נצא במחול

אלהלה

New member
נצא במחול../images/Emo20.gif

היתה לנו היום פגישה עם (שכחתי איך קוראים לה
שחיברה את החוברת נצא במחול... תוכנית לריקודי עם בגני הילדים, ממש נחמד ושווה את ההשקעה - וכבר בשנה שעברה כשקיבלנו את הערכה לימדתי כמה ריקודים ממנה בגן והחוויה שווה. השנה נשלב גם ריקודים במסיבת סוף השנה - כי הנושא שלי הוא ארץ ישראל
ובכלל אפשר לשלב בכל ארוע ומסיבה - הריקודים מוכרים וקצת שונו כדי שיתאימו לילדי הגן.

טלגל

New member
בוינגייט הייתי בהשתלמות של דני

משהו שגם לו קלטות לריקודי עם בגן, גם אני אהבתי את הרעיון אבל עוד לא יישמתי הלכה למעשה. את אומרת שהילדים קולטים ויודעים לרקוד? את יכולה לספר על התהליך? האם מלמדים את כולם או בקבוצות?

אלהלה

New member
ריקודי עם בגן../images/Emo20.gif

הרעיון בריקודי עם הוא שיתוף כולם יחד, ועל הילדים להיות מסוגלים לבצע הוראות פשוטות ולחקות את הצעדים לפי הגננת שנמצאת במרכז המעגל וגם נותנת הוראות מילוליות וגם פועלת בהתאם והילדים מחקים. השלב הראשון צריך להיות מסוגלות של הילדים ללכת במעגל יחד, בלי להדחף... בעניין גודל הקבוצה תלוי בכמה ילדים יש. אצלי הגן כזה פיצי שאני עושה הכל יחד ויש גם את הבעיה של הילדים הצעירים שלא ממש מסוגלים עדיין, אז אם יש קבוצה של צעירים חבל על הזמן...
אבל אם יש מעט צעירים והשאר בוגרים הצעירים ילמדו ויחקו את הבוגרים. הצעדים בחוברת שונו שיתאימו לילדים והריקודים מדורגים לפי דרגות קושי. שווה לנסות בכל אופן. לתוכנית קוראים נצא במחול והיא של משרד החינוך ואם תרצי אני אבדוק בהוצאת מי.

gili111

New member
../images/Emo41.gifנשמע מעניין- לא ניסיתי מעולם

שמעתי על זה. אצלנו לא מאפשרים יותר מ-2 חוגים . יש לי ריתמוסיקה וספורט. רציתי להכניס גם טבע- מורה מדהימה, ולא אפשרו לי.

אלהלה

New member
זה לא חוג../images/Emo20.gif

את יכולה להפעיל את זה לבד בגן, קלי קלות עם הקלטת של השירים והחוברת של ההדרכה. תתאמני בבית ותראי
שווה את המאמץ.

gili111

New member
איך אפשר להשיג את הערכה?

תוכלי לתת לי פרטים? טלפון , אי מייל וכו´

אלהלה

New member
נצא במחול../images/Emo20.gif

הערכה בהוצאת מעלות, ולא מצאתי את הטלפון שלהם אבל זה נראה לי בהמון ערכות שלהם, מטעם המחלקה לחינוך קדם יסודי. וקוראים לזה נצא במחול - קלטת וחוברת הדרכה והיום לימדתי שני ריקודים משם והיה נחמד מאוד

לינה1

New member
אפשר...

גילי אפשר להזמין אותה בהוצאת מעלות או בחנות ציוד וחומרי עזר לגננות. מומלצת ביותר

לינה1

New member
ערכה נהדרת../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הילדים מהגן שלי אהבו במיוחד את "צדיק כתמר יפרח" שלמדנו לרקוד לקראת ט"ו בשבט.

למעלה