של מכבי שיש שחקן(שאפילו אם הוא אזרח) כמו ראדוביץ` שהוא בכל זאת לא ישראלי ולא תורם לקבוצה בכלל,למה צריך שחקן כזה בקבוצה? לא עדיף ישראלי כמו יואב ספר ששייך למכבי וככה יהיה עוד ישראלי בקבוצה ואולי פחות ביקורות בעניין הזרים? אופיר

micmuk

New member
ניצחון ישראלי !

ועוד איך ניצחון ישראלי !!! בעונה שעברה כשפתניאקוס לקחה אליפות עם עודד קטש והוא עשה להם את כל המשחק.... זה גם נחשב שישראל זכתה באליפות ?! (וואי איך לא שמנו לב... אז לקחנו אליפות פעמיים...) סתם - עוד נקודה שאתה יכול לתהות עליה בת`כלס - עזוב אותך תהיות ניצחנו ויש סיבה לשמוח את תשמח !! מכביסטית בדם

למעלה